• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خیلی جالبه میگم چرا پی تی پخش وبمسترهاش مرده !!!!

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
اینجا حتی 7 سال قبل هم قوانین داشت هنوز هم داره . از زمانی که من به عنوان new user ثبت نام کردم قوانین وجود داشتن .

اگر قصد شما از این تاپیک , پیدا کردن دلیل حذف شدن اون تاپیک شماست که جاش اینجا نیست و از طریق پی ام میتونید پیگیری کنید . اگر هم فک میکنید که قوانین هر بخش یا انجمنی دست و پا گیر هستند و نباید قوانین رو رعایت کنید پس نه اینجا و نه امروز , هیچ جایی نمیتونید فعالیت کنید . چون هر انجمنی قوانین خودش رو داره .
من نظر شخصیم رو گفتم . باید افراد و کاربرانی که اینجا فعالیت دارن سطح معلوماتشون رو ببرن بالا تا سطح این بخش هم بره بالا . نه این که ما هنوز درگیر این باشیم که یه یوزر بیاد 2 خط انگلیسی بزاره و بگه برام ترجمه کنید ! یا وقتی یه سیستمی راه میندازه هر 1-2 ماه یه تاپیک بزنه 2 تا پست بزنه توش ولش کنه . دوباره همونو هی تو موضوعات مختلف با ربط یا بی ربط تبلیغ کنه .

همه کاربرای اینجا میتونن نمونه برخوردها و رعایت موضوع رو تو انجمن های مشابه خارجی ببینن . شما وقتی تو Digitalpoint شروع کنی اسپم کردن / پست 10-15 که زدی اخطار میگیری . به پست 50 نرسیده بن دائم میشی ! اگر تو موضوع بیربطی تبلیغ کردی ,اخطار میگیری . اینجوری رفتار میکنن با کاربرا و به دلیل نظمی که داره روزانه بازدید های زیادی میگیره ( البته فراگیربودن موضوعاتش هم هست که موضوع حرف من نیست )
شدیدا با استارتر موافقم
وقتی یکی با دروغش میاد سر آدم کلاه میذاره و تو تاپیک خودش میام کار دروغش رو لو میدم و مدیران میان پست منو پاک میکنن...
وقتی از مدیر سوال میپرسم که چرا پست من پاک شده متن جوابی که میده تو هر کلمش یه جور توهین به بنده است چرا باید فعالیت کنم؟
امتیاز منفی هم که میدم و پاک میکنن...واقعا نمیدونم چرا باید فعالیت کنم؟
قانون خوبه اما اگه واسه همه یوزر ها حتی مدیر یکسان باشه

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
الان بحث در مورد هاست خارجی و ایرانی چه مشکلی داشت که تاپیکو پست هارو یه جا حذف کردن؟
برید خوش باشید

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

atabakata

Registered User
لایک‌ها
9
به نظرم همش بخاطر افزایش شبکه های اجتماعی هستش

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به نظرم بیشتر قدیمی ها الان سایتای بزرگی دارن و درگیر کار سایتشونن .

مارو که کسی اینجا جز وبمستر حساب نمیکنه :D ما پشت پرده ایمم . من دلیل خودمو بگم ازدواج ، کار بیرون و درگیری سایتم.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
حتما قوانین را رعایت نکردید. مثلا گذاشتن لینک زیر مجموعه بدون گذاشتن لینک اصلی ممنون است

