آژانس هواپیماییexchanging

خطوط تلفن بي كيفيت

شروع موضوع توسط Persia ‏8 آپریل 2004 در انجمن شبکه

  1. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    سلام.
    من يه يوزر هستم كه براي اتصال به اينترنت از خط تلفن و سرويس Dial-up استفاده مي کنم.
    مشکل من اينه که: اگه خطوط آي اس پي E1 باشه حداکثر با سرعت 28.8 وصل ميشم. اگر هم E1 نباشه حداکثر با 26.6 وصل ميشم. با 6-7 تا آي اس پي امتحان کردم. مودم رو هم عوض کردم. اما نتيجه تغييري نکرد.
    توضيح: شنيدم در برخي مناطق کرج(محل زندگي من) بدليل کمبود کابل با نصب دستگاهي از يک زوج کابل براي تخصيص چند شماره تلفن استفاده مي کنند و اين شماره تلفن ها داراي کيفيت پايين مي باشند. آيا چنين چيزي صحت داره؟
    اين رو هم بگم که با اتصال گوشي تلفن به کابل ورودي تلفن به منزل، در گوشي نويز شنيده ميشه.
    چيکار کنم؟ :(
     
  2. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز اين مطلب صحت داره
    مخابرات در جاهائي كه كابل كم داره از يك وسيله اي بنام pcm4 استفاده ميكنه كه يك زوج سيم مسي ميره داخلش و 4 زوج مياد بيرون البته فهميدن اون كار راحتيه كافيه پيش پستي كه سيم تلفنتون ازش بيرون اومده بريد و نگاه كنيد جعبه اي كنارش هست يا نه
    اما در مورد نويز
    pcm4 تاثيرش روي ديتاست فقط بنابراين اگه خططتون نويز داره مربوط به كابلتون هست بگيد مخابرات كابلتونو عوض كنه يا اينكه داخل ساختمان مشكلي داره
    در هر حال سرعت پايين مربوط به همين نويز هست و 100% disconnect هم زياد داريد
    پاينده باشيد
     
  3. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    با تشكر از توضيحاتتون.
    بعضي مواقع بطور وحشتناكي ديسكانكتي دارم. اما بعضي مواقع 2-3 ساعت هم بدون ديسكانكتي كار كردم.
    ضمنا در كابل ورودي به ساختمان(كابلي كه مخابرات درب ساختمان تحويلمون ميده) نويز داره.(به كابلهاي داخل ساختمان ربطي نداره)
    فعلا نويز برام مهم نيست. مهم در درجه اول سرعت كم و در درجه دوم ديسكانكت شدنه.

    سوالات:
    1- ممكنه با عوض كردن كابل سرعت بالاتر بره؟ تا كجا بايد كابل عوض بشه؟(تا جايي كه من ميدونم كابل تا خود مركز ادامه داره)
    2- ميشه يه جوري دم مخابرات رو ببينيم به ما از اين خطوط معمولي (بدون pcm4) بده؟ ميخوام بدونم ميشه شماره تلفن عوض نشه اما سيستم pcm4 رو از روش بردارن؟
     
  4. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    معمولا نويز مربوط به كابلي ميشه كه از پست به ساختمان وارد ميشه در ضمن نگيد نويز مهم نيست :D نويز قاتل اينترنته يعني سرعت پايين و disconnect شدن از آثار نويز هست
    بالا رفتن سرعت شما لازمش اينه كه نويز خططتون برطرف بشه در مورد pcm4 هم بايد مطمئن بشيد كه خط شما از طريق اون اومده
    جوابتون مثبته مخابراتي ها ميتونن خط شما رو مستقيم از پست بدن بدون اينكه شمارتون بخواد عوض بشه
    پاينده باشيد
     
  5. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    مخابرات وقتی از نظر امکانات فنی به محدوديت ميخوره به PCM رو ميکنه. البته تا 10 خط هم روی يک زوج ميده.
    از نظر کيفيت کمی ضعيفتر از خطوط معمولی است. معمولا هم مخابرات اين خطوط رو با خطهای معمولی عوض نميکنه.
     
  6. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    كوروش خان شما استاد ما هستيد
    ولي با عرض معذرت
    1-هر pcm4 چهار خط ميده مگه اينكه تعدادشو زياد كنن :D ;)
    2- در مورد عوض كردنش هم بايد عرض كنم خود خط فرقي نداره فقط بستگي به اين داره خط مشترك رو مستقيم از پست گرفته باشن يا از pcm4 كه در صورت دوم با ديدن دم !!!!!!! سيم بان مربوطه خط مورد نظر رو از پست ميدن و يه بخت برگشته ديگه رو ميندازن رو pcm4
    اوج بد شانسي اينه كه همه اون پست رو از pcm4 داده باشن كه ديگه نميشه كاري كرد :(
    البته با عرض پوزش مجدد
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    من زياد تجربه ندارم. نميدونم اين PCM4 چيه! ولی من سه جای مختلف خط گرفتم، هربار که PCM دادن، روی هر زوج به من 10 تا خط تحويل دادن.
     
  9. _arash_

    _arash_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    Iran
    دوست عزيز
    من فكر كنم منظور آقا كوروش pcm11 باشه كه از خيلي جهات با pcm4 متفاوته البته شركت سازنده تضمين كيفيت خوب را براي data اعلام كرده اما عملا اين گونه نيست !
     
  10. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    داداش خودت رو Update كن. خدا بيامرزه PCM4 رو. نمي دونم چند ساله كه با مخابرات كار نكردي.
     
  11. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    از همه تون ممنونم.
    همسايه ها خط معمولي هم دارن. فك كنم بايد برم سراغ مخابراتي ها. براي برداشتن PCM راه قانوني كه نداره؟ بايد زير ميزي بدم بهشون؟
    اينجا خط تلفن حدود 700 تومنه. به نظرتون چقدر خرج كنم ارزش داره؟(براي برداشتن PCM)
    يه نكته ديگه: وقتي بارون مياد معمولا تلفن من قطع ميشه يا خرخر ميكنه. فك كنم تو PCM4 (يا PCM11 ) آب ميره.
     
  12. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    :D :happy:
     
  13. aryagohar

    aryagohar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2003
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran
    اينا كه زدي يعني چي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right