درود
اصلا خوب نمیشه
وقتی کارخونه هایی هستن که میتونن با کنترل حرارت مناسب و دفع رطوبت به شکل علمی و بر اساس چارتهای سایکرومتری با مدت زمان خیلی کم و درنتیجه آسیب کمتر به بافت و مواد موجود در ماده اصلی ، سبزیجات خشک آماده کنن و با قیمتهای واقعا مناسب اونو بسته بندی کنن و بفروشن ، ما نمیدونم چرا اصرار داریم حتما روشهای قدیمی و غیر علمی خودمونو که فرآورده های خیلی مطلوبی هم حاصل نمی کنه امتحان کنیم ؟
شما وقتی سیر رو ( یا هر سبزی دیگه ایو ) توی خونه میخواین خشک کنین ، روشی که دارین اینه که اینها رو قطعه می کنی و میذاری رطوبتش بره ؛ در مورد حبه های سیر با توجه به ضخامت قطعاتی که برش میدی ممکنه روز ها بگذره ولی رطوبتش کاملا نره و در همین مدت بسیار طولانی ، تغییر رنگ زیادی میده ، تیره میشه و خیلی از مواد معدنی ش هم بخاطر همین طولانی شدن فرایند آبگیری شدن از بین میرن و عملا تفاله ای به جا میمونه که ای ، کمی ، بفهمی نفهمی بوی سیر میده...
پ . ن ک فکر کنم شما همون دوست عزیزی بودین که میخواستین فالوده خودتون درست کنین؟