• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامین های من و تو

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
بحثتون اگه بدردبخور باشه.. کسی با کار شما کاری نداره،الان هم تو این زیر بخش در مورد مباحث دامین بگید،ولی دیگه شلوغ نکنید و از ایجاد تاپیک های جدید غیر مربوط به فروش جلوگیری کنید.
من كه نفهميدم چي شد !!!!

جديداً -> shorox.ir
در ضمن خداوندبزرگ نگران و دلواپس نيست ! ادامه بدهيد ياران !
خلاقيت توليد كنيد .

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
نه دفعه قبل اين صفحه نيومد:

Firefox can't find the server at ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
خیلی از دوستان هستن که هر چند وقتی یه سری دامین جدید برا خودشون ثبت میکنن (عشق است ) :D و میذارن یه گوشه تا شاید روزی گنج بشه و یا به قول جاوید برج بشه البته نه مثل برج میلاد :D.من خودم به شخصه تا امروز چیزی حدود 50 تا 60 دامین ثبت کردم و هر روز هم که تو اینترنت که در حال گشت و گذار هستم اگر به فکر دامین خوب و یا اسم جالبی بیافتم اگر آزاد باشه ثبت میکنم .
خیلی وقت ها هم می رم سراغ دامین های خوب و مشهوری که قبلا ثبت شده اند به قول معروف مانیتور شون کرده ام از سه حرفی گرفته تا .... تا اگر آزاد شده باشند یه حالی برده باشم و حتما به لیست دامین های خودم اضافه میکنم.

خلاصه جریان از این قرار که خیلی ها مثل من هستن که در حال ثبت دامنه های جدید به لیست دامین هاشون هستن.
خوب حالا هر کسی هر تعداد دامین داره بیاد اینجا بذاره و از این به بعد هم اگر دامین جدیدی ثبت کرد اضافه کنه
لطفا تو این پست حرفی از قیمت و این جور چیزها نبرید.

سلام
خوشبختم ما با هم همکاریم البته من تازه شروع کردم و حالا مونده به شما برسم :) من هم هروقت وقت کنم اگه دومین توپی دیدم حتما ثبتش میکنم. البته دومین مزخرف و مسخره هم زیاد دارم. از اونجایی که قصد فروش هیچ کدوم از دومین هام رو ندارم اینجا قرارشون نمیدم راستی یادم رفت بگم من از دامین آی آر زیاد خوشم نمیاد معمولا دات کام و دات بیز ثبت میکنم با معنی های تجاری. بیشتر هم برا سرگرمی این کارو میکنم و برا این که یه مقدار پول الکی خرج کنم. البته تازگیا دارم پارکشون میکنم.
امیر حسین نجاری

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها
0
3power, sarzabz داشتيم ؟ :D
گير دادين ها !!!!!!!
من همه دامينهام ( كه سايت خاصي ندارن ) روی اين سيستمم هاست شدن !

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
asheg.ir

persianexplorer.com

persianinformation.com

persianweber.com

khodavandbozorg

Registered User
لایک‌ها