javadyazdani
Registered User
- نوشتهها
- 5,465
- لایکها
- 10,633
از خوشبختی دارم جر میخورم
من یه بد بخت واقعی ام . از نظر مادی خیر ولی از نظر روحی روزگار خوشی ندارم
از خوشبختی دارم جر میخورم
دقيقا...هم خوشبختم ، هم بیچاره !
آخه یه چیزایی دارم که بقیه ندارن ، و در مقابل حسرت داشتن یه چیزایی رو می خورم که توانایی به دست آوردنشون رو ندارم!
ولی بخوام حساب کنم فعلا از زندگیم راضی ام ...تا ببینیم چی پیش میاد و روزگار چطور ما رو بازی می ده!
نمیدونم چرا تعریف از خوشبختی همیشه به پول ربط داده میشه به نظرم هر کسی خوشبختی رو توی یه چیز میبینه و اگه به اون برسه خودشو خوشبخت میدونه حالا میخواد پول باشه یا سلامتی یا یه همسر خوب یا کار خوب یا....هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره، به زمین و زمان قسم که نمیفهمه داره چی میگه و یا اینکه زیادی خوشبخته و یا زیادی پولداره که این حرف رو میزنه.
پول = خوشبختی
هر کسی مخالفه و احساس میکنه با دلیل میتونه حرف من رو نقض کنه، بیاد تا با هم بحث کنیم. فقط خواهشا نگید برو عاشق شو تا خوشبختی رو بدون پول احساس کنی ... عاشقی فقط در صورتی خوبه که عشقت 2 طرفه باشه و در صورتی خوبه که به خاطر بی پولی، ولت نکنه ... این حرفم کلی بود.
کاملا موافقمواقعا پول لازمه شدیدا لازمه .... ولب بعضی مواقع کافی نیست ....
بیا تهران بفهمی به قول شما گشنه هایی که شبا بعد اعلام خبر 21 میریزن تو فروشگاها که روغنی که قراره فردا 1000 تومن گرون شه رو غارت کنن بعد غارت تو صندوق عقب چه ماشینایی میذارن.
مرد حسابی ما تو یه محله ی متوسط نشین تهرانیم ماشین زیر 80 تومن قدیم ( مثلا سانتافه ) کسی نداره چی داری میگی از گرسنگی میمیرن . خودتونم مظلوم بازیاتونو باور کردید.
مردم ایران گشنن . بدبختن . نفهمن .
ولی قسم میخورم آدم بی پول ایران نداره.
پول ندارم بدبختم ! فکر کنید ببینید وقتی جیبتون پول هست شاد هستید و خوشحال یا خالی ؟ وقتی ادم جیبش خالی باشه خارو خفیف میشه پیش همه خانواده و دوستان . با دوستات میری بیرون بگن یه چیزی بخوریم تو سرخ میشی که نکنه بگن تو حساب کن و یا حتی پول دنگ خودم هم نداشته باشم که اگه خرج کنم برنامه یک ماهه میخوره بهم ! حلا فکر کن این مقدار پولی که داری روز به روز بیشتر بشه ! باعث میشه احساس راحتی کنی ! همه چیز بخری و با چیزهایی که برای خودت و دیگران میخری شاد بشی و لذت ببری از زندگی ! پول پشتوانه خوبیه واسه اغاز خوشبختی ! اعتماد به نفسی میده که هیچی نمیده !
فقط پول خوشبخت میکنه ادم رو . زن و بچه و پدر و مادر هم پول ببینن شاد میشن و تو رو خوشبخت میکنن ! وگرنه هر روز دعواست .
بیا تهران بفهمی به قول شما گشنه هایی که شبا بعد اعلام خبر 21 میریزن تو فروشگاها که روغنی که قراره فردا 1000 تومن گرون شه رو غارت کنن بعد غارت تو صندوق عقب چه ماشینایی میذارن.
مرد حسابی ما تو یه محله ی متوسط نشین تهرانیم ماشین زیر 80 تومن قدیم ( مثلا سانتافه ) کسی نداره چی داری میگی از گرسنگی میمیرن . خودتونم مظلوم بازیاتونو باور کردید.
بزرگترین بدبختی که مردم ایران دارن جوگیر شدن بیجاشون هست
منم قبول دارم که ظاهربین هستند احساسشون به منطقشون می چربه و همه چیز رو تو پول میبینن
نمی دونم تو هم اینطوری هستی یا نه ولی اطمینان دارم ادم جوگیرتر از تو توی عمرم ندیدم و نخواهم دید
مرد حسابی مردم ایران همشون پولدارن؟؟؟نشستی تو اپارتمان 1 میلیاردی بعد میگی تو محله متوسط نشین تهرانی؟بیا بریم جاهایی رو نشونت بدم که طرف برای چهیزیه دخترش یا پرداخت قرضاش داره کلیشو میفروشه.طرف پول عمل کردن دخترشو نداره و عزیز دلش جلو چشاش پرپر میزنه و اون نمیتونه هیچ کاری بکنه تا دلت بخواد از این جور ادما تو این مملکت هست.به نظرت اینا هم دارن مظلوم نمایی میکنن؟
به هیچ چیز مطلق نگاه نکن خواهشا.تو این دنیا هیچ چیز مطلقی جز خدا وجود نداره
بزرگترین بدبختی که مردم ایران دارن جوگیر شدن بیجاشون هست
منم قبول دارم که ظاهربین هستند احساسشون به منطقشون می چربه و همه چیز رو تو پول میبینن
نمی دونم تو هم اینطوری هستی یا نه ولی اطمینان دارم ادم جوگیرتر از تو توی عمرم ندیدم و نخواهم دید
مرد حسابی مردم ایران همشون پولدارن؟؟؟نشستی تو اپارتمان 1 میلیاردی بعد میگی تو محله متوسط نشین تهرانی؟بیا بریم جاهایی رو نشونت بدم که طرف برای چهیزیه دخترش یا پرداخت قرضاش داره کلیشو میفروشه.طرف پول عمل کردن دخترشو نداره و عزیز دلش جلو چشاش پرپر میزنه و اون نمیتونه هیچ کاری بکنه تا دلت بخواد از این جور ادما تو این مملکت هست.به نظرت اینا هم دارن مظلوم نمایی میکنن؟
به هیچ چیز مطلق نگاه نکن خواهشا.تو این دنیا هیچ چیز مطلقی جز خدا وجود نداره
کلاس چندی عمو؟؟؟بیا تهران بفهمی به قول شما گشنه هایی که شبا بعد اعلام خبر 21 میریزن تو فروشگاها که روغنی که قراره فردا 1000 تومن گرون شه رو غارت کنن بعد غارت تو صندوق عقب چه ماشینایی میذارن.
خوشبختی یا بدبخت ؟
احسنت به شما حرف دل من رو زدین