• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خشک کردن سیر

shisholi

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2011
نوشته‌ها
1,077
لایک‌ها
164
سن
38
محل سکونت
تهرون تهرون که میگن
منم نشنیدم
منظورت اینه که به شکل پودر سیر درش بیاری؟
منطقیش اینه که روی پارچه ای بعد از پوست کندن پخشش کنی تا خشک بشه بعد آسیابش کنی و پودر بشه ! همین . وقتی پخشش کردی کمی هم نمک بپاش روش تا از کپک در امان باشه !!
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
درود
اصلا خوب نمیشه
وقتی کارخونه هایی هستن که میتونن با کنترل حرارت مناسب و دفع رطوبت به شکل علمی و بر اساس چارتهای سایکرومتری با مدت زمان خیلی کم و درنتیجه آسیب کمتر به بافت و مواد موجود در ماده اصلی ، سبزیجات خشک آماده کنن و با قیمتهای واقعا مناسب اونو بسته بندی کنن و بفروشن ، ما نمیدونم چرا اصرار داریم حتما روشهای قدیمی و غیر علمی خودمونو که فرآورده های خیلی مطلوبی هم حاصل نمی کنه امتحان کنیم ؟
شما وقتی سیر رو ( یا هر سبزی دیگه ایو ) توی خونه میخواین خشک کنین ، روشی که دارین اینه که اینها رو قطعه می کنی و میذاری رطوبتش بره ؛ در مورد حبه های سیر با توجه به ضخامت قطعاتی که برش میدی ممکنه روز ها بگذره ولی رطوبتش کاملا نره و در همین مدت بسیار طولانی ، تغییر رنگ زیادی میده ، تیره میشه و خیلی از مواد معدنی ش هم بخاطر همین طولانی شدن فرایند آبگیری شدن از بین میرن و عملا تفاله ای به جا میمونه که ای ، کمی ، بفهمی نفهمی بوی سیر میده...
پ . ن ک فکر کنم شما همون دوست عزیزی بودین که میخواستین فالوده خودتون درست کنین؟
 

Miinaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2012
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
بی خیالش شو:D کل خونتو بوی سیر برمیداره:wacko:
 
بالا