مبارک باشه، لطفا یک review کامل ازش بزارید تا در خرید دوستان هم کمکی بکنه.
مخصوصا مواردی مثل دوربین، پردازنده (چون مال خود هوآوی هست) و باتری
و اینکه بالاخره چند گرفتید؟ با گارانتی یا بی گارانتی؟ پیکسل سوخته نداره ؟ (چون تو این مدل میگن پیکسل سوخته زیاده!)
با تشکر
ممنون توضیحاتتون در مورد رفرش درسته بعضیا استوکم میگن چیزای دیگم میگن در مورد psp هم هست و.......
ولی خداییش تابلو میشه
من تو رشت خریدم کلشم گشتم قیمت 830 تا 1100 متغیر بود
بنده 830 خریدم بعدش بیمه کردم گوشیو + گارانتی 15 ماهه به دلخوله با شرکت بیمه پارسیان فک کنم بود هنوز مدارکو برام نفرستادن تا کارشون تموم شه
شرایطم اینجوری بود دزدی نوسان برق صائقه افتادن از ارتفاع +*********پول گوشیو بعد کارشنتاسی بهت میدن
اگرم گوشی خراب شه تا 30 روز بهت نرسونن و تعمیر نشه باز پول گوشیو میدن بهت بعد 5 تا پیکسل سوخته باز تعمیر میکننش
و 100 تا خوبی دیگه که گارانتی های بازاری ندارن
بعدشم مثلا من فک کردم گوشی مثلا رفرش یا .... هست با فروشنده رفتیم پیش مامور بیمه اون پلمپ سیمکارت و .. رو باز کرد همه چیز گوشیو وارد کرد و.......که سر بیمه کلاه نره
........................
در مورد گوشی پیکسل سوخته نداره + شارژ عالی نگه میداره پردازندههاش دون دونه روشن میشن وقتی به نصف اولی رسید دومی روشن میشه و الی آخر
فوقوالعاده روونه دوربینش محشره فیلم برداریش خوبه
بازیهای سنگینو میشه دوتا دوتا روش باز کرد و من واقعا راضیم
انشالاه در آینده هم خوب بمونه و منو جا نزاره ازش تعریف کردم
فقط مشگلش اینه هیچ نرم افزاری تاحالا نتونسته اتومات روتش کنه و باید دستی روت شه همین
تو قرارداد هم ننوشته بود روت کردن از گارانتی خارجش میکنه
فروشنده فکتور فروششو نشونم داد 940 خریده بود ولی گفت بازار پایین اومد منم پایین میارم قیمتمو و بالا رفت بالاتر میبرم
گفت خیلیا این کارو نمیکنن فقط بالا میبرن