• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک جفت باند برای جلوی پراید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahtab0511

Registered User
لایک‌ها
7
منم دنبالشم برا تفکیک صدا میخام.برا شفاف سازی هر چه بعتر:D
این دوستمون که عکس کذاشته معلوم نیست کجا رفته جواب نمیده اصلا

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
در کل من یه بار واسه باندای جلو یه جی بی ال انداختم ( 4 اینچی) به نظرم خوب بود رو صدا تاثیر گذاشت خصوصا برای راننده که همش صدا از عقب میاد ولی چندتا نکته!!!
اگه سیستم دارین یعنی امپلی فایر و باندایه قوی برای پشت و ساب ، اگه باندایه جلوتون ضعیف باشه که هیچی نمی شنوین ، فقط باید سعی کنید یه بانده قوی چهار اینچی بندازین روش ، البته هزینه زیاد هم نباید بکنین من با توجه به این دوتا شرط یه مدل سانداستریم دیدم که خوب بود

قیمتش قبلا زیره صدتومن بود و حدود 80rms قدرت داشت یعنی به راحتی میشد به امپلی فایر وصلش کرد و در مقابل باندایه عقب هم کم نیاره

در کل هزینه بیشتر از صدتومن برای باندایه جلو پراید توصیه نمیشه ......

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
Pioneer TS-G1043R
من این باندا دارم قدرتشم 120w ببین به کارت میاد در حال حاضرم رو ماشینم نصب خواستی 60 فروشنده ام

ramin_raf

Registered User
لایک‌ها
16
با عرض ادب
دوست من به نظر من اگه سیستم رو ماشینت نداری اصلا هزینه نکن چون شما بهترین بخش دنیا رو هم که داشته باشی نهایتا 20 تا 22 وات خروجی rms بهت میده و ضمنا چون باندهای جلو پراید روی داشبورد بسته میشه و فضای خالی پشت داشبورد زیادهست و به اطاق ماشین ارتباط داره باز هم هر باندی که بزاری فرق صدایی خاصی متوجه نمی شی امیدوارم مفهوم رو خوب رسونده باشم موفق باشید راستی اگه سیستم هم داشته باشی باید برای بانده باکس درست کنی و یا در داخل در جلو با کیک پنل قرار بدی وگرنه پولتو دور ریختی امیدوارم مفید باشد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا