خب دوستان صبح همگی بخیر
من امروز هم که اومدم دستگاه رو روشن کردم باز هم اون خط سبز رو دیدم. البته یک بار. دیگه تصمیم گرفتم ببینم این مشکل واقعا به خاطر کابله یا ای سی یا چیز دیگه
برای همین درب پشت دستگاه رو باز کردم و شروع کردم به لمس کردن و فشار خفیف به قسمت های مختلف مین برد و متوجه شدم در یه محدوده خاص که فشار داده میشه خطهای سبز میان و میرن.
صرفا روی یه ای سی خاص نیست . یه محدوده هست که تصاویرش رو میذارم. فکر میکنم هر خبری هست پشت مین برد هست .
اول از همه نمای کلی که متوجه بشید مشکل از کجاست. تو اون دایره ای نقطه چینی که کشیدم وقتی فشار میدیم گاها مشکل پیش میاد و اون بخش بگراند قرمز کم رنگ جایی هست که هر بار فشار میدم (هر جاییش رو نه صرفا روی ای سی) مشکل پیش میاد.
فکر میکنم مشکل از اون پشت برد هست که نمیدونم اونجا دقیقا چی قرار گرفته و ممنون میشم دوستانی که میدونن به من هم بگن
مشاهده پیوست 835961
عکس دوم یه نمای واضح تر. قسمت حساس رو مشخص کردم. این نقاطی هم که دورش خط کشیدم گاهی اوقات روش فشار میدم مشکل خودشو نشون میده. کسی میدونه این نقاط دقیقا چی هستند ؟؟
مشاهده پیوست 835962
همون محدوده حساس از یه زاویه دیگه
مشاهده پیوست 835963
اینم همون نقاطی هست که در بالا بهشون اشاره کردم. اگه کسی میدونه اینها چی هستند به من هم بگه.
مشاهده پیوست 835964
در نهایت فکر میکنم علت هر چی هست به پشت مین برد برمیگرده. تا الان فکر میکنم ای سی مشکل داره اما الان دیدم که حتی روی جاهای خالی هم فشار میدم (تو محدوده قرمز کم رنگ) مشکل پیش میاد.
به نظر شما ممکنه بخاطر خرابی خمیر سیلیکون باشه ؟ یا اتصالاتی هست که پشت مین برد شل شده یا قلع مرده شده یا شاید هم قطعه ای مشکل داره
ممنون میشم راهنماییم کنید.