اینی که میگم یه بار تست بزنید اگه پشیمون شدید با من!
گل کلم رو به گلای کوچیک تبدیل کنید یعنی اندازه سه تا انگشت بشن!بذارینش توی اب نم یعنی ابی که نمکی باشه شور نباشه و ون رو بذارید رو فشار کم گاز تا یه خورده به جوش بیاد!10 تا 15 20 دیقه!
وقتی که اون داره اماده میشه یه تخم مرغ بردارین و توی کاسه بشکونید تو تخم مرغ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم(اصن قرار نیست تند بشه میخوایم طعم دارش کنیم)بریزید بعد تا اونجا که میتونید هم بزنید تا یک دست شه سفیه زرده!
حالا گل کلم رو از قسمت گلش بزارید تو تخم مرغ ساقش رو تخم مرغی نکنید!حالا یه ماهی تابه بردارید و توش روغن بریزد کم نه زیاد!روغن که داغ شد گل کلم رو از طرف گلش که اغشته به تخم مررغ بزارید تو ماهی تابه!خیلی کم بمون فقط اونقدی که یه زره طلایی شه و اون قسمتی که تخم مرغ داره پخته شه!قسمتای ساقش رو سور نکنیداا!
حالا داغ داغ نوش جان کنید فقط سرد نخورید که جالب نیست داغش حال میده