• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خلاقیت

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129

سياه چاله ى فضايى
ساخته شده از صندلى

موج صدا
ساخته شده با صفحه هاى گرامافون ذوب شده

گل اسکيت بوردى
ساخته شده با استفاده از چند اسکيت بورد

منظره ى شهر سانفرانسيسکو
ساخته شده از ديگ و قابلمه هاى استنلس استيل!

سر الويس پريسلى
ساخته شده با 50 هزار چوب کبريت
‌‌‌

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
Trolley Art by Ptolemy Elrington
---------------------------------------

اين مجسمه هاى زير رو شخصى به نام Ptolemy Elrington با استفاده از چرخ هاى خريد مستعمل سوپرمارکت ها که دورانداخته شده بودن ساخته و اين شکلى هم يک اثر هنرى نوين رو خلق کرده و هم به تميز ماندن محيط زيست کمک زيادى کرده است :

اين منبع و اين يکى منبع
‌‌

Last edited:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اينها هم از کارهاى ‌همون آقا بالاييه است. ايشون دور انگليس گشتن و هرچى قالپاق دورانداخته شده بوده رو از وسط دشت و دمن و رودخونه و غيره جمع کردن و باهاشون اين مجسمه ها رو ساختن :

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
اينها هم از کارهاى ‌همون آقا بالاييه است. ايشون دور انگليس گشتن و هرچى قالپاق دورانداخته شده بوده رو از وسط دشت و دمن و رودخونه و غيره جمع کردن و باهاشون اين مجسمه ها رو ساختن :

سلام به پرشیانا عزیز،

ممنون بابت آپدیت تاپیک، من همیشه دنبال می‌کنم. خسته نباشید.
میگم کارهای این آقای Elrington را قرار دادید یاد یک خانم نقاش معروف افتادم به نام Katharine Harvey، ایشون:

katharine_harvey_sm.jpg

این خانم نقاش از سال‌ 2002 سازه‌هایی را با استفاده از پلاستیک‌های دورانداخته شده ایجاد کردند.
که معروف‌ترین اون‌ها البته تا پارسال، یک سمبلی از آبشار هست:

و امسال هم در سالن اصلی ساختمان Brookfield شهر تورنتو یک لوستر بسیار زیبا با استفاده از پلاستیک‌ها دورانداخته شده ساخته‌اند:

ایشون در کانادا زندگی می‌کنند و تقریبا اکثر کارهاشون هم در شهر تورنتو ساخته شده. برای مشاهده کارهای دیگشون هم:

http://www.katharineharvey.com/artwork.php?w=chandelier_03&c=installations

بعد به این فکر افتادم که در کشور ما اگر بخوان با فقط پلاستیک‌های رها شده در طبیعت و کنار رودخانه‌ها و سواحل! نه با زباله‌های شهری چنین کاری بکنند باید باهاش شهر بسازن دیگه از لوستر و نما و ... گذشته متاسفانه. زباله‌های شهری که دیگه واویلاست! در یکی از برنامه‌های دو قدم مانده به صبح یه کارشناسی میگفت در کشورهای توسعه یافته جمع‌آوری زباله در یک یا حداکثر دو روز در هفته صورت میگیره! در صورتی که فقط در تهران در یک شبانه‌روز در برخی محلات به چهار نوبت هم میرسه!! :(

خدا آخر عاقبت مارو به خیر کنه. دوستان عزیز التماس می‌کنم می‌رین تفریح به اطراف شهر‌ها و روستا‌ها و یا طبیعت جان هر کی دوست دارین زباله‌هاتون را با خودتون برگرودنید. باور کنید کسر شان نیست!

ببخشید این حرفها را در این تاپیک گفتم فکر کردم موقعیت خوبیه. :blush:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از Snow :
سلام به پرشیانا عزیز،

ممنون بابت آپدیت تاپیک، من همیشه دنبال می‌کنم. خسته نباشید.
میگم کارهای این آقای Elrington را قرار دادید یاد یک خانم نقاش معروف افتادم به نام Katharine Harvey، ایشون:

سلام اسنوى عزيز

ممنونم از محبتتون
persiana__flower4ugirl.gif

و مرسى براى معرفى اين خانم هنرمند
persiana_mer30.gif

جدا کارهاى زيبايى بودند (من يه عکس سياه و سفيد قبلا از اون بروکفيلد پليس ديده بودم و تحت تأثير هم زيبايى ساختمان و هم لوستر زيبايى که در آن ميان آويزان بود قرار گرفته بودم ولى هرگز تصور نميکردم که اون لوستر از پلاستيک هاى دور ريختنى درست شده باشه! جدا که وااااااااااو!).

اين مورد زباله هم که کاملا حق با شماست . حالا اگه زباله رو درون سطل بريزند باز يه چيزى ولى متأسفانه، متأسفانه خيلى ها هنوز فرق بين سطل زباله و جوى و باغچه و خيابون رو با هم نميدونند و طرف چه (خيلى ببخشيد) عمله باشه، چه آخرين مدل تيپ زده باشه، زباله شو با کمال بيشعورى پرت ميکنه وسط جوى آب ، وسط باغچه، وسط خيابون و هيچ احساس گناه هم نميکنه. بقالى و چقالى و سبزى فروشى و ميوه فروشى هم که اصلا هيچى نگم بهتره چون اکثرشون در به گند کشيدن شهر مقام اول رو دارند.

طبيعت هم که ديگه از همه مظلوم تر :(

بعد هم من نميفهمم اينکه يه چهره ى کثيف، زشت و کاملا عقب مونده و جهان سومى (شايدم جهان دهمى) از شهر و کشور به نمايش بگذاريم چه قشنگى اى مثلا داره که برخى انقدر اصرار به انجامش دارند
persiana79.gif

خدا آخر عاقبت مارو به خیر کنه. دوستان عزیز التماس می‌کنم می‌رین تفریح به اطراف شهر‌ها و روستا‌ها و یا طبیعت جان هر کی دوست دارین زباله‌هاتون را با خودتون برگرودنید. باور کنید کسر شان نیست!
منم با اطمينان ميگم که اون شخصى که اين کار رو انجام ميده نه تنها براش کسر شأن نيست، بلکه نشانه ى شعور، فرهنگ، شخصيت، اصالت و تربيت درست خانوادگيش هست و اصلا جز اين هم نميتونه رفتار کنه.

ولى کسى که مثلا رانى ميخوره و قوطيشو پرت ميکنه وسط دشت، جنگل، کوه يا رودخونه، مطمئن باشه هيچکس (مگه يکى مثل خودش، اونم تازه شايد) براش دست نميزنه که به به، آفرين، چه آدم با شخصيتى، بلکه ميگن چه آدم بيشعورى، چه آدم بى فرهنگى، چه آدم بى اصل و نسبى. ديگه واقعا بايد اون فردحالش خيلى خراب باشه که به اينکه بهش بگن بيشعور بخواد افتخار کنه :eek:

اوخ ، اوخ، منم داغ دلم تازه شد، حسابى فوران کردم و حسابى هم آف تاپيک شد. ببخشيد
girl_blush.gif

اينم براى جبرانش، چند تا مجسمه ى بامزه که با استفاده از مفتول و چوب پنبه درست شدن ^_^

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
Efes Beer Can Art
----------------------
اين هم هنر قوطى آبجويى که توسط چند هنرمند خلاق در ترکيه انجام شده و احتمالا هم به مسابقه اى، چيزى که از سوى کمپانى EFES ترتيب داده شده بوده مربوط ميشه.

بقيه ى اين يکى هم اينجا
‌‌‌

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
تابلوهاى مدادى يا نقاشى روى مداد
------------------------------------------
Pencil Art by Ghost Patrol

‌‌‌‌

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
بازى با خطوط عابر و خيابان
------------------------------

‌‌‌‌

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
چند نمونه از نقاشى هاى سه بعدى ادگار مولر و جولين بيوِر بر سطح خيابان و پياده رو
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
تابلوها و پرتره هاى ساخته شده با نان تٌست شده
--------------------------------------------------------

منبع
‌‌‌

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
114201_625.jpg
114202_279.jpg
114203_446.jpg
114204_796.jpg
114205_873.jpg

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
114206_738.jpg
114207_398.jpg
114208_114.jpg
114209_969.jpg
114210_677.jpg

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
لیو بولین یک هنرمند چینی است که به مرد نامرئی مشهور شده است.وی با رنگ کردن و هماهنگ کردن بدن دستیارانش با محیط پشت سرشان ، عکسهایی زیبا و دیدنی تهیه می کند.بسته شدن دفتر هنری وی از سوی دولت چین انگیزه اصلی برای روی آوردن به این هنر بوده است.لیو به طور میانگین 10 ساعت برای هر عکس خود وقت می گذارد.

invisiblemanCT_450x300.jpg

Liu_Bolin_1.jpg

164.jpg

20080901_liu_bolin_camouflage_01.jpg

camouflage-art.jpg

Liu-Bolin3.jpg

pal6.jpg

rmf08_liubolin_phonebooth.jpg

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
مرسی باحال بود...
Viannen_nudge-boy.gif

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
یک هنرمند زن انگلیسی با استفاده از کتاب های قدیمی اقدام به ساخت طرح های خلاقانه ای از شهرها و درختان کاغذی کرده است

115094_483.jpg
115095_226.jpg
115096_569.jpg
115097_585.jpg
115098_294.jpg
115099_836.jpg

بالا