• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خوش آمدگويي

متولد چه سالی و چه دهه ای هستی؟

• Total voters
    316

face

Registered User
لایک‌ها
15
سلام من اومدم
خوش آمدم
فیس هستم یک اسپمر

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به کربلا خوش آمدی
به قتلگاه خوش آمدی!

بروکی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بروکی قدیمی اما جدید.............

خوش اومدم

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام بروکی قدیمی اما جدید.............

خوش اومدم

چطور شد؟!
312jtp0.gif

77267726

Registered User
لایک‌ها
228
خوش اومدم بعد از یه هفته دوری:goatee:
بریم تولد بازی حالا؟:p

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
لسلام الیک یا پی تی
یا خفن
یا علی
یا حسین
یا ولی
یا نقی
یا الله
یا سلمان
یا ناشا اوزار
یا موتوری
یا سینا
یا اینا
یا اونا

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
لسلام الیک یا پی تی
یا خفن
یا علی
یا حسین
یا ولی
یا نقی
یا الله
یا سلمان
یا ناشا اوزار
یا موتوری
یا سینا
یا اینا
یا اونا

عمو امید بپر بغلم
uglybob3wi0.gif

-------

اینم واسه بدخواه!
2z6in9g.gif

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
لسلام الیک یا پی تی
یا خفن
یا علی
یا حسین
یا ولی
یا نقی
یا الله
یا سلمان
یا ناشا اوزار
یا موتوری
یا سینا
یا اینا
یا اونا

سلام مراد دله بابا!
ذکر خیرت بود
داشتیم میگفتیم که ازت ایراد گرفتیم اینقدر عکس دستت رو گذاشتی، ناراحت شدی رفتی

Miinaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من مینا هستم . چند وقتی بود که انجمن ها رو میخوندم , امروز بالاخره اینجا عضو شدم
:rolleyes:

silvia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام به همگی
سلوا ...:)

missionary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز
خیلی خوشحال هستم که وارد این محیط شدم.
امیدوارم در این محیط بتونیم به هم یاد بدیم و از هم چیز یاد بگیریم.
در اولین پستم دوست دارم مقداری درباره ی توانایی هایی (هر چند مختصر) که دارم توضیح بدم و خودم رو معرفی کنم.
من یک برنامه نویس کامپیوتر هستم که الان دقیقا 10 سال از اولین برنامه ای که نوشتم می گذره.
اولین زبان برنامه نویسی ای که با او شروع به برنامه نویسی کردم ویژوال بیسیک 6 بود.
بعد از اون زبان پاسکال رو هم از روی اجبار یادگرفتم و خیلی هم باهاش برنامه ننوشتم اگر چه هیچ مشکلی هم با برنامه نویسی باهاش ندارم.
بعد از اون وارد دنیای طراحی سایت شدم و اچ تی ام ال و سی اس اس رو با همراهی جاوااسکریپت یاد گرفتم.
دو سال وقت روی طراحی سایت های معمولی و غیر پردازشی و همچنین به برنامه نویسی با وی بی پرداختم تا اینکه تصمیم گرفتم توی این زمینه تحصیلات آکادمیک پیدا کنم.
با وارد شدن به دانشگاه با زبان بی همتای سی پلاس پلاس آشنا شدم که به نظر من بهترین زبان برنامه نویسی تمام دورانه.
با تسلط نسبی پیدا کردن به سی پلاس پلاس به سراغ پی اچ پی رفتم و دانشم در دنیای پردازش در محیط وب بالا و بالاتر رفت و چند سایت رو آپلود کردم و کاملاً به طراحی سایت های پردازشی مسلط شدم.
پس از آشنایی با مفاهیم مهندسی کامپیوتر و شی گرایی و تسلط کامل به این مفاهیم یک دوره چند جلسه ای سی شارپ برام جور شد
ظرف کمتر از یک ماه با اصول سی شارپ آشنا شدم و از اون به بعد دیگه دوست نداشتم و ندارم با هیچ زبان برنامه نویسی دیگه ای برنامه نویسی کنم.
الان دو سالی هست که با سی شارپ کار می کنم و مدام دارم ازش چیزهای جدید یاد می گیرم.
هم توی زمینه دسکتاپ اپلیکشن و هم توی زمینه وب اپلیکشن ها توی سی شارپ تجربه کسب کرده ام.
دوست دارم با هم تجارب و دانسته هامون رو به اشتراک بزاریم.
باز هم خوشحالم که وارد این محیط شدم و امیدوارم با هم همکاری سازنده ای داشته باشیم.

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ما هم خوشحالیم که وارد این محیط شدید
با تمامی این کمالات، اگر مونث نباشی جای پیشرفت زیادی ندارید

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
سلام به همه دوستان عزیز
خیلی خوشحال هستم که وارد این محیط شدم.
امیدوارم در این محیط بتونیم به هم یاد بدیم و از هم چیز یاد بگیریم.
در اولین پستم دوست دارم مقداری درباره ی توانایی هایی (هر چند مختصر) که دارم توضیح بدم و خودم رو معرفی کنم.
من یک برنامه نویس کامپیوتر هستم که الان دقیقا 10 سال از اولین برنامه ای که نوشتم می گذره.
اولین زبان برنامه نویسی ای که با او شروع به برنامه نویسی کردم ویژوال بیسیک 6 بود.
بعد از اون زبان پاسکال رو هم از روی اجبار یادگرفتم و خیلی هم باهاش برنامه ننوشتم اگر چه هیچ مشکلی هم با برنامه نویسی باهاش ندارم.
بعد از اون وارد دنیای طراحی سایت شدم و اچ تی ام ال و سی اس اس رو با همراهی جاوااسکریپت یاد گرفتم.
دو سال وقت روی طراحی سایت های معمولی و غیر پردازشی و همچنین به برنامه نویسی با وی بی پرداختم تا اینکه تصمیم گرفتم توی این زمینه تحصیلات آکادمیک پیدا کنم.
با وارد شدن به دانشگاه با زبان بی همتای سی پلاس پلاس آشنا شدم که به نظر من بهترین زبان برنامه نویسی تمام دورانه.
با تسلط نسبی پیدا کردن به سی پلاس پلاس به سراغ پی اچ پی رفتم و دانشم در دنیای پردازش در محیط وب بالا و بالاتر رفت و چند سایت رو آپلود کردم و کاملاً به طراحی سایت های پردازشی مسلط شدم.
پس از آشنایی با مفاهیم مهندسی کامپیوتر و شی گرایی و تسلط کامل به این مفاهیم یک دوره چند جلسه ای سی شارپ برام جور شد
ظرف کمتر از یک ماه با اصول سی شارپ آشنا شدم و از اون به بعد دیگه دوست نداشتم و ندارم با هیچ زبان برنامه نویسی دیگه ای برنامه نویسی کنم.
الان دو سالی هست که با سی شارپ کار می کنم و مدام دارم ازش چیزهای جدید یاد می گیرم.
هم توی زمینه دسکتاپ اپلیکشن و هم توی زمینه وب اپلیکشن ها توی سی شارپ تجربه کسب کرده ام.
دوست دارم با هم تجارب و دانسته هامون رو به اشتراک بزاریم.
باز هم خوشحالم که وارد این محیط شدم و امیدوارم با هم همکاری سازنده ای داشته باشیم.

خیلی خوش اومدی ولی مطمئنی درست اومدی ؟ قرار نیست ما اینجا کسی رو استخدام کنیم که شما رزومه گذاشتی !

بالا