• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید یک دامین با رنک بالا برای یک سایت مرجع بزرگ

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
با سلام
یک دامین با رنک بالا برای یک سایت مرجع بزرگ خریدارم، (نرم افزار- موبایل- اسکریپت ایبوک و ...)
کسانی که دامین رنک دار یا نام خوب برای فروش دارن و ایندکس خوبی توی گوگل داشته باشه ازش خریدارم
لطفاً هرچه سریعتر اعلام کنید

mom55

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام
یک دامین با رنک بالا برای یک سایت مرجع بزرگ خریدارم، (نرم افزار- موبایل- اسکریپت ایبوک و ...)
کسانی که دامین رنک دار یا نام خوب برای فروش دارن و ایندکس خوبی توی گوگل داشته باشه ازش خریدارم
لطفاً هرچه سریعتر اعلام کنید

سلام
دوست من بنده فقط جهت یاداوری میگم احتمالا شما هم اطلاع دارید که دامنه ای که رنک بالا دارد مطمئنا روزی در وبمستر گوگل ثبت شده است و در اینصورت همه محتوائی که روی ان قرار داشته به عنوان لینکهای پایدار ثبت شده اند درصورتیکه شما از یک دامنه قدیمی رنک بالا جهت بالا اوردن محتوای جدید استفاده کنید مطمئنا با هزاران لینک not found 404 مواجه خواهید شد که درواقع متعلق به محتوایست که روزی روی دامنه رنک بالا ثبت شده اند.. چنانچه راهکاری برای این مشکل دارید به ما هم بیاموزید که ثواب دارد;)

در هر صورت اختیار با خودتان است

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
سلام
دوست من بنده فقط جهت یاداوری میگم احتمالا شما هم اطلاع دارید که دامنه ای که رنک بالا دارد مطمئنا روزی در وبمستر گوگل ثبت شده است و در اینصورت همه محتوائی که روی ان قرار داشته به عنوان لینکهای پایدار ثبت شده اند درصورتیکه شما از یک دامنه قدیمی رنک بالا جهت بالا اوردن محتوای جدید استفاده کنید مطمئنا با هزاران لینک not found 404
خواهید شد که درواقع متعلق به محتوایست که روزی روی دامنه رنک بالا ثبت شده اند.. چنانچه راهکاری برای این مشکل دارید به ما هم بیاموزید که ثواب دارد

در هر صورت اختیار با خودتان است
سلام
ممنونم از تذکرتون
جهت اطلاع باید بگم که این مشکل هم راه حل داره
ثبت دوباره سایت مپ اون مشکل حل میشه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

shahedifar

Registered User
لایک‌ها
0
آقا منم میخوام بدونم اسم این دامین سه کاراکتری رو.قیمت چنده؟

mom55

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
ممنونم از تذکرتون
جهت اطلاع باید بگم که این مشکل هم راه حل داره
ثبت دوباره سایت مپ اون مشکل حل میشه

اره ولی واسه من 6 ماه طول کشید تا گوگل نقشه جدیدمو کاملا اندیکس و در جستجوهای خود لحاظ کرد...
نمیدونم شاید بنده بدشانس بودم.. شایدم بدلیل محتوای زیاد بوده در هر صورت ممنون

بالا