idinkhabis
Registered User
شدیدا با استارتر موافقماینجا حتی 7 سال قبل هم قوانین داشت هنوز هم داره . از زمانی که من به عنوان new user ثبت نام کردم قوانین وجود داشتن .
اگر قصد شما از این تاپیک , پیدا کردن دلیل حذف شدن اون تاپیک شماست که جاش اینجا نیست و از طریق پی ام میتونید پیگیری کنید . اگر هم فک میکنید که قوانین هر بخش یا انجمنی دست و پا گیر هستند و نباید قوانین رو رعایت کنید پس نه اینجا و نه امروز , هیچ جایی نمیتونید فعالیت کنید . چون هر انجمنی قوانین خودش رو داره .
من نظر شخصیم رو گفتم . باید افراد و کاربرانی که اینجا فعالیت دارن سطح معلوماتشون رو ببرن بالا تا سطح این بخش هم بره بالا . نه این که ما هنوز درگیر این باشیم که یه یوزر بیاد 2 خط انگلیسی بزاره و بگه برام ترجمه کنید ! یا وقتی یه سیستمی راه میندازه هر 1-2 ماه یه تاپیک بزنه 2 تا پست بزنه توش ولش کنه . دوباره همونو هی تو موضوعات مختلف با ربط یا بی ربط تبلیغ کنه .
همه کاربرای اینجا میتونن نمونه برخوردها و رعایت موضوع رو تو انجمن های مشابه خارجی ببینن . شما وقتی تو Digitalpoint شروع کنی اسپم کردن / پست 10-15 که زدی اخطار میگیری . به پست 50 نرسیده بن دائم میشی ! اگر تو موضوع بیربطی تبلیغ کردی ,اخطار میگیری . اینجوری رفتار میکنن با کاربرا و به دلیل نظمی که داره روزانه بازدید های زیادی میگیره ( البته فراگیربودن موضوعاتش هم هست که موضوع حرف من نیست )
وقتی یکی با دروغش میاد سر آدم کلاه میذاره و تو تاپیک خودش میام کار دروغش رو لو میدم و مدیران میان پست منو پاک میکنن...
وقتی از مدیر سوال میپرسم که چرا پست من پاک شده متن جوابی که میده تو هر کلمش یه جور توهین به بنده است چرا باید فعالیت کنم؟
امتیاز منفی هم که میدم و پاک میکنن...واقعا نمیدونم چرا باید فعالیت کنم؟
قانون خوبه اما اگه واسه همه یوزر ها حتی مدیر یکسان باشه