• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خنک کننده CPU

وضعیت
موضوع بسته شده است.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
اگر کسی برای فروش داره بگه.فقط قیمت مناسب باشه.اگر این مدل ها باشه خوبهCooler Master Hyper TX2 یاCooler Master CM Sphere یا Cooler Master Mars.اگر هم مدل دیگیری هست لینک مشخصات رو بدید

Last edited:

ایرانی آزاد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.
من یه 212 Hyper دارم خیلی هم کم ازش استفاده کردم.سیستمی رو که اون روش بود یه ماه بعد خریدن این فن فروختم خریدار اینو نخواست.من 45 خریده بودم.الان نمیدونم چنده.قیمت بدین اگه صرفید بفرستم واستون.

Last edited:

overclocker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر کسی برای فروش داره بگه.فقط قیمت مناسب باشه.اگر این مدل ها باشه خوبهCooler Master Hyper TX2 یاCooler Master CM Sphere .اگر هم مدل دیگیری هست لینک مشخصات رو بدید

intel یا amd ..؟

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان اگر بغیر از دو تا مدل بالا هست لطفا لینک مشخصات رو بدید.برای AMD میخوام و مادر بوردم گیگابایت مدل MA69G-S3H هست

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0

heical

Registered User
لایک‌ها
4
من یه سوال برام پیش اومد: شما واسه چی دنبال خنک کننده برای سی پی یوتون می گردید؟ مگه فن سی پی یوتون جواب نمی ده؟ اگه برای اورکلاک می خواید که سی پی یو های amd نتیجه اورشون زیاد فابل توجه نیست و فکر نمی کنم اصلا به خنک کننده بهتر نیازی پیدا کنید.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
من یه سوال برام پیش اومد: شما واسه چی دنبال خنک کننده برای سی پی یوتون می گردید؟ مگه فن سی پی یوتون جواب نمی ده؟ اگه برای اورکلاک می خواید که سی پی یو های amd نتیجه اورشون زیاد فابل توجه نیست و فکر نمی کنم اصلا به خنک کننده بهتر نیازی پیدا کنید.

آخه دما بالا هست.در حالت معمول بین 30تا 40 هست

heical

Registered User
لایک‌ها
4
30 و 40 درجه یک دمای کاملا طبیعیه. کی به شما گفته دمای سی پییوت بالاست؟! برو خوش باش و خیالت راحت باشه و بی خود هم خودت رو تو خرج الکی ننداز.
شما اگه جای من بودی که دمای سی پی یوم حداقل 60 درجه هست و به 70-75 هم می رسه چی می گفتی؟!

md_md_2600

Registered User
لایک‌ها
43
30 و 40 درجه یک دمای کاملا طبیعیه. کی به شما گفته دمای سی پییوت بالاست؟! برو خوش باش و خیالت راحت باشه و بی خود هم خودت رو تو خرج الکی ننداز.
شما اگه جای من بودی که دمای سی پی یوم حداقل 60 درجه هست و به 70-75 هم می رسه چی می گفتی؟!

دوست عزیز مگه سی پی یو ی شما چی هست ؟ اورکلاک کردیش ؟:blink::blink::blink:

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
آقا شرمنده من الان اینجارو دیدم
خیر بدون فن هست ولی میشه فن 12 سانتیمتری هم روش نصب کرد

heical

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز مگه سی پی یو ی شما چی هست ؟ اورکلاک کردیش ؟:blink::blink::blink:

سی پی یو من duron 950 هست که اورکلاکش کردم ولی هیچ مشکلی با دما ندارم.الآن 1 هفتست که سیستم خاموش نشده!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا