• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوش آمدگويي

متولد چه سالی و چه دهه ای هستی؟

• Total voters
    316

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
مثل یه مرد الان میگم که اشتباه میکردم.همیشه با تصمیم گیری عجولانه مخالف بودم و اون سری خودم دچار این شدم.
پست شما را ..... ادیت کرده بود.فکر میکردم دلیل مهمی برای بن کردنتون داشته باشه.
من گفتم اگر شما مطلب نامربوط یا زشتی نوشتید(قبول کن که ممکنه هر کسی این کار رو انجام بده.دنیای مجازیه دیگه) ایشون حق داشتند. من تهمتی به کسی نزدم برادر.میتونی بری ببینی.

من همیشه سن و سال کاربران و فضای سایت رو در نظر میگیرم .
از مطالب بی ناموسی بشدت دوری میکنم چون نمیخوام سایت فیلتر بشه .
دوست دارم فضا شاد و دوستانه ای داشته باشیم و یه خاطره خوبی از خودمون بجا بزاریم .

کلا اون خانم داره فضای دوستی و مهربانی سایت رو نابود میکنه که احسان لازم هستش که یه برخوردی در این ضمینه داشته باشن تا کسی بی دلیل بن نشه .

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
من همیشه سن و سال کاربران و فضای سایت رو در نظر میگیرم .
از مطالب بی ناموسی بشدت دوری میکنم چون نمیخوام سایت فیلتر بشه .
دوست دارم فضا شاد و دوستانه ای داشته باشیم و یه خاطره خوبی از خودمون بجا بزاریم .

کلا اون خانم داره فضای دوستی و مهربانی سایت رو نابود میکنه که احسان لازم هستش که یه برخوردی در این ضمینه داشته باشن تا کسی بی دلیل بن نشه .

برای این که دوباره یه طرفه به قاضی نرم.( واین که فقط به عنوان یه دوست بن شدن شما ناراحتم کرده) بهتره دوباره اشتباه زود تصمیم گرفتن رو نکنم.
ممکنه شوخی و شاد بودن شما برای یکی دیگه به طرز بدی معنی بشه.طرف هیچ کسی رو نمیگیرم چون ممکنه دوباره اشتباه کنم.
جدا از حرف هایی که من زدم و شما زدی و پرسیدن دلیل بن شدنتون.فکر کن هیچ کسی ندیده که کی اشتباه کرده.اونوقت بحث خدا میاد وسط.اگر به عدالت خدا ایمان داری.بهتره خودت رو نگران حرف ها و فکر های بقیه نکنی.اشتباه از هر کسی بوده همه میفهمند.مطمئن باش ;)

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
سلام
من بخاطر گرفتاری زیاد به سایت سر نمیزنم اما بعضی مواقع به صورت مهمان یه نگاهی به سایت میندازم.

خیلی برام جالب بود که کاربری بخاطر یه شعر بن بشه.

پست های JVC رو میپسندم چون آدم شادی هستش و کلی ادم میخنده به اون گیفاش.

آمدم اینو بگم که از این به بعد اون کسی که JVC رو بن کرد جز افراد لیست سیاه سایت هستش چون فضا رو از شادی و دوستی دور کرد.

JVC
دوستت داریم

منم شما بزرگواران رو دوست دارم

ای کسی که به نامردی و از روی حسادت بن گشتی دوستت داریم.

اون طرف به من هم بخاطر دفاع از حق اخطار داد اما غمی نیست که ما همیشه از حق دفاع میکنم و دشمن ظالم هستیم.
دوستتان دارم بی نهایت
jvc
دوست داریم

منم شما رو دوست دارم با شما ها پی تی معنی داره بدون کاربران پی تی یعنی در پیت
gvc خوش اومدی

تو جزیره چکارت کردن اصاب مصاب نموندس برات دادا !
مرسی
عزیز ، من رو جزیره راه ندادن چون برای اهالی اونجا خطرناک بودم :D

