• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی اندرویدی خوب با کم ترین قیمت ممکن ؟؟؟ !

Paym

Registered User
لایک‌ها
3
بزرگى داداش ، والا گوشىها با توجه به قيمت بازار و مدلها گوشيه قوى يا نسبتاً طوريكه بخوايى ١ سال استفاده بكنى خيلى گرونه و اگر ارزون بگيرى با يك آپديت سرعت گوشيت خيلى مياد پايين كه بعدش طو ذوغت ميخوره

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
بزرگى داداش ، والا گوشىها با توجه به قيمت بازار و مدلها گوشيه قوى يا نسبتاً طوريكه بخوايى ١ سال استفاده بكنى خيلى گرونه و اگر ارزون بگيرى با يك آپديت سرعت گوشيت خيلى مياد پايين كه بعدش طو ذوغت ميخوره

متشکرم
راستش من گوشی که بخرم احتمالا تا وقتی خراب نشده نمیزارمش کنار. گوشی قبلیم رو 7-8 ساله دارم !
در مورد آپدیت هم اول چک می کنم ببینم سرعتش میاد پایین یا نه . در مورد Nexus One یا HTC Desire ظاهرا مشکلی در مورد سرعت نیست. فکر می کنم کلا پردازنده یک گیگ و رم 512 با اندروید 4 مشکلی نداشته باشه وای اندروید 5 ؟؟؟ نمی دونم :)

ولی در نهایتش بر می گردم به 2.3 . مشکلی نیست ... به هر حال پولم که به گوشی گرون نمی رسه !

متشکرم ... امیدوارم این گرونی ها کم تر بشه و بهترین گوشی ها رو توی کشور خودمون تولید کنیم (آرزو بر جوانان عیب نیست)

teymori9523

Registered User
لایک‌ها
11
پیشنهاد می کنم با کوچیکی صفحه نمایش لایو کنار بیای و اونو بگیری
خودم داشتم و مطمئنم با شرایطی که شما داری بهترین انتخابه

Paym

Registered User
لایک‌ها
3
اگر هم آپديت نكنى باز هم به خوبى برات كار ميكنه من خودم incredible s دارم كه آپديتش كردم به اندرويد ٤ ولى احساس ميكنم كه سرعتم پايين اومده اما خيلى كم.اگر شما مشكلى نداريد همون نكسوس رو بگيريد چون اندريد مال گوگله و همچنين نكسوس مال گوگل پس احتمالاً خيلى خوب مراقب مشترياشونند.موفق باشيد

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان من هم یک گوشی اندروید تا 450 می‌خواستم که صفحه‌اش بزرگ باشه و سرعت اجرای برنامه ها و فیلم روی آن خوب باشه چی پیشنهاد می‌کنید؟

اندروید 4 با 2.3 چه فرقی داره؟ (برنامه‌های اندروید روی چه نسخه‌ایی از آن معمولاً نصب می‌شوند؟)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
دوستان من هم یک گوشی اندروید تا 450 می‌خواستم که صفحه‌اش بزرگ باشه و سرعت اجرای برنامه ها و فیلم روی آن خوب باشه چی پیشنهاد می‌کنید؟

اندروید 4 با 2.3 چه فرقی داره؟ (برنامه‌های اندروید روی چه نسخه‌ایی از آن معمولاً نصب می‌شوند؟)

من خودم خیلی از Desire Z خوشم اومده. با اینکه سرعت باسش 800 هست ولی از Desire یک گیگ چهار برابر سریع تره و مصرف باتریش هم کم تر !
اگه با وزنش مشکل نداشته باشی فکر کنم میشه تو همین قیمت ها خرید :)

DIGIDOM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من می خوام اولین گوشی اندرویدی خودمو بخرم
قیمت هم نهایت 450 هزار تومان هست. و اگه لازم بشه از خارج هم می خرم. دست دو تمیز هم اگه پیدا بشه خوبه .
چند روزی هست توی سایت های مختلف می گردم و به اینا رسیدم .
تجربم تو زمینه موبایل کمه و محتاج راهنمایی های شما دوستان هستم :)

Google Nexus One Refurbished که با خرید از Aliexpress.com حدود 430 تومن در میاد و میشه روش 4.0 نصب کرد. ROM این مدل 512 مگابایته . کم نیست ؟ میشه برنامه ها رو روی کارت نصب کرد یا بالاخره کمی از ROM رو هم می گیره ؟

HTC Desire Refurbished که اونم حدود 450 میشه و خیلی شبیه Nexus One هست ظاهرا و سوالات بالا در مورد این یکی هم هست !

Huawei 8800 Sonic یا Huawei X3 که هر د دور و بر 330 هستند ... نظرتون در مورد این برند چیه ؟

Sony Ericsson Xperia Mini که حدود 380 تومن میشه . ولی خیلی صفحه کوچکی داره !!! نمی دونم چقدر کاربردیه .

مواردی هم که برام مهم تر هست :

CPU یکی گیگاهرتز و رم 512 که اندروید 4 رو جواب بده ! (حتی با آپدیت غیر رسمی !)

صفحه 3.5 تا 4 اینچ که ppi ترجیها کم تر از 200 نباشه و زیر 150 هم اصلا نیاد که بتونم باهاش اندکی مطالعه هم بکنم و چشمم رو اذیت نکنه :)

دوربینش فوکوس خودکار داشته باشه که بشه از نوشته عکس گرفت ... همین کافیه :)

باتریش هم حد اقل یکی دو روزی جواب بده !

GPS هم داشته باشه

تا جایی که ممکنه SAR پایین !

متشکرم :D
سلام
سوالات تخصصی ات رو میتونی از سایت ما بپرسی www.digidom.ir
تو نظرات یا قسمت تماس با ما
هر جا دوست داشتی نطر بزار
متخصص خبره ما تو زمینه اسمارت فون ها به خوبی پاسخ گوی شماست
میتونه کمکت کنه گوشی مورد نطرت رو با قیمت مناسب پیدا کنه
آدرس بوشهر

rostamiani