پس شما که زخم معده دارینم زیاد می خورین؟ اثر هم داره برات؟به نقل از hwt :دارو جهت زخم معده و اثنی عشر دارو : ریشه شیرین بیان ( مجو ) ( Glycyrrhiza glabra )
مقدرا مصرف : 2 تا 4 گرم
طرز تهیه : مقدر فوق را که قبلا کوبیده شده باشد در یک لیوان آب جوش ریخته به مدت نیم ساعت باقی بگذارید تا دم بکشد سپس آنرا صاف كرده روزی سه بار هر بار یک فنجان میل کنید.
شيرين بيان خيلي خوبه اما من نميدونم چرا زورم مياد بخورم .به نقل از mehrdad1355 :پس شما که زخم معده دارینم زیاد می خورین؟ اثر هم داره برات؟
راستش من دكتر نيستم . بزار يكي 2 تا كتاب رو بگردم شايد جوابي توش پيدا كردم.به نقل از amirhoman :بدوبیا عطاری حاجی شروع به کار کرد
مزاح بود میبخشی
یه سوال از دوستان
همونطور که میدونین در بدن اولین چیزی که در اثر فعالیت میسوزه ( اصطلاح بدیه نه؟) صرف فعل و انفعال سلولی در میتو کندری ها میشه .. قند ها هستن.
در اثر کم کاری این قند تبدیل میشه به چربی و نهایتا پروتئین
سوخت هم به ترتیب اول قند . اگه تموم شد چربی و نهایتا پروتئین ها
اگه مصرف قند نداشته باشیم و یا میزان سوخت و ساز بالا تر از میزان مصرف باشه چربی شروع به سوختن میکنه
پیش درامد تموم شد
واما سوالم : چطور میشه و با کدوم گیاه و علف و دارو و ... میزان سوخت و ساز بدن رو بالا برد تا به مرحله چربی سوزی برسیم . البته به خاطر خودم نمیگم ها . من لاغر ترکه ای هستم :blush: برای دفی میخوام .
ببینین انسولین این کار رو میکنه . حالا چی باعث ترشح انسولین اضافی میتونه بشه ؟
لاغری بدون فعالیت اضافی و یا کم خوری . پرخوری کنین و لاغر بشین .
هرکی بتونه راه حل اینو پیدا کنه لطف بزرگی در حق چاقان عالم کرده.
اینو جواب بدین تا برم سراغ سوال بعدی خودم
قابل توجه جناب آقاي hwt كه مي گن چرا يه تاپيك ديگه باز كردي!!!یه تاپیک دیگه بزنین برای اطلاع رسانی