• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید 450عدد لپ تاپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
سلام
برای مناقصه ای در خارج از ایران تعداد کلی 450 عدد لپ تاپ در سه نوع متفاوت(2مدل hp و دیگری toshiba) را به ارزانترین قیمت خریداریم،مدل دقیق لپ تاپها پیام خصوصی می شود.فروشندگان خارج از ایران و در آسیا در اولویتند.نیاز به گارانتی شرکتهای ایرانی نداریم.

ممنون

Last edited:

amk

Registered User
لایک‌ها
9
مارك dell هر مدلي خواستي مي تونم بهت بدم:)

سلام آقا الان قیمت یه مدل خوب برای خودم از مارک دل تو بازار چنده و شما چقدر حساب میکنید لطفا pm کنید برام.....ممنون.....

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
برای مناقصه ای در خارج از ایران تعداد کلی 450 عدد لپ تاپ در سه نوع متفاوت(2مدل hp و دیگری toshiba) را به ارزانترین قیمت خریداریم،مدل دقیق لپ تاپها پیام خصوصی می شود.فروشندگان خارج از ایران و در آسیا در اولویتند.نیاز به گارانتی شرکتهای ایرانی نداریم.

ممنون

لیست مدلها را ارسال کنید!

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

ممنون

سلام
جزییاتو پی ام کنید

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من میگم تاپیک سرکاریه
450 عدد لپ تاب ؟

ایشون پول ندارند

یه تلویزیون از من میخواست بخره بعد از کلی سوال پیچ کردن گفت جهته اطلاع بود

ممنون***یاحق

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
من فکر میکنم ایشون تو این مناقصه نقش واسطه دارن
برای واسطه گری هم نیازی به سرمایه نیست .

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
من میگم تاپیک سرکاریه
450 عدد لپ تاب ؟

ایشون پول ندارند

یه تلویزیون از من میخواست بخره بعد از کلی سوال پیچ کردن گفت جهته اطلاع بود

ممنون***یاحق

من پول داشتم،اما میخوام تلویزیون بدون گارانتی بخرم،این هم اولین خرید من نیست که سرکاری حرف زده باشم،خرید دیگری انجام دادم که نزدیک 2میلیون بود ولی فردی که قرار بود برام جنس بیاره تو زرد از کار در اومد و هنوز همه پولم را پس نگرفتم.متن صحبتهای من در بازارچه هنوز هست.

Leonardo.Cruise

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من پول داشتم،اما میخوام تلویزیون بدون گارانتی بخرم،این هم اولین خرید من نیست که سرکاری حرف زده باشم،خرید دیگری انجام دادم که نزدیک 2میلیون بود ولی فردی که قرار بود برام جنس بیاره تو زرد از کار در اومد و هنوز همه پولم را پس نگرفتم.متن صحبتهای من در بازارچه هنوز هست.

بدون گارانتی ؟
دوست عزیز من نمیدونستم / قیمت اون سامسونگ رو شما خودت الان در اینترنت سرچ کنی 530 هست که من دارم 100 تومن ارزانتر حساب میکنم
تازه اگر بخای هم دیگه گرونتر شده این تلویزیون
خوب گارانتی شو بهت نمیدم :lol:
من در خدمتم
ایشالله 450 لپ تاب رو هم بخری
:lol::lol:
ممنون***یاحق

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
بدون گارانتی ؟
دوست عزیز من نمیدونستم / قیمت اون سامسونگ رو شما خودت الان در اینترنت سرچ کنی 530 هست که من دارم 100 تومن ارزانتر حساب میکنم
تازه اگر بخای هم دیگه گرونتر شده این تلویزیون
خوب گارانتی شو بهت نمیدم :lol:
من در خدمتم
ایشالله 450 لپ تاب رو هم بخری
:lol::lol:
ممنون***یاحق

من واسطه ام و پول خرید 450 عدد لپ تاپ را ندارم،اگر این مقدار پول داشتم ایران زندگی نمی کردم،من می خوام تلویزیونی بخرم که عوارض و مالیات ورود به ایران را نداده باشد،تلویزیونی که شما 450 می فروشی،شهر ما 500 تا 510 می فروشن.اگر دقت کرده باشی آدرس سایتی که در بانه دادم همان تلویزیون البته در سایز 32 را 450 میفروخت،من دنبال چنین قیمتی هستم،از اینکه وقت شما را هم گرفتم عذر می خوام.
لطفا در این گفتگو مطالب غیر مرتبط ننویسید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا