• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید گوشی حدود 400-500 با نیاز های زیر

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
این اکسپریا ال 1 که یکی از بچه ها گفت هم چیز خوبیه بگیری هم خوشگله هم سخت افزاش خوبه این چینیا آدم نمیدونه چطور از آب در میان من ترجیح میدم هم مارک درست جسابی بگیرم چون وقتی ریز بشی میبینی که این لینوو اینا هم بدون اشکال نیستن

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
دور رم زیر 1 رو خط بکش/من خودم زد 1 خریدم 1 میلیون و 700 گوشیم قبلیم NEO V بود با رم 512 ببخشید دهن آدمو با این برنامه های سنگین مثل اسکایپ و فیس سرویس میکنه
گوشی میخوای بگیری اگر قصد داری کار بکشی خوب پول بده که راحت باشی اگرم فقط برای زنگ زدن و اس ام اسه که هیچی...

به !به ارش جان.فعلا خوب پول ندارم:D

لنوو تو این رنج گوشیه خوب بتونی پیدا کنی عالیه
مگه گیر نمیاد؟!؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
این اکسپریا ال 1 که یکی از بچه ها گفت هم چیز خوبیه بگیری هم خوشگله هم سخت افزاش خوبه این چینیا آدم نمیدونه چطور از آب در میان من ترجیح میدم هم مارک درست جسابی بگیرم چون وقتی ریز بشی میبینی که این لینوو اینا هم بدون اشکال نیستن

اخه لنو خیلی وسوسه کنندست!
دوربین 8!سی پی یو 4 هسته ای.نمیدونم چی کنم...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوربین لنوا از اولی قوی تره!
از نظر سخت افزاری و جی پی یو کدوم بهتره؟
میشه راهنمایی کنید؟:)
خودمم نمیدونم کدوم سی پی یو و گرافیک قوی تره و گرنه میگفتم همونا برداری.a820 و g610 که یه سخت افزاره ولی نمیدونم دقیق اینا روون ترن یا سی پی یو ال.گرافیکم نمیدونم.دوربین لنووو درسته بهتره ولی لنوو هنوز یکم تازه کاره ولی هوآوی یکم امتحان پس داده تره از لنوو

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
مقایسه پردازنده های ال و اون 2 تا یعنی پردازنده mt6589:
از لحاظ چیپ و دوام به نظر من چیپ ال بهتره.
از نظر گرافیک فکر میکنم هر دو بهم نزدیک باشن.نمیدونم کدوم بهتره.
از لحاظ سی پی یو تو کارای تک هسته و 2 هسته ای ال بهتره به دلیل معماری بهتر سی پی یو ولی وقتی 4 هسته با هم فعال باشن 6589 بهتره ولی نه زیاد.
واقعا خودمم بخوام بین اینا یا ال یکیو انتخاب کنم گیج میشم.

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
gpu adreno 220 225..سیصدو خورده ایی..اینا ترتیب مدلشه روبه بالا.آدرنو 220 به بالا جز مدلا خیلی خوب محسوب میشه ولی mali اگه درست تایپ کرده باشم،شنیدم یه سرو گردن بالاتره باااز هم
بله،میشه یه دو هسته ای بعضا بالاتر باشه که بسته به برند و چیپست روشه..
من لنوو رو پیشنهاد میدم چون شنیدم هووایی آمار تعمیراتی بالاتر داره و خدمات پس از فروش و قطعاتش به این راحتی گیر نمیاد.بعلاوه اینکه بعید میدونم تو این حدود قیمت رم 1گیگ داشته باشه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
لنوو هم چون هنوز تازه وارد شده قطعاتش یل گیر نمیاد یا خیلی سخت گیر میاد.... یه مدت که بگذره زیاد وارد بازار بشه اونموقع خیلی خوب میشه
ولی چند تا از اشناها هواوی داشتن ندیدم که بگن گوشیشون خراب شده!!

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
امضام............

بالا