• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطهای سبز و صورتی در صفحه نمایش مکبوک پرو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتی لولای لپ تاپ رو باز و بسته میکنید تغییری در تصویر میبینید یا خیر ؟

نه. به نظر میرسه این مساله ارتباطی به باز و بسته شدن در لپتاپ نداره. دیروز یکبار این مشکل پیش اومد و من یاز هم اون قسمت رو فشار دادم و تا الان مشکل رخ نداده.
با یکی 2 نفر دیگه هم صحبت کردم گفتن احتمالا ای سی قلع مرده شده. و اینکه خمیر سیلیکون یا پد های سیلیکون مین برد باید عوض بشه.

میخواستم ببینم مین برد مکبوک پرو هم خمیر سیلیکون و پد سیلیکون داره برای ای سی ها و سی پی یو و جی پی یوش ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب دوستان صبح همگی بخیر
من امروز هم که اومدم دستگاه رو روشن کردم باز هم اون خط سبز رو دیدم. البته یک بار. دیگه تصمیم گرفتم ببینم این مشکل واقعا به خاطر کابله یا ای سی یا چیز دیگه

برای همین درب پشت دستگاه رو باز کردم و شروع کردم به لمس کردن و فشار خفیف به قسمت های مختلف مین برد و متوجه شدم در یه محدوده خاص که فشار داده میشه خطهای سبز میان و میرن.
صرفا روی یه ای سی خاص نیست . یه محدوده هست که تصاویرش رو میذارم. فکر میکنم هر خبری هست پشت مین برد هست .

اول از همه نمای کلی که متوجه بشید مشکل از کجاست. تو اون دایره ای نقطه چینی که کشیدم وقتی فشار میدیم گاها مشکل پیش میاد و اون بخش بگراند قرمز کم رنگ جایی هست که هر بار فشار میدم (هر جاییش رو نه صرفا روی ای سی) مشکل پیش میاد.
فکر میکنم مشکل از اون پشت برد هست که نمیدونم اونجا دقیقا چی قرار گرفته و ممنون میشم دوستانی که میدونن به من هم بگن
macbookpro-green-lines.jpg

عکس دوم یه نمای واضح تر. قسمت حساس رو مشخص کردم. این نقاطی هم که دورش خط کشیدم گاهی اوقات روش فشار میدم مشکل خودشو نشون میده. کسی میدونه این نقاط دقیقا چی هستند ؟؟
macbookpro-green-lines-2.jpg

همون محدوده حساس از یه زاویه دیگه
macbookpro-green-lines-3.jpg

اینم همون نقاطی هست که در بالا بهشون اشاره کردم. اگه کسی میدونه اینها چی هستند به من هم بگه.
macbookpro-green-lines-4.jpg

در نهایت فکر میکنم علت هر چی هست به پشت مین برد برمیگرده. تا الان فکر میکنم ای سی مشکل داره اما الان دیدم که حتی روی جاهای خالی هم فشار میدم (تو محدوده قرمز کم رنگ) مشکل پیش میاد.

به نظر شما ممکنه بخاطر خرابی خمیر سیلیکون باشه ؟ یا اتصالاتی هست که پشت مین برد شل شده یا قلع مرده شده یا شاید هم قطعه ای مشکل داره

ممنون میشم راهنماییم کنید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب دوستان صبح همگی بخیر
من امروز هم که اومدم دستگاه رو روشن کردم باز هم اون خط سبز رو دیدم. البته یک بار. دیگه تصمیم گرفتم ببینم این مشکل واقعا به خاطر کابله یا ای سی یا چیز دیگه

برای همین درب پشت دستگاه رو باز کردم و شروع کردم به لمس کردن و فشار خفیف به قسمت های مختلف مین برد و متوجه شدم در یه محدوده خاص که فشار داده میشه خطهای سبز میان و میرن.
صرفا روی یه ای سی خاص نیست . یه محدوده هست که تصاویرش رو میذارم. فکر میکنم هر خبری هست پشت مین برد هست .

اول از همه نمای کلی که متوجه بشید مشکل از کجاست. تو اون دایره ای نقطه چینی که کشیدم وقتی فشار میدیم گاها مشکل پیش میاد و اون بخش بگراند قرمز کم رنگ جایی هست که هر بار فشار میدم (هر جاییش رو نه صرفا روی ای سی) مشکل پیش میاد.
فکر میکنم مشکل از اون پشت برد هست که نمیدونم اونجا دقیقا چی قرار گرفته و ممنون میشم دوستانی که میدونن به من هم بگن
مشاهده پیوست 835961

عکس دوم یه نمای واضح تر. قسمت حساس رو مشخص کردم. این نقاطی هم که دورش خط کشیدم گاهی اوقات روش فشار میدم مشکل خودشو نشون میده. کسی میدونه این نقاط دقیقا چی هستند ؟؟
مشاهده پیوست 835962

همون محدوده حساس از یه زاویه دیگه
مشاهده پیوست 835963

اینم همون نقاطی هست که در بالا بهشون اشاره کردم. اگه کسی میدونه اینها چی هستند به من هم بگه.
مشاهده پیوست 835964

در نهایت فکر میکنم علت هر چی هست به پشت مین برد برمیگرده. تا الان فکر میکنم ای سی مشکل داره اما الان دیدم که حتی روی جاهای خالی هم فشار میدم (تو محدوده قرمز کم رنگ) مشکل پیش میاد.

