• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامنه فوق العاده لینکدونی با رنک 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
من كاره اي نيستم ولي حق با ميهن وي است مزايده يعني همين ديگه

ok

ایشون کی گفته این جمله رو گفته :blink:
فقط انصراف داده
بید داده 21 بعد شما بید دادی 22 و ایشون دیگه نمیخواد ادامه بده
الان یکی بیاد و بید بده 23 و شما بید بدی 24 و شخص قبلی دیگه بید نده قیمت برنمیگرده به اول که :wacko:

باشه قبوله فعلا من بالاترینم با آخرین بید.:):):)

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
درود
23 مال من ....

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
ایشون میگن دیگه کلا این دامین رو نمیخوان . و قیمت رو الکی بردند بالا >>>>> با توجه به اون قیمت ها منم قیمت رو بردم بالا.

من همچنان این دامین رو میخوام. به قیمت 16 هزار تومان کسی هم بجز ایشون که انصراف دادند کلا از خرید دامنه بالاتر بید نداده.

پس فعلا برنده مزایده هستم
اگر ایشون پیشنهاد بالاتر را داده بودند و بعد می‌کشیدند کنار ، بله. حق با شما بود
ولی الآن پیشنهاد بالاتر مال شما بود و ایشون فقط از ادامه مزایده خودش را کنار کشیده. پس اون پیشنهاد شما پابرجا خواهد موند

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
SepehrR و moji69
ممنون برای توضیحات :x

درود
23 مال من ....

درود
اخرین پیشنهاد 23 برای اقا مصطفی هست

27 تومان .

این دامین مال من میشه

احتمال 99% اسپم هست
برای همین در نظر گرفته نمیشه
اقا احسان اسپمر هست فکر کنم

sina1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هزینه انتقال داره ؟ اگه داره چه قدره ؟

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
پست های منو پاک کردید ؟ واقعا چون من تازه عضو شدم و یکی قبلا اون باید اجازه همچین کاری رو داشته باشه ؟ مردم ازاری خیلی مد شده ؟ این پست هم پاک می کنی ؟ مگه من چی گفتم گفتم 24 می خرم حالا چرا پست من پاک شد خدا می دونه . زود باش اینم پاک کن تا کسی ندیده بی وجدان .

sina1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من24 می خرم اگه قیمت قبلی 23 هست هنوز چون من از پست این دوستمون هیچی نفهمیدم اگه منظورش این بود که 24 می خواد من 25 می خرم

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
من24 می خرم اگه قیمت قبلی 23 هست هنوز چون من از پست این دوستمون هیچی نفهمیدم اگه منظورش این بود که 24 می خواد من 25 می خرم
نه شما همون 24 بخر صبح که بیدار شی این پست من هم حذف شده و شما راحت می تونی همون 24 بخری مبارکت باشه دوست گلم ان شاالله موفق باشی شب بخیر

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
پست های منو پاک کردید ؟ واقعا چون من تازه عضو شدم و یکی قبلا اون باید اجازه همچین کاری رو داشته باشه ؟ مردم ازاری خیلی مد شده ؟ این پست هم پاک می کنی ؟ مگه من چی گفتم گفتم 24 می خرم حالا چرا پست من پاک شد خدا می دونه . زود باش اینم پاک کن تا کسی ندیده بی وجدان .
موضوع اینه که خیلی‌ها که قبلآ ها تازه عضو شده بودند ، یک قیمتی برای یک دامنه می‌دادند و می‌رفتند و پشت سرشون رو هم نگاه نمی‌کردند و در واقع مزایده رو خراب می‌کردند. برای همین فروشنده‌ها معمولآ پیشنهادات افراد تازه عضو شده را جدی نمی‌گیرند و احتمال می‌دهند که سرکاری هست. در واقع یک جور جو بی‌اعتمادی در مورد کاربرهای تازه‌عضوشده به وجود آمده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
sina1367 و hamidsfa شما از کجا پیدا کردید اینجا رو؟
به خاطر این مزایده تو فروم عضو شدید؟
یه دلیل بیارید برای اینکه اسپم ندادین
از نظر من بید های شما اسپم هست و اخرین بید کماکان 23 هست:)
پ ن : حرف های افا سپهر تایید میشه

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
موضوع اینه که خیلی‌ها که قبلآ ها تازه عضو شده بودند ، یک قیمتی برای یک دامنه می‌دادند و می‌رفتند و پشت سرشون رو هم نگاه نمی‌کردند و در واقع مزایده رو خراب می‌کردند. برای همین فروشنده‌ها معمولآ پیشنهادات افراد تازه عضو شده را جدی نمی‌گیرند و احتمال می‌دهند که سرکاری هست. در واقع یک جور جو بی‌اعتمادی در مورد کاربرهای تازه‌عضوشده به وجود آمده
ولی پیشنهاد من جدی است اگر اعتماد نداشتند خب شماره تلفن می دادم تلفنی هماهنگ می کردم تا اعتمادشان جلب شود یا حداقل می گفتند 24 مال من بعد اگه من نبودم 23 می دادند به قبلی اما ایشون پست رو پاک کردند تو ایران همینه خیلی ها از موقعیتشون سوء استفاده می کنند . از شما هم ممنون دوست گلم .

hamidsfa

Registered User
لایک‌ها
0
sina1367 و hamidsfa شما از کجا پیدا کردید اینجا رو؟
به خاطر این مزایده تو فروم عضو شدید؟
یه دلیل بیارید برای اینکه اسپم ندادین
از نظر من بید های شما اسپم هست و اخرین بید کماکان 23 هست:)
پ ن : حرف های افا سپهر تایید میشه
یعنی من الکی عضو شدم بیام قیمت بدم و برم من حاضرم شماره تلفن بدم با هم صحبت کنیم یا مبلغ رو همین الان واریز کنم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
بله من باید از hamidsfa عذر خواهی کنم
اسپمر نیستن و واقعا قصد خرید دارن

اخرین پیشنهاد 24 تومن توسط ایشون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا