• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

داشتن چک سفید امضا از یه شخص عادی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
وکیل بند ندامتگاه قرنطینه اوین یه بنده خداییه که دوتا چک سفید امضاش گم می شه و تو بازار خرج می شه. فعلن که 4 ساله اون توه... امیدی هم به آزادی نداره سید. چک سفید امضا رو می شه خرج کرد به راحتی.
جدی میگین یا بازم شوخی میکنین مث 99 درصد پستهاتون

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
وکیل بند ندامتگاه قرنطینه اوین یه بنده خداییه که دوتا چک سفید امضاش گم می شه و تو بازار خرج می شه.

فعلن که 4 ساله اون توه... امیدی هم به آزادی نداره سید.

چک سفید امضا رو می شه خرج کرد به راحتی.
اتفاقا من از یکی چک داشتم ازش شکایت کردم تو دادگاه گفت ندارم قاضی هم گفت خب نداره علارقم مخالفت من براش قست بندی کرد به همین راحتی.الان 2 ساله داره قسط میده حالا ارزش پول 2 سال پیش من کجا ارزش پول الان کجا
من ازون به بعد از هیشکی چک قبول نکردم.
این اقایی هم که شما میگی زندانه حتما ماله قبل از سال 88. از 88 به بعد یه قانون اومده به خاطر چک و مهریه کسی زندان نمیره برای همه هر چقدر که باشه قسط بندیش میکنن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اتفاقا من از یکی چک داشتم ازش شکایت کردم تو دادگاه گفت ندارم قاضی هم گفت خب نداره علارقم مخالفت من براش قست بندی کرد به همین راحتی.الان 2 ساله داره قسط میده حالا ارزش پول 2 سال پیش من کجا ارزش پول الان کجا
این اقایی هم که شما میگی زندانه حتما ماله قبل از سال 88. از 88 به بعد یه قانون اومده به خاطر چک و مهریه کسی زندان نمیره برای همه هر چقدر که باشه قسط بندیش میکنن

من یه 88 ش رو خبر دارم .... تا 89 هم هنوز همونجا بود.

ایشون 3-4 سال بود اون تو بود.

مبلغ چکاش یکی 50 تومن بود که جور کرده بود یکیش 500 تومن...

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400

مهریه بله کسی زندان نمیره در صورت اینکه اثبات بشه چیزی نداره
ولی چک نه اگه تاریخش نگذشته باشه کیفری میشه و زندان داره حالا شاید قست بندی بشه ولی اگه قستها رو نده زندان داره

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
خوب منم که خودم مبلغ رو نمینویسم میدم یه کسی دیگه ای بنویسه
بعد میتونم بگم ایشون عمدا این چک رو اینجوری با دوتا خط نوشته تا طلب منو نده
درسته؟
البته همه این چیزایی که میگم فقط برای اطلاعات عمومی هست و من هیچوقت همچین کاری نمیکنم

چون شما اصلا همچین چکی رو نداری!

بالا