• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامین پیج رنک 5 مخصوص فروشگاه

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
من یک دامینی دارم که پیج رنک 5 رو تو گوگل داره و مخصوص سایت های فروشگاهی هست.

تنها بدی که داره اینه که در حال حاضر فیلتره. کسی که بخواد راحت میتونه تو ساماندهی ثبتش کنه و از فیلتر

آزاد بشه. اون موقع هست که با پیج بالاش برای هر فروشگاهی میترکونه.

نام دامین :

S h o m a l S h o p . I r

قیمت پیشنهادی خوتون رو در همین جