• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خیلی جالبه میگم چرا پی تی پخش وبمسترهاش مرده !!!!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
تاپیک اطلاع رسانی سیستم همکاری در فروش من رو حذف کرده اند!!!!!!!
دلیلش هم مشخصه ! رقیب :D:D:D:D:D:D:D:general601:

یک زمانی اینجا اینقدر شلوغ بود که اصلا تاپیک ده مین میرفت صفحه دوم!!! اما حالا شده متروکه!
تو بخش وبمسترها که فقط شده بک لینک!!! بهتر اسمش تغییر کنه بشه قسمت بک لینک ها!!!!

در کل بگم وبمسترهای حرفه ای که من میشناختم هیچکدام در پی تی دیگر نیستند.... با انهایی که من آشنا شده بودم الحمدالله هر کدامشان به یک جایی رسیدند و ......
به نظر شما چرا رفتند؟
بخاطر سیاست غلط برخی ......
به نظر شما این تاپیک هم حذف میشود؟؟؟؟:general510:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
خیلی از وبمستر های قدیمی اینجا ، دیگه اینجا فعالیت نمیکنند. به خاطر تغییر نوع فعالیتشون. به قول شما حالا یا به جایی رسیدند ، یا نوع فعالیتشون به هر شکل تغییر کرده.
در عین حال فروم های دیگه ای هم بالا اومدند و اینم مزید بر علت شده که این انجمن خالی تر بشه و نسل جدید وبمسترها به اندازه قبل جذب این انجمن و بخش نشه.
اینم فقط بخش وبمستر ها نیست ، خیلی از بخش های پی تی خالی شدند اگه دقت بکنید.
یکی دیگه از دلایل بسیار مهمش هم تغییر خود پرشین تولزه که به نظر من بزرگترین تغییری که به سایت ضربه زد بسته شدن بخش گفت و گوی آزاد پی تی بوده.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
خیلی از وبمستر های قدیمی اینجا ، دیگه اینجا فعالیت نمیکنند. به خاطر تغییر نوع فعالیتشون. به قول شما حالا یا به جایی رسیدند ، یا نوع فعالیتشون به هر شکل تغییر کرده.
در عین حال فروم های دیگه ای هم بالا اومدند و اینم مزید بر علت شده که این انجمن خالی تر بشه و نسل جدید وبمسترها به اندازه قبل جذب این انجمن و بخش نشه.
اینم فقط بخش وبمستر ها نیست ، خیلی از بخش های پی تی خالی شدند اگه دقت بکنید.
یکی دیگه از دلایل بسیار مهمش هم تغییر خود پرشین تولزه که به نظر من بزرگترین تغییری که به سایت ضربه زد بسته شدن بخش گفت و گوی آزاد پی تی بوده.
من خودم تو قسمت بازارچه بسیار فعال بودم. اما تا بخواهم طبق قوانین آنها عمل کنم ترجیح میدهم رو سایت خودم کار کنم!
الان چه انجمن هایی بالا امده است؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من خودم تو قسمت بازارچه بسیار فعال بودم. اما تا بخواهم طبق قوانین آنها عمل کنم ترجیح میدهم رو سایت خودم کار کنم!
الان چه انجمن هایی بالا امده است؟

سایت هایی که روی این سایت تاثیر منفی گذاشتند فقط انجمن نیستند.
کما اینکه در حال حاضر انجمن هایی مثل شاپکیپر ، وبهاستینگ تاک و انجمن های تخصصی برنامه نویسی و ... وجود دارند که کاربران رو برای اون مباحث جذب خودشون میکنند.
همینطور سایت هایی وجود دارند که بشه روی اونها فروش داشت و دیگه نیاز به بخش بازارچه اونقدر نیست. بخش گفت و گوی آزاد هم که تعطیل شده.
در عین هال این همه شبکه اجتماعی هست ، پرشین تولز یه زمانی حالتی داشت که دوستان مباحثی که الان مثلاً روی صفحه فیسبوکشون میذارند رو روی بخش گفت و گوی آزاد پی تی قرار میدادند ولی خب الان همه از فیسبوک یا شبکه های اجتماعی دیگه استفاده میکنند. :) من قشنگ یادمه همین هفت هشت سال پیش اون بخش همچین حالتی رو داشت ولی وب تغییر کرده و خیلی از انجمن ها هم مشترکینشون کم شده.
یک زمانی همین ده سال پیش چیزی مثل چت خیلی رونق داشت ، سرویس های چت مملو از کاربر بودند و درامد هم داشتند! ولی خب حالا همه میدونیم خیلی از اون سرویس ها توی این سال های اخیر از نظر اقتصادی به زیان دهی افتادند و حتی تعطیل شدند.
در کل مسائل وابسته به آی تی خیلی سریع تغییر میکنه وب هم یک تکنولوژی جدید و متلاطمه و اگه آپ تو دیت نباشی توی این صنعت ، همونطور که سریع اومدی بالا سریع هم میری پایین ...

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
واقعیت امر فعالیت من هم خیلی کمرنگ شده ...
وبمستر های قدیمی واقعا دیگه نیستن یه مدت پیش هم میخواستم ی تاپیکی با همین مضمون بزنم که حوصلم نشد ...
نمی دونم قضیه چیه ...
شاید بی حوصلگی ...
شاید ...

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
من با یوزر قبلیم که بن شده بود 2-3 سال میرفتم بخش وبسترها
حقم دارند بنظر من فعالیت نکنن
هر پیغامی که میدی اسپم محصوب میکنند و درجا بن میشند
الان فقط برا تبلیغ اونجا مفیده :|

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
اصلی ترین عاملش شبکه های اجتماعی هستن .
انحمنی بود که 10 سال تو رتبه 5 ، 6 هزار بود و تو ظرف یکسال گذشته رسیده به 50 هزار .

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
قبلا فضای انجمن ها بهتر بود و وب مستر ها به شکلی گره از کار هم باز میکردند با سوال و جواب ها داخل انجمن . ولی به نظر من الان دیگه انجمن ها اون فضا رو نداره و بیشتر جنبه تبلیغات ، معرفی و متاسفانه کلاهبرداری از افراد بی اطلاع و به قول معروف تازه کار شده .
برای همین وبمستر های قدیمی رغبتی برای اومدن به انجمن ها ندارن به نظر من

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با گوشی های هوشمندی که وارد بازار شده و این همه شبکه های مختلف اجتماعی و راه های جدید ارتباطی و به اشتراک گذاری افکار و عقاید و اتفاقات مختلف دیگه انجمن ها رونق قبلی رو ندارند.
نسل من بود که هیچ کدوم از این راه های ارتباطی نبود و ما با پی تی و امثال اون خو گرفته بودیم اما الان نسل جدید فقط به دنبال روش های ارتباطی مدرن و جدید هستند و امثال من اگه هنوز به پی تی سر می زنیم بالای 50% به خاطر اینکه عادت کردیم بش

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
با گوشی های هوشمندی که وارد بازار شده و این همه شبکه های مختلف اجتماعی و راه های جدید ارتباطی و به اشتراک گذاری افکار و عقاید و اتفاقات مختلف دیگه انجمن ها رونق قبلی رو ندارند.
نسل من بود که هیچ کدوم از این راه های ارتباطی نبود و ما با پی تی و امثال اون خو گرفته بودیم اما الان نسل جدید فقط به دنبال روش های ارتباطی مدرن و جدید هستند و امثال من اگه هنوز به پی تی سر می زنیم بالای 50% به خاطر اینکه عادت کردیم بش

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من این دو روزه فرصت نکردم جواب بدم .
یکی از دلیل های محکمش تاپیک هایی مثل همین هست ! ما 4-5 سال پیش اینجا کمترین اسپم و بیشترین بازدهی رو داشتیم . دائم تاپیک های جدید برای معرفی سیستم بود نه زیر مجموعه جمع کردن و تبلیغ پاپ آپ و اثبات این که فلان سیستم دزده و درد دل کردن ... ! فوق فوقش یه گفتگو وب مسترها بود که اونم اصلا رونقی نداشت ( داغ ترین تاپیک این بخش کسب درآمد از گوگل ادسنس بود )
نصف بیشتره تاپیک های فعلی تو همین موضوعات هست . اصلا ربطی به کسب درآمد نداره . خود کاربرا وقتی حاضر به نشر اطلاعاتشون نیستن و اگر زمانی هم این کارو کنن بیشتر برای زیرمجموعه گیری هست تا این که به دیگران روش رو یاد بدن , چه انتظاری میشه داشت ؟

دوران ما دوران ادسنس و parked و Namedrive و sedo و تبادل لینک بود . این دوران پاپ آپ و کتاب و پکیج کسب درآمد از نت و بک لینک یه ماهه است .
تفاوت محرزش همینه .

