rouzbeh_ziafati
Registered User
با سلام
لطفا به دادم برسید که اصلا نمیدونم این ارور از چیه ؟!!؟!
توی ویژوال بیسیک با بانک اکسس . میخوام که یه سری رکورد از جدول primery رو پاک کنه
این کد رو ببینید به خط قرمز (Adodc8.Recordset.Delete) که میرسه بعضی موقع ها این خطا رو میده
row cannot be located for updating. some values may have been changed since it was last read
--------------------------------------------------------------------------------
من تا حدودی فهمیدم مشکل بخاطر چیه اما نمی دونم چطور رفعش کنم ؟
یه جدول دارم به اسم primery توی جدول رو نگاه کردم دو تا رکورد بود
اما توی برنامه توی دیتا گرید 3 تا رکورد رو نشون می ده و وقتی هم میخواد پاک کنه رکوردها رو اون پیام رو میده !!!!
نمی دونم چرا محتوای دیتاگرید یا همون adodc8 که به primery مربوط شده رو با اطلاعات جدید جدول بروز نمیکنه !!!!
مشکل من فقط سر این هست که هر از گاهی این مشکل بوجود میاد و هر از گاهی خطا میده
لطفا به دادم برسید که اصلا نمیدونم این ارور از چیه ؟!!؟!
توی ویژوال بیسیک با بانک اکسس . میخوام که یه سری رکورد از جدول primery رو پاک کنه
این کد رو ببینید به خط قرمز (Adodc8.Recordset.Delete) که میرسه بعضی موقع ها این خطا رو میده
row cannot be located for updating. some values may have been changed since it was last read
Private Sub Timer1_Timer()
Adodc8.RecordSource = "select * from primery where status = '" + "1" + "' "
Adodc8.Refresh
Do While Adodc8.Recordset.EOF <> True
Adodc8.Recordset.Delete
Adodc8.Recordset.MoveNext
Loop
End Sub
Adodc8.RecordSource = "select * from primery where status = '" + "1" + "' "
Adodc8.Refresh
Do While Adodc8.Recordset.EOF <> True
Adodc8.Recordset.Delete
Adodc8.Recordset.MoveNext
Loop
End Sub
--------------------------------------------------------------------------------
من تا حدودی فهمیدم مشکل بخاطر چیه اما نمی دونم چطور رفعش کنم ؟
یه جدول دارم به اسم primery توی جدول رو نگاه کردم دو تا رکورد بود
اما توی برنامه توی دیتا گرید 3 تا رکورد رو نشون می ده و وقتی هم میخواد پاک کنه رکوردها رو اون پیام رو میده !!!!
نمی دونم چرا محتوای دیتاگرید یا همون adodc8 که به primery مربوط شده رو با اطلاعات جدید جدول بروز نمیکنه !!!!
مشکل من فقط سر این هست که هر از گاهی این مشکل بوجود میاد و هر از گاهی خطا میده
Last edited: