به نقل از Snow :
سلام به پرشیانا عزیز،
ممنون بابت آپدیت تاپیک، من همیشه دنبال میکنم. خسته نباشید.
میگم کارهای این آقای Elrington را قرار دادید یاد یک خانم نقاش معروف افتادم به نام Katharine Harvey، ایشون:
سلام اسنوى عزيز
ممنونم از محبتتون
و مرسى براى معرفى اين خانم هنرمند
جدا کارهاى زيبايى بودند (من يه عکس سياه و سفيد قبلا از اون بروکفيلد پليس ديده بودم و تحت تأثير هم زيبايى ساختمان و هم لوستر زيبايى که در آن ميان آويزان بود قرار گرفته بودم ولى هرگز تصور نميکردم که اون لوستر از پلاستيک هاى دور ريختنى درست شده باشه! جدا که وااااااااااو!).
اين مورد زباله هم که کاملا حق با شماست . حالا اگه زباله رو درون سطل بريزند باز يه چيزى ولى متأسفانه، متأسفانه خيلى ها هنوز فرق بين سطل زباله و جوى و باغچه و خيابون رو با هم نميدونند و طرف چه (خيلى ببخشيد) عمله باشه، چه آخرين مدل تيپ زده باشه، زباله شو با کمال بيشعورى پرت ميکنه وسط جوى آب ، وسط باغچه، وسط خيابون و هيچ احساس گناه هم نميکنه. بقالى و چقالى و سبزى فروشى و ميوه فروشى هم که اصلا هيچى نگم بهتره چون اکثرشون در به گند کشيدن شهر مقام اول رو دارند.
طبيعت هم که ديگه از همه مظلوم تر
بعد هم من نميفهمم اينکه يه چهره ى کثيف، زشت و کاملا عقب مونده و جهان سومى (شايدم جهان دهمى) از شهر و کشور به نمايش بگذاريم چه قشنگى اى مثلا داره که برخى انقدر اصرار به انجامش دارند
خدا آخر عاقبت مارو به خیر کنه. دوستان عزیز التماس میکنم میرین تفریح به اطراف شهرها و روستاها و یا طبیعت جان هر کی دوست دارین زبالههاتون را با خودتون برگرودنید. باور کنید کسر شان نیست!
منم با اطمينان ميگم که اون شخصى که اين کار رو انجام ميده نه تنها براش کسر شأن نيست، بلکه نشانه ى شعور، فرهنگ، شخصيت، اصالت و تربيت درست خانوادگيش هست و اصلا جز اين هم نميتونه رفتار کنه.
ولى کسى که مثلا رانى ميخوره و قوطيشو پرت ميکنه وسط دشت، جنگل، کوه يا رودخونه، مطمئن باشه هيچکس (مگه يکى مثل خودش، اونم تازه شايد) براش دست نميزنه که به به، آفرين، چه آدم با شخصيتى، بلکه ميگن چه آدم بيشعورى، چه آدم بى فرهنگى، چه آدم بى اصل و نسبى. ديگه واقعا بايد اون فردحالش خيلى خراب باشه که به اينکه بهش بگن بيشعور بخواد افتخار کنه
اوخ ، اوخ، منم داغ دلم تازه شد، حسابى فوران کردم و حسابى هم آف تاپيک شد. ببخشيد
اينم براى جبرانش، چند تا مجسمه ى بامزه که با استفاده از مفتول و چوب پنبه درست شدن ^_^