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
پی تی بیشتر به چت روم شبیه شده تا انجمن تخصصی ! بهتره سری به قسمت پاتوق بزنید مدرسه ها تعطیل شده بچه ها بیشتر اونجا فعالن :D

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من این دو روزه فرصت نکردم جواب بدم .
یکی از دلیل های محکمش تاپیک هایی مثل همین هست ! ما 4-5 سال پیش اینجا کمترین اسپم و بیشترین بازدهی رو داشتیم . دائم تاپیک های جدید برای معرفی سیستم بود نه زیر مجموعه جمع کردن و تبلیغ پاپ آپ و اثبات این که فلان سیستم دزده و درد دل کردن ... ! فوق فوقش یه گفتگو وب مسترها بود که اونم اصلا رونقی نداشت ( داغ ترین تاپیک این بخش کسب درآمد از گوگل ادسنس بود )
نصف بیشتره تاپیک های فعلی تو همین موضوعات هست . اصلا ربطی به کسب درآمد نداره . خود کاربرا وقتی حاضر به نشر اطلاعاتشون نیستن و اگر زمانی هم این کارو کنن بیشتر برای زیرمجموعه گیری هست تا این که به دیگران روش رو یاد بدن , چه انتظاری میشه داشت ؟

دوران ما دوران ادسنس و parked و Namedrive و sedo و تبادل لینک بود . این دوران پاپ آپ و کتاب و پکیج کسب درآمد از نت و بک لینک یه ماهه است .
تفاوت محرزش همینه .
اره محسن جان درسته حرف شما ولی یک دلیل دیگرش هم این است که قبلا میدانستی چه چیزی نباید تاپیک نرنی! الان من خودم نمیدونم این همه وقت بگذارم تاپیک باز کنم روز بعد میام میبینم حذف شده!
بر ای همین وقتم رو دیگر رو پی تی نمیگذارم...
اکثرا هم همین مشکل من رو دارند...
بی اعتماد شده اند

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اره محسن جان درسته حرف شما ولی یک دلیل دیگرش هم این است که قبلا میدانستی چه چیزی نباید تاپیک نرنی! الان من خودم نمیدونم این همه وقت بگذارم تاپیک باز کنم روز بعد میام میبینم حذف شده!
بر ای همین وقتم رو دیگر رو پی تی نمیگذارم...
اکثرا هم همین مشکل من رو دارند...
بی اعتماد شده اند
اینجا حتی 7 سال قبل هم قوانین داشت هنوز هم داره . از زمانی که من به عنوان new user ثبت نام کردم قوانین وجود داشتن .

اگر قصد شما از این تاپیک , پیدا کردن دلیل حذف شدن اون تاپیک شماست که جاش اینجا نیست و از طریق پی ام میتونید پیگیری کنید . اگر هم فک میکنید که قوانین هر بخش یا انجمنی دست و پا گیر هستند و نباید قوانین رو رعایت کنید پس نه اینجا و نه امروز , هیچ جایی نمیتونید فعالیت کنید . چون هر انجمنی قوانین خودش رو داره .
من نظر شخصیم رو گفتم . باید افراد و کاربرانی که اینجا فعالیت دارن سطح معلوماتشون رو ببرن بالا تا سطح این بخش هم بره بالا . نه این که ما هنوز درگیر این باشیم که یه یوزر بیاد 2 خط انگلیسی بزاره و بگه برام ترجمه کنید ! یا وقتی یه سیستمی راه میندازه هر 1-2 ماه یه تاپیک بزنه 2 تا پست بزنه توش ولش کنه . دوباره همونو هی تو موضوعات مختلف با ربط یا بی ربط تبلیغ کنه .

همه کاربرای اینجا میتونن نمونه برخوردها و رعایت موضوع رو تو انجمن های مشابه خارجی ببینن . شما وقتی تو Digitalpoint شروع کنی اسپم کردن / پست 10-15 که زدی اخطار میگیری . به پست 50 نرسیده بن دائم میشی ! اگر تو موضوع بیربطی تبلیغ کردی ,اخطار میگیری . اینجوری رفتار میکنن با کاربرا و به دلیل نظمی که داره روزانه بازدید های زیادی میگیره ( البته فراگیربودن موضوعاتش هم هست که موضوع حرف من نیست )

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
به هر حال همیشه نمیشه اومد اینجا یه روزم شما میری یه روزم ما افراد جدیدتری میان

دنیا همیینه چه برسه انجمن

omid7092

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من با نظر دوستان موافقم بسیار.
در هر صورت دوستان مواظب تبلیغات کسب درآمد یه مشت کلاه بردار مثل mohammad-toluei.ir آقای طلوعی کلاه بردار باشید که نیان تاپیک بزنن در انجمن و مال افراد رو بخورن .... امیدوارم کشور ما به سمت توسعه سیستماتیک قدم بداره نه توش افراد دزد و کلاه بردار پرورش یابند. آمین

بالا