• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خطوط 14رقمی=5000|خطوط 12رقمی=10000

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
طبق اطلاعیه از اپراتور 50002 ، ارسال پیامک از این خطوط قطع می باشد.لطفا از خطوط دیگر ارسال ها را انجام دهید.این مورد در سامانه های مشابه نیز دیده می شود.

خوب الآن بخریم یعنی نمیشه ارسال کنیم؟

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
طبق اطلاعیه از اپراتور 50002 ، ارسال پیامک از این خطوط قطع می باشد.لطفا از خطوط دیگر ارسال ها را انجام دهید.این مورد در سامانه های مشابه نیز دیده می شود.

خوب الآن بخریم یعنی نمیشه ارسال کنیم؟
بله خطوط فعلا قطع شده اند
متاسفانه از دیشب اختلال ایجاد شد و در ساعت 11دیشب قطع شده ارسال از این اپراتور تا رفع این مشکل خطوط 1000 و3000 برای تمامی کاربران فعال شده است تا دوباره خطوط فعال شن!
البته همگی اپراتورها در سال چندین روز قطعی دارند که این امر عادی میباشد

ali-tahmasb

Registered User
لایک‌ها
1,856
بله خطوط فعلا قطع شده اند
متاسفانه از دیشب اختلال ایجاد شد و در ساعت 11دیشب قطع شده ارسال از این اپراتور تا رفع این مشکل خطوط 1000 و3000 برای تمامی کاربران فعال شده است تا دوباره خطوط فعال شن!
البته همگی اپراتورها در سال چندین روز قطعی دارند که این امر عادی میباشد

بله. این همراه اول کلا ما رو علاف کرده. توی پنل خودم هم از صبح تا حالا هرچی میزنم نمیشه.

vulture.angry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام عزیز من پنل رایگان رو ثبت نام کردم اما برام چیزی نیومد ... ممنون میشم راهنمایی کنید 09156556492

و ضمنا یک سوال : این پنل های شما امکان پاسخ گویی هوشمند رو داره؟ مثلا اگر مشتری یک عدد یا کلمه خاصی رو که ما واسش تعریف می کنیم رو دریافت کنه و یک متن خاص رو که براش تعریف می کنیم براش سند کنه امکان پذیر هست یا خیر؟

ممنون میشم سریع جواب بدین در صورت امکان با اس ام اس چون زیاد اینجا نمیام و به شدت نیازمند این پنل هستم

ممنون

hrvman

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوست گلم بله اون قابلیت رو داره
علت عدم ارسال به خاطر اپراتور است که تغییراتی داده! چون آفر خطوط را حذف کرده! الان براتون ارسال میکنم
اما به اطلاع کلیه دوستان میرسونم واگذاری خطوط با قیمتهای قبلی متوقف شده است!

بالا