ali-boofaloo
کاربر قدیمی پرشین تولز
دیگه از این قویتر؟
شما 40 دقيقه اول ( تا موقعي كه ميرسه به فرودگاه ايران ) رو با ادامه داستان مقايسه كن .. واقعا تو يك رده بودند؟به نقل از ali-boofaloo :دیگه از این قویتر؟
منم دقیقا میگم : قویتر از این ! کار بنظرمن فوق العاده بود . کلا قشنگ بود . با اینکه رو پرستویی کلا تعصب دارم و ازبه نقل از hwt :ببين من عادت ندارم به اسم كارگردان زياد دقت كنم موقع فيلم ديدن .
اما قبول كن تركيب مجيدي و پرويز پروستويي بايد خيلي قوي تر از اين حرفها باشه .
خوب مشكل اينه كه شما تعصب داري جانم . شما تعصب رو بزاري كنار شاهكار 40 دقيقه اول رو نميتوني تو 40 دقيقه دوم ببيني .به نقل از tintin :منم دقیقا میگم : قویتر از این ! کار بنظرمن فوق العاده بود . کلا قشنگ بود . با اینکه رو پرستویی کلا تعصب دارم و از
حدودا 10 سال به بعد چشم بسته کارش رو تایید می کنم ولی مجیدی رو این اولین فیلمی بودکه ازش دیدم چون خیلی
کارهای قبلیش رو نمی تونستم ببسنم و به علاوه اشتباه بزرگم این بود که فکر می کردم اون هم مثل مخملباف هنری
می سازه در حالیکه اینطور نبود . بگذریم. لپ کلام اینکه من رو مجیدی تعصب نداشتم ولی معتقدم این فیلم می رفت اسکار
بهتر بود . فیلمبرداریش که خیلی توپ بود
40 دقیقه ی آخر هم به نظر من جالب بود من نمی دونم چیش رو میگی بد بوده ؟ شاید داستانش رو قبول نداری ؟
من روی چی تعصب دارم نمی دونم ؟ میشه بگی ؟به نقل از hwt :خوب مشكل اينه كه شما تعصب داري جانم . شما تعصب رو بزاري كنار شاهكار 40 دقيقه اول رو نميتوني تو 40 دقيقه دوم ببيني .
با اینکه رو پرستویی کلا تعصب دارم و از
حدودا 10 سال به بعد چشم بسته کارش رو تایید می کنم
خوب به هر حال يكي رو بايد معرفي ميكردن ديگهبه نقل از tsotodeh :به نظر من هیچ کدوم از 2 فیلم در سطح اسکار و غیره نیستن بیخیال دعوا بشید![]()
مساله اصلا پارتی نیست . فیلم مهم بیدهبه نقل از hwt :ببين مطمئن باش مجيدي همونقدر پارتي داره كه مير كريمي داره .
فک کنم فیلم قبلیش زیر نور ماه بود!!به نقل از ali-boofaloo :خوب هرکی نظری داره.
من یخورده رو مجیدی تعصب دارم شاید.
راستی کسی عکسی از رضا میرکریمی کارگردان عجیب و غریب خیلی دور نداره؟
میرکریمی تاحالا کجا بوده؟
دیگه چه فیلمی داره؟
و...
این فیلم چیز شعر و چیز شعر تر واقعا چیز شعر بود!به نقل از Shahed :الان خيلي دور خيلي نزديک از شبکه دو پخش شد !
جالب بود ! اين با اوني که تو سينما ديديم خيلي فرق داشت ! خيلي جاهاش سانسور شده بود !
برام خيلي جالبه بدونم چه ايرادي داشتن که سانسور شدن؟
تائيد مي نشود !به نقل از roozbeh :این فیلم چیز شعر و چیز شعر تر واقعا چیز شعر بود!
شدیدا موافقمبه نقل از roozbeh :این فیلم چیز شعر و چیز شعر تر واقعا چیز شعر بود!
60%به نقل از roozbeh :این فیلم چیز شعر و چیز شعر تر واقعا چیز شعر بود!