به نظر شما ممکنه بخاطر خرابی خمیر سیلیکون باشه ؟ یا اتصالاتی هست که پشت مین برد شل شده یا قلع مرده شده یا شاید هم قطعه ای مشکل داره

ممنون میشم راهنماییم کنید.
این قسمت محدوده چیپ گرافیکی هست . رم های مربوط به چیپ گرافیکی هم قابل مشاهده هست . باید توسط دستگاه BGA با دقت ریسولد بشه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میشه بپرسم ریسولد یعنی چی ؟
ایا منظور همون هیت گرفتنه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میشه بپرسم ریسولد یعنی چی ؟
ایا منظور همون هیت گرفتنه ؟
هیت گرفتن روی برد لپتاپ فقط از تعمیرکارای که خیلی شنگول هستند بر میاد . چون هیتر برد رو طوری خراب میکنه که درست شدنی نیست .
فقط و فقط باید با دستگاه bga ریسولد بشه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب من راستش هنوز هم نفهمیدم ریسولد یعنی چی
برای این کار ریسولد کردن باید به کجا مراجعه کرد؟

راستش من تهران نیستم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب من راستش هنوز هم نفهمیدم ریسولد یعنی چی
برای این کار ریسولد کردن باید به کجا مراجعه کرد؟

راستش من تهران نیستم
ریسولد کردن با یک دستگاه انجام میشه . با ابزارهای مثل هیتر یا ir station برد لپتاپ خراب میشه .
شما با افق iranfso هماهنگ کنید . براشون ارسال کنید . کارشون خوبه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این حساب باید اول مطمئن بشم که مشکل از ای سی bga هست
بعد بریم دنبال این قضیه

منتها من شهرستان هستم و امکان ارسال دستگاه برام مقدور نیست

شاید هم مشکل از جای دیگه ای باشه و به ریسولد کردن مربوط نباشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این عکسی هست که من از اینترنت گرفتم و نمای پشت مین برد هست

این دایره ای که کشیدم منطقه ای هست که وقتی فشار میدم مشکل حل میشه

حالا نمیدونم به این قطعات COD 68 مربوطه یا به یه ای سی دیگه

macbookpro-green-lines-5_resize.jpg

ممنون میشم در این مورد من رو راهنمایی کنید

تشکر و سپاس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که میشه از روی این عکس فهمید که مدل و شماره چیپی که خراب شده چی هست که اگه نیاز شد تهیه کنیمش.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببخشید یک سوال دیگه
اگه جایی که میدیم معتبر باشه و چیپ گرافیک ریبال بشه ایا مشکل 100 درصد حل میشه. چون من شنیدم که اینها کارشون ضمانتی نداره. طرف میگه ای سی رو ریبال میکنم اگه دستگاه بالا نیاد من ضمانتی ندارم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست گرامی به این شکل نمیشه عیب رو تشخیص داد . حتما باید توسط تعمیرکار عیب یابی بشه و ایرادش برطرف بشه .

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
بفرستيد دفتر i-phone.ir. دقيقا مشكل از چيپ گرافيك هست. راستش همون اول هم ميخواستم بگم ولي نگفتم. احتمالا ايرادش جزييه. تعميرات تا اونجايي كه من اطلاع دارم ٦ ماه گارانتي داره.
كم كم دارم از اپل نا اميد ميشم ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته دستگاه رو ۷ سالی میشه که دارم و انصافا تا الان هم خوب زیر دست من دووم اورده
الان هم اگه با هزینه منطقی تعمیر بشه تعمیرش میکنم اما میرم دنبال خرید یه پی سی در اولین فرصت که بودجه تامین بشه و دیگه اینقدر از این لپتاپ کار نمیکشم

اما اینکه با اطمینان میشه فرمایید دلیل از خرابی چیپ گرافیکه میشه به من بگید علتش چیه

چون تو همون تصاویری که بنده ضمیمه کردم کلی قطعات الکترونیکی دیگه هم هست که خب ایا این احتمال وجود نداره که مشکل رو اونها به وجود اورده باشن؟

و حالا اگه مشکل از چیپ گرافیک باشه
ایا این چیپ گیر میاد؟ هزینه اش چقدره؟ هزینه تعویضش چقدره ؟
ایا چیپ جایگزین مشکل رو حل میکنه یا سیستم میشه مثل چینی بنده زده و باز هم ممکنه دچار مشکل بشه؟

مرسی از راهنمایی شما

مدل دستگاه mb986lla/a هست و سال 2009 عرضه شده

بالا