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
برای این که دوباره یه طرفه به قاضی نرم.( واین که فقط به عنوان یه دوست بن شدن شما ناراحتم کرده) بهتره دوباره اشتباه زود تصمیم گرفتن رو نکنم.
ممکنه شوخی و شاد بودن شما برای یکی دیگه به طرز بدی معنی بشه.طرف هیچ کسی رو نمیگیرم چون ممکنه دوباره اشتباه کنم.
جدا از حرف هایی که من زدم و شما زدی و پرسیدن دلیل بن شدنتون.فکر کن هیچ کسی ندیده که کی اشتباه کرده.اونوقت بحث خدا میاد وسط.اگر به عدالت خدا ایمان داری.بهتره خودت رو نگران حرف ها و فکر های بقیه نکنی.اشتباه از هر کسی بوده همه میفهمند.مطمئن باش ;)

بخاطر تهمت بی ناموسی که به من زد به خدا واگذارش میکنم.

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
بخاطر تهمت بی ناموسی که به من زد به خدا واگذارش میکنم.

اگر از دست من ناراحتی و فکر میکنی تهمتی زدم.همین جا معذرت میخوام.اگر هم راضی نمیشی تایپیک میزنم و همه چیز رو روشن میکنم
فکر نکنم حرف دیگه ای بمونه.من هم یادم نمیاد به کسی تا حالا تهمتی زده باشم.اگر هم حرف از کس دیگه ایه که بهتره به خدا واگذار کنید.
اگر حرف از منه.خواهش میکنم بگید تا موضوع روشن بشه.

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
اگر از دست من ناراحتی و فکر میکنی تهمتی زدم.همین جا معذرت میخوام.اگر هم راضی نمیشی تایپیک میزنم و همه چیز رو روشن میکنم
فکر نکنم حرف دیگه ای بمونه.من هم یادم نمیاد به کسی تا حالا تهمتی زده باشم.اگر هم حرف از کس دیگه ایه که بهتره به خدا واگذار کنید.
اگر حرف از منه.خواهش میکنم بگید تا موضوع روشن بشه.

داداش حسین من منظورم با اون خانم هستش نه شما .
دوست دارم :D

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
صلوات بفرست! :دی

itrc5z47qq7lrv2p3l.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
داداش حسین من منظورم با اون خانم هستش نه شما .
دوست دارم :D

راستش داداشی اصلا" خوشم نمیاد کسی از دستم ناراحت بشه.برای همین این حرف ها رو زدم.
قربونت برم.خوشحالم که دوباره برگشتی.
ولی یه چیزی یادت بمونه: ممکنه هر کسی به هر علت(غلط یا درست) بن بشه.ولی نباید نامردی کنه و رفیقاش رو تنها بذاره و دیگه نیاد.
شوما هم میدونم نامردی نمیکنی
دوست دارم

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
راستش داداشی اصلا" خوشم نمیاد کسی از دستم ناراحت بشه.برای همین این حرف ها رو زدم.
قربونت برم.خوشحالم که دوباره برگشتی.
ولی یه چیزی یادت بمونه: ممکنه هر کسی به هر علت(غلط یا درست) بن بشه.ولی نباید نامردی کنه و رفیقاش رو تنها بذاره و دیگه نیاد.
شوما هم میدونم نامردی نمیکنی
دوست دارم

ممنون
من بخاطر بچه های گل پی تی اومدم و همیشه بچه های پی تی برام مهم بودن نه مدیران و همکاران .

ای کاش قدر این روزها رو بدونیم تا در آینده حسرت این روزها رو نخوریم و یه خاطره خوبی ازما بجا بمونه .

بالاخره ما هم روزی میرسه که دیگه آنلاین نمیشیم اما دوستان و بچه های گل پی تی همیشه در قلبمان جا داران.

کوچیک همه بچه های پی تی هستم.

I_Love_You_Tag_Gif_by_Sookie_by_sookiesooker.gif

forever_alone_happy_gif_by_azraeuz-d416epv.gif

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
یک کم دیگه همکار و مدیر بهمون اضاف بشه ، میشه خود مسجد! :D
فقط مونده بگن با کدوم پا وارد فروم بشیم :دی

هر کار میکنن اذان مذان پخش نکنن که حوصله شو نداریم ! :D

با تشکر

hkhafan