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
فقط بخش وب مسترهای پی تی نیست دچار رکود شده.. بخشهای قبلآ شلوغ عکاسی و هواشناسی و آشپزی و.. دچار افت کاربر شده انجمن های معروف دیگر هم همین بلا سرشون اومده چت روم ها خلوت تر شده اند وبلاگ ها و سایت های شخصی خیلی کمتر آپدیت میشوند
تعداد زیادی بخاطر عضویت در گروههای شبکه های اجتماعی وایبراینستاتانگوتلگرامکیکویچتواتسآپ و غیره
یه تعداد هم بخاطر تحریم، رکود و بی انگیزگی بی تفاوت نشستند دست به هیچ کاری نمیزنن و تو همین شبکه های اجتماعی به اتلاف وقت مشغولند
50 درصد بقیه هم بخاطر اخبار اختلاس ها و رانتهای آقازاده ها و شنیدن پی در پی دزدی ارقام چندهزار میلیاردی توسط آقازاده ها و مسئولین و حس شدید فاصله طبقاتی کپ کرده اند و بی انگیزه تر از دسته ی رکود زدگان شده اند
درصد قابل توجهی هم به علت اکتیو شدن شدید شهوت بخاطر دیدن فیلم ها و سریالهای هالیوودی و غربی که هر سال این فیلمها نافرم تر و بی حیاتر از قبل میشوند و تخلیه نشدن صحیح هیجانات احساسی و جنسی به دلیل بالارفتن سن ازدواج دچار تنبلی در جسم و روح شده اند و اگر هم به وبلاگ یا انجمنی سر بزنند نه توان کامنت گذاشتن دارند نه ارسال پست

cms

Registered User
لایک‌ها
1,237
بازی های شدید اعتیاد آور مثل کلش آو کلنز رو یادم رفت درصد قابل توجهی مشغول این بازیها هستند دوستان و وب مسترهایی میشناسم از 2 ساعت تا 12 ساعت در شبانه روز سرگرم این بازیها هستند
علت افت فروش فروشگاهامونم باید تقصیر این بازیها باشه قبلآ طرف میومد وب گردی میکرد از فروشگاهمون محصولات مجازی یا واقعی میخرید حالا پیش خودش میگه مگه خرم پول بدم واسه این چیزا میرم جم (الماس مجازی) میخرم برای کلش آف کلنزم!! بیخود نیست درآمد شرکتی که این بازی های اعتیاد آور رو ساخته روزانه 5 میلیون دلار معادل روزانه 16میلیاردو سیصد میلیون تومنه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
هیچ جمعی به صورت کاملا خشک و قانونی دووم نمیاره
تا همین 3-4 سال پیشم کو ما بودیم اوضاع پی تی بد نبود ، اما یهو جو بهم ریخت ، بیشترشم بابت برخورد مدیرا بود ، من خودم خیلی وقتا پی تی سر میزنم اما خیلی توش فعالیت نمیکنم چون حس میکنم اون جوی که باید باشه و بود ، الان نیست .
میشه گفت یه جورایی ام اوضا بچه بازی شد ، قصد توهین ندارم اما الان هر کی که ی وبلاگ کوچیک تو بلاگفام باز میکنه میشه وبمستر و معمولا احترامی ام واسه قدیمیتر ها و بزرگترهام قادل نیستن
همینا باعث میشه کم کم انگیزه وبمستر های قدیمی تر و حرفه ای تر برای فعالیت تو انجمن کمتر بشه ، مدیرانم به جای اینکه هوای قدیمی ها و حرفه ای هارو داشته باشن بیشتر برخورد میکنن .

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
قبلا تمام بخشهاش فعال بود الان تو کمتر بخشیش هست که سوال کنی و کسی باشه که جوابت رو بده.کلا مدیریت بخشها خیلی ضعیفه.حالا من زیاد تو قسمت وبمستر نمیام ولی کلش مشکل داره.فقط بازارچش فعال هست که اونم یکم حواست نباشه گوشیتو بریدن.همینجور پیش بره تا چند سال دیگه جمع میشه.بنمون نکنن حالا;)

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
در حال حاضر وب فارسی واقعا افتضاحه هم اینکه هرچی زحمت می کشی گوگل بها نمیده . پیج رنکا رو منسوخ کرده ولی هنوز که هنوزه معلوم نیست بک لینک موثره بازم یا نه . یه مشت سایت اسپمر هم توی نتایج میان بالا . این جماعت عقب مونده ایرانی هم که پدرمون رو در آورده . اون روز داشتم آمار بازدید یه سایتی رو بررسی می کردم بالای 70 درصد بازدیدش با گوشی و یه مقدار هم تبلت بود . انگار تو این مملکت لپ تاپو و پی سی منسوخ شده . مردم هم یه گوشی اندرویدی گرفتن صبح تا شب یا سرشون تو واتس اپه یا بی تالک یا تانگو یا کلش بازی می کنن یا . . . اونایی هم که پول اندرویدی ندارن نسخه فیک گوشیا رو از دست فروشا میخرن 150 تومن میان این چیزا رو نصب می کنن از غافله عقب نمونن. ملت سالی به 12 ماه 5 دقیقه کتاب نمیخونن. استادمون تعریف می کرد یه شب همینطوری سر زدم به واتس آپ دیدم همه تا نصب شب آنلاینن هیچکی هم درس نمیخونه ! حالا ما , این همه زحمت بکش تولید محتوا کن کسی که بازدید نمی کنه . یه مطلب علمی بزار رو سایتت ماهی یکبار کلیک میخوره . قدر نمیدونن که ففط میخوان برن اینستاگرام واسه *س کلک بازی :D

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
وبمستران باز خواهند گشت....

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
تمامی این مشکلات بخش عمدش برمیگرده به سکون و سکوت موقت فعلی با بهتر شدن و برداشته شدن نسبی محدودیت ها پاشش سنگین و حجمی سرمایه خواهیم داشت تو بخش کسب و کار در فضای مجازی و این رقابت رو دوباره به جریان میندازه اولین جایی که سرمایه ورودی جدید هدف قرار داده همین فضای مجازیست نتیجش رونق دوباره و بسیار پرشتاب وب مستریه حالا اگر محدودیت های دیگه فضای کسب و کار بین المللی هم برداشته بشه که میشه رونق این بخش غیر قابل تصور هست همیشه بین گذر از یه مرحله به مرحله بهتر یه دوره سکون و افت موقت بوجود میاد تا عوامل موثر تطبیق پیدا کنند با شرایط جدید الان ما تو این سکون کوتاه مدت بسر میبریم که به نظر من کاملا کوتاه است اتفاقا در حال حاضر هرکسی که تو این بخش فعاله می تونه در اینده نزدیک پرچم دار فضای کسب کار مجازی بشه مطمئن باشد رقابت بسیار سنگینی بوجود میاد همین حالاش هم اگه انلیز کنید می بینید بعضی از شرکت ها و افراد به چه شکلی دارن خودشون رو اماده می کنند تا بلافاصله بعد از عبور از این دوره شدیدا به عنوان قطب موثر اقتصادی مطرح بشن ما هم بهتره از همین حالا برنامه داشته باشیم براش و از سکوت و سکون موقت استفاده کنیم و برنامه کامل و هدفمندی تهیه کنیم تا موفقتر جلو بریم

heavonlord

Registered User
لایک‌ها
151
از وقتی واتس آپ و وایبر و تلگرام و... اومدن دیگه سایت قدیمی کلا خلوت شده انجمن ها هم از این تغییر بی بهره نموندن
هر روز به ضریب نفوذ اینترنت ایران افزوده میشه و تعداد کاربران استفاده کننده به اینترنت افزوده میشه ولی با کاهش بازدید از سایت های قدیمی روبرو هستیم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
از وقتی واتس آپ و وایبر و تلگرام و... اومدن دیگه سایت قدیمی کلا خلوت شده انجمن ها هم از این تغییر بی بهره نموندن
هر روز به ضریب نفوذ اینترنت ایران افزوده میشه و تعداد کاربران استفاده کننده به اینترنت افزوده میشه ولی با کاهش بازدید از سایت های قدیمی روبرو هستیم
اخه اطلاعاتی که اینجا به ما میده شبکه های اجتماعی نمیده....
شبکه های دیگر جنبه سرگرمی دارند...
اما وبمسترها اینجا بهترین محل است..

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
من که ب شخصه همون طور که به اون مدیر هم گفتم دیگه به هیچ عنوان جرات ندارم از کسایی که اینجا جنس یا خدمات برای فروش گذاشتن خرید انجام بدم چون میدونم هیچ نظر مخالفی در تاپیکشون باقی نمیمونه و همگی به راحتی حذف میشه
به اطرافیانم هم میگم اینجا خرید نکنن
خوب همین موارد کم کم با هم جمع میشه و آمار پایین میاد
اره میتونه پاک کنه اما فیدبک رو که دیگه دست خودش نیست:D

بالا