بابا يکی منو راهنمايی کنه. بالاخره اگه من نخوام امتی خودم رو ارتقا بدم، استفاده از کد امنيتی بهتره يا استفاده از ورژن قديمی پلاگين بلاکاسپم؟به نقل از varg :چی شد؟؟؟؟ استفاده از کد امنيتی، يا ورژن قديمی پلاگين بلاکاسپم؟! کدومش؟
آواين ورژن قديمی بلاکاسپم رو از کجا میشه گير
لاکابالاخره اگه من نخوام امتی خودم رو ارتقا بدم، استفاده از کد امنيتی بهتره يا استفاده از ورژن قديمی پلاگين ب
حرف من هنوز همينه : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=543450&postcount=2به نقل از varg :من مشکلم حل شد. اما حالا يکی توضيح بده از اين پلاگيم چطوری استفاده کنم؟
درباره ارتقای امتی هم حالا فعلا زوده. میترسم همهچيز رو خراب کنم. اگه میشه راهنمايیام کنيد که با استفاده از اين پلاگين چطور از شر کامنتهای اسپم راحت شم؟
به نقل از Shahed :
هيچ مشکلي براي آرشيو پيش نمياد ! (اگه درست آپگريد کنين! )به نقل از varg :مثل اينکه کمکم خودم هم دارم به همين نتيجه میرسم. اما دوتا سوال:
با نصب ارتقای امتی، ديگر نياز به کار اضافهای نيست و خودش اتوماتيک، جلوی اسپمها رو میگيره؟
دوم اينکه: با نصب امتی جديد، تکليف آرشيوم چی میشه؟
به نقل از Shahed :هيچ مشکلي براي آرشيو پيش نمياد ! (اگه درست آپگريد کنين! )
بله ! خودش تنظيمات ديفالتش براش مناسبه !
آقا يک سوال ديگه. من الان امتی 3.17 تو هاستم نصبه. تو بخش مديريت کامنتهاش يک قسمتی به نام filter داره. اين هيچ ربطی به اسپمها نداره؟به نقل از varg :من از کجا میتونم يک راهنمای گام به گام فارسی برای ارتقا پيدا کنم؟ طوری که همه چيز به هم نريزه؟
من فقط میخوام ارتقا بدم، طوری که آرشيو و تنظيماتم به هم نريزه.