• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوشبختی یا بدبخت ؟

خوشبختی یا بدبخت؟

• خوشبخت

Votes: 35 53.0%
  • بدبخت

Votes: 31 47.0%

• Total voters
    66

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
مهم نیست که تو چه موقعیت مالی یا خانوادگی هستی... احساس خوشبختی یا بدبختی یه چیز جدای اینهاست.

تو نظر خواهی شرکت کن و نظر بقیه رو هم ببین.

بد نیست اگه در باره علت خوشبختی و یا بدبختیت هم کمی توضیح بدی...

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
يعني الان جبر مطلق حاكمه ؟ دي
هيچ كدوم كه مرزبندي ندارن . فكر كنم بايد يه ليميت بگيريم . دي

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
خوشبختی و بدبختی رو تعریف کن ببینیم چند چندیم...بعد نظر بدیم..

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هم خوشبختم ، هم بیچاره !:D
آخه یه چیزایی دارم که بقیه ندارن ، و در مقابل حسرت داشتن یه چیزایی رو می خورم که توانایی به دست آوردنشون رو ندارم!:(
ولی بخوام حساب کنم فعلا از زندگیم راضی ام ...تا ببینیم چی پیش میاد و روزگار چطور ما رو بازی می ده!

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
نظرسنجی یکم اشتباهه،هم خوشی داریم هم ناخوشی و هم بی تفاوتی

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
خوشبختی دقیقا داشتن مال و اینا نیست .

اینجا احساس مهمتر از پولو ایناس ( بد برداشت نکنید منظورم اینه با سطح مالی متوسط به بالا نقش احساس پر رنگ تر میشه و هرچی سطح مالی میاد پیائین نقش " احساس "خوشبختی کم تر میشه ، هر چند هنوز آدمایی هستن که در عین سطح پائین مالی احساس خوشبختی میکنن ، در ضمن فکر نکنید این جور آدما احمقن ، چون چه بسا طعم زندگیه واقعی رو اونا جوری میچشن که یه پولدار با 10 تا ویلا نمیتونه حس کنه)

و به نظرم من خوشبختم

reza 206

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوشبختی به مایه دار بودن که نیست ، آدمای خوشبخت افرادی هستند که از زندگی خودشون احساس رضایت می کنند..حالا شاید یه نفر میلیاردر باشه ولی احساس خوبی به زندگی نداشته باشه.پس این آدم خوشبخت نیست...و در عوض یه نفر کنار یارش نشسته و توی ماست نون ریز ریز کرده و دارن می خورن و خوشحالن...به احساس بستگی داره نه وضعیت مادی

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
من تو اوج بدبختی خوشبختم ...
کدوم رو انتخاب کنم تو رای گیری ؟
راهنمایی پلیز ...
sigh.gif

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
[quote="Mohammad";3538054]خوشبختم :دی[/quote]

حاجی من آواتورت رای دادم :):):)

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
خوشبختی به مایه دار بودن که نیست ، آدمای خوشبخت افرادی هستند که از زندگی خودشون احساس رضایت می کنند..حالا شاید یه نفر میلیاردر باشه ولی احساس خوبی به زندگی نداشته باشه.پس این آدم خوشبخت نیست...و در عوض یه نفر کنار یارش نشسته و توی ماست نون ریز ریز کرده و دارن می خورن و خوشحالن...به احساس بستگی داره نه وضعیت مادی

قسمتی که بولد کردم رو منم خواستم بگم ولی احساس کردم بوی شعار میده .

در کل خودم اعتقادم به اینه که
پول نمیاره خوشبختی ولی اگه نداشته باشی بد بختی (ش.ن)

بالاخان

Registered User
لایک‌ها
0
هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره، به زمین و زمان قسم که نمیفهمه داره چی میگه و یا اینکه زیادی خوشبخته و یا زیادی پولداره که این حرف رو میزنه.

پول = خوشبختی

هر کسی مخالفه و احساس میکنه با دلیل میتونه حرف من رو نقض کنه، بیاد تا با هم بحث کنیم. فقط خواهشا نگید برو عاشق شو تا خوشبختی رو بدون پول احساس کنی ... عاشقی فقط در صورتی خوبه که عشقت 2 طرفه باشه و در صورتی خوبه که به خاطر بی پولی، ولت نکنه ... این حرفم کلی بود.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره، به زمین و زمان قسم که نمیفهمه داره چی میگه و یا اینکه زیادی خوشبخته و یا زیادی پولداره که این حرف رو میزنه.

پول = خوشبختی

هر کسی مخالفه و احساس میکنه با دلیل میتونه حرف من رو نقض کنه، بیاد تا با هم بحث کنیم. فقط خواهشا نگید برو عاشق شو تا خوشبختی رو بدون پول احساس کنی ... عاشقی فقط در صورتی خوبه که عشقت 2 طرفه باشه و در صورتی خوبه که به خاطر بی پولی، ولت نکنه ... این حرفم کلی بود.

شدیدا تایید می شه

m-o-h-s-e-n

Registered User
لایک‌ها
1,723
من یه بد بخت واقعی ام . از نظر مادی خیر ولی از نظر روحی روزگار خوشی ندارم:(

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
پول راحتی میاره ولی الزاما خوشبختی نمیاره ! .....

من مازراتی و لامبورگینی نمیخام ..... دل خوش میخام .... و دستم اندازه خودم تو جیبم بره .... الان با چند برابر شدن تورم ....(خود سانسوری) .............

نون پنیر میخورم دل خوش میخام ..... چلو کباب میخورم ....دل خوش میخام ..... که نیس فعلا ............

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
رفاه خوشبختی میاره
پول میتونه رفاه بیاره میتونه نیاره.
آدم میشناسم میلیونر بود بابا مامانش با هم مردن. میلیاردر شد . به چیزشم نبود که مردن.
ولی رفاهش کامل از دست داد . پارسال تو صفحه فیس بوکش عکساشو تو پارتی دیدم قیافش ناجور شده بود.از دوستش که به من نزدیک تر بود پرسیدم گفتن 2 ساله به شیشه اعتیاد داره. امسالم به سلامتی شنیدم مرده .

دوست خوبم منم برعکس این مثال شما رو صد بار دیدم ..... طرف لیاقتش بوده .پولدار هم شده ...بهترین زندگی رو میکنه ...بهترین لذاتشم میبره ......... بچه هاشم بهترین تحصیلات و دارن و به معنای واقعی خوشبخت هستن ..... که فقط پول باعث شد تو مسیر درست بیافته ...........

بالا