• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطای Dns

alireza_faraji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیزی که در حال مطالع این موضوع هستی .
توی پنل گوگل وبمستر یک پیام خطا برای بنده ارسال شده ، میخواستم از شما بزرگواران برای حل این مشکل کمک بگیرم .
متن پیام خطا :

Over the last 24 hours, Googlebot encountered 100 errors while attempting to retrieve DNS information for your site.
The overall error rate for DNS queries for your site is 34.8%.
اگر حل این مشکل توسط شما امکانپذیر هست لطفا کمک کنید تا این خطا حل شود .

mohsen.unlimited

Registered User
لایک‌ها
340
اگر الان سایتت مشکلی نداره و بالا میاد و پینگ میشه هم از ایران هم غیر ایران، و هاست یا سرورت هم سالمه و قطعی نداشته مشکلی نیست.نگران نباش.گاهی به خصوص برای سایت های ایرانی میاد.این اسمش مشکل نیست.ارور رو پاک کن و صبر کن ببین باز میاد یا نه.
اگر مشکل از هاستت بوده و الان درست شده باز هم مشکلی نیست.نگران نباش.حتما اینجا رو بخون، یکی از ارور هایی که بهش اشاره شده، ارور شماست.وقتی می دونی مشکلی نداری، زیاد وسواس و ترس نداشته باش برای اینجور پیغام ها.

alireza_faraji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون راهنمایی بسیار مفیدی بود .
نگرانی من از این هست که از موقع ایجاد این خطا مطالبم ایندکس نمیشم و توی گوگل وبمستر تعداد مطالب ایندکس شده دو هفته ای هست ثابت مونده .

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوست عزیز همین صبح من هم همچی پیامی رو دریافت کردم
هیچ جای نگرانی نداره فقط اون پیام رو پاک کنین و سپس در داخل قسمت وبمستر تولز که حالا اسمش شده سرچ کنسول
برو قسمت کراول ارور
بعد تیک تمامی ارور هارو بزن بعد مارک از فیکسد رو بزن
همه چی تمومه
اگه طی دو سه روز دوباره اون پیام اومد به مدیر هاستت بگو جریانو

بالا