• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامنه وبگذر در حال انقضاء

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
خداییش باید ایده جدید بزنن یه نسخه جدید از وبگذر اینجوری مثل قدیم همه میرن سمت وبگذر و بهترین امارگیر در سطح وب فارسی خواهد شد
هرچند با اینکه نسخه این وب قدیمی هستش ولی بازم پتانسیل این رو داره که نسخه جدید براش طراحی کنن

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
مدیر وبگذر آدم متشخصیه، پسر بچه 13-14 ساله هم نیست! سن سایت بیشتر از این عدد و رقم هاست!!!
تا جایی که من خبر دارم، به خاطر هزینه بالای سرورهاشون کل درآمد سایت میره و اونجوری نیست که بعضی دوستان فکر میکنن (پتانسیل بالا، درآمد خفن و ...)
آدم خسته ای هم نیست، وقت و سرمایه شون رو روی پروژه های دیگه ای میذارن ...

saeidweb

Registered User
لایک‌ها
126
امروز یک ایمیلی امد از طرف وبگذر پیشنهاد تخفیف تبلیغات در سایتشون بود.هر چند وقت یکبار ایمیل میدن

tehran_games

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
492
مدیر وبگذر آدم متشخصیه، پسر بچه 13-14 ساله هم نیست! سن سایت بیشتر از این عدد و رقم هاست!!!
تا جایی که من خبر دارم، به خاطر هزینه بالای سرورهاشون کل درآمد سایت میره و اونجوری نیست که بعضی دوستان فکر میکنن (پتانسیل بالا، درآمد خفن و ...)

ممنون از اطلاعاتی که دادید.

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

یادمه از وقتی اومدم اینترنت وبگذر بود ....

رفیق همچین ادمی بودن خودش یه افتخاره ... ببین این سیستم کی استارت خورده .. هنوز که هنوزه داره خدمات ارائه میکنه ..

tuytoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من یه بار قدیما تو صفحه تماس با ماشون نوشتم این چه وضعه سایته... پیشرفت کنید شمام خب!!!

به نظرم درآمد خوبی داره و حوصلشو ندارهوقت صرف کنه... تا جایی که میدونم ماهی حدود 15 تومن از تبلیغات درمیاره...

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
یادشون بره ثبت کنمش به هیچ عنوان نمیدم بهشون:D
وصلش میکنم به یه رزبلاگ مینیوسم جامعه آماری رو سایت های ایرانی رو نجات دادم:Dمعیار خرید و فروش سایت ها:general511:

هر هفته ، یک امکان جدید :D

الان چند صد هفته گذشته ، هیچ امکان جدید اضافه نشده :D

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
هر هفته ، یک امکان جدید :D

الان چند صد هفته گذشته ، هیچ امکان جدید اضافه نشده :D
حتما یه مشکلی دارن که نمیتونن اضافه کنن وگرنه سیستم رو بکوبه از نو بسازه هم بازم کاربراش رو از دست میده شاید هم نگران از کار افتادن کدهای قبلیش هست ( چون آمار و رتبه فعلیش بخاطر خیلی از وبلاگ هایی هست که اصلا دیگه فعالیتی ندارن ) البته این نظر منه وگرنه وبگذر همچین قولی هم نباید باشه چند درصد سایت های تاپ و سایت هایی که جدید ایجاد میشن وبگذر دارن بقیه به آمارگیر اعتقاد ندارن

بالا