• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داشتن درامد ماهیانه شده یه ارزو برام کسی میتونه کمک کنه؟

v.baghei.2019

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیر بنده بیش ار 30 سالمه و راههای زیادی برای کسب درامد از اینترنت امتحان کردم سایت های کلیکی ایرانی و خارجی ,همکاری در فروش مثل فروتل ایران مارکت سنتر , سایت های جمع اوری بیت کویین رایگان , نویسندگی برای بعضی سایت های وردپرسی که کلاهبردار بودند و پولو ندادند ایجاد کانالهای تلگرام با موضوعات مختلف ,کار کردن با ربات های بیت کویین که کلاهبردار از اب درامدند و...
2 سال پیش مطلبی خوندم که برنامه نویسی اندروید یک شغل پردرامد هستش
این مطلب منو امیدوار کرد مقدار کمی پول داشتم که اموزش برنامه نویسی اندروید خریدم و شروع تمرین کردم و بعد از چند ماه تونستم اولین برنامه رو که ازمایشی بود بنویسم
بعد از اون در برنامه نویسی غرق شدم تونستم 10 برنامه بنویسم که 2 تا از اونا در مایکت و بازار در اول امسال منشتر کردم یکی پولی و دیگری رایگان
پولی فقط 3 تا فروختم همین منو نا امید کرد واقعا نمیدونم چکار کنم هیچ ایده جدیدی به ذهنم نمیرسه البته من متخصص اندروید نیستم فقط مقدار بیسار کمی از این زبانو بلدم دوستان وضیعت من خوب نیست و راستش افسردگی گرفتم دیگه مجبور شدم این پستو بذارم شاید یکی کمک کنه

ممنون

kurt790

Registered User
لایک‌ها
95
سلام دوست عزیز
شرایط شما برای اکثر دوستانی که در این راه موفق شده و می شوند بوده و خواهد بود.
اینکه شما در پی مهارت هستید جهت ارتزاق زندگی با اینکه علاقه داشتید و با آگاهی از شرایط یک فریلنسر وارد آن شدید از نظر برآیند کار متفاوت است .
به نظر من با پرداختن به یک مهارت و اکسپرت شدن در اون شروع کنید که بالطبع پیش نیازهایی هم دارد که باید خودتان برای خودتون تهیه کنید ، اگر ایده پردازید و علاقه مند به کارافرینی ، هیچوقت منتظر درآمد ماهیانه نباشید ولی اگر تمایل دارید حقوق داشته باشید خودتون رو توی اون جریانی که فکر می کنید از همه بیشتر استعداد دارید قرار بدید و چاشنی صبر به هم راه برنامه ریزی رو همراه داشته باشید.

psdtohtml.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
پیشنهاد من ادامه یادگیری اندروید و استخدام به عنوان برنامه نویس اندروید است

بالا