سلام والا امروز خیلی مشتری داشتم و شرمنده کل سیم هام درگیر بود و سقف رو رد کرد.شما قرار بود امروز چکار کنید ؟
بحثه سرکار گذاشتن مردمه اینکارت ی بدقولی بزرگه و از بین بردن اعتمادها اینجا اومدی اول کاری بجای جلب اعتماد داری سلب اعتماد میکنی ک من پیش خودم گفتم شاید این شارزاهم مث خیلیا ازراهه فیشینگه ک داری هی سرمیدواونی ک امیدوارم مثل سهیل قهرماتیو فردین اسماعیلیو اینا نشی ک اومدن اینجا دقیقا ب همین روش شما شارز فروختنو و خیلیارو اسیره پلیس فتا کردنو کلی هم کلاهبرداری کردنو زدن ب چاک چون دقیقا اونا هم با همین روش کمپینو اینا وارده عمل شدنسلام والا امروز خیلی مشتری داشتم و شرمنده کل سیم هام درگیر بود و سقف رو رد کرد.
انشالله در روزهای اتی برای شماهم انتقال میدم ،
نه بنده مثل باقی دوستان نیستم . ممنون از راهنماییتونبحثه سرکار گذاشتن مردمه اینکارت ی بدقولی بزرگه و از بین بردن اعتمادها اینجا اومدی اول کاری بجای جلب اعتماد داری سلب اعتماد میکنی ک من پیش خودم گفتم شاید این شارزاهم مث خیلیا ازراهه فیشینگه ک داری هی سرمیدواونی ک امیدوارم مثل سهیل قهرماتیو فردین اسماعیلیو اینا نشی ک اومدن اینجا دقیقا ب همین روش شما شارز فروختنو و خیلیارو اسیره پلیس فتا کردنو کلی هم کلاهبرداری کردنو زدن ب چاک چون دقیقا اونا هم با همین روش کمپینو اینا وارده عمل شدن
با تشکر از شما و ممنون از خریدتونمن دیروز دو بسته ۷۲ گیگ یکساله از ایشون خریداری کردم که در کمال حسن نیست و بدون مشکل هر دو بسته فعال شد
با تشکر از شما و ممنون از خریدتون
امروز محدودیت رو رد کردم انشالله فردا در خدمتتم عزیز۲۰ تومن برای من ارسال می کنید؟
ممنون از شما بابت لطفتتونوقتی یکی تو معامله داره درست کار میکنه بهتره از طرف مدیر بازارچه تشویق بشه
ممنون بابت اطلاع رسانی و هشدارتون. اما همه کسایی که الان امتیازات بالا دارن روزی تازه وارد بودن. تا الان حتی یک نفرهم نیست که از بنده بخواد ناراضیباشه، حتی اگر سریع هم جواب ندادم ، برای اینکه عذر خواهی کنم ازشون شارژ بیشتر براشون انتقال دادم، تا اعتمادی که شما ازش حرف میزنید رو بسازم، اما بازم ممنوندوستان دقت کنید دنبال بسته ارزان نباشید. تا گرفتار پلیس فتا نشید. به آدم های تازه وارد اعتماد نکنید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
سلام در تاپیک اول گفته شدهسلام خوبی شرایط خرید رو اعلام کنید 20 تومن شارژ میخوام
سلام در تاپیک اول گفته شده
سلام چند روزی هست انجمن با مشکل مواجه شده بود. شمارره موبایل رو لطف میکنید . بفرستید برامسلام،مبلغ ۳۰۰۰۰ تومن شارژ دیشب واریز شده ومنتظر پاسخ گویی شما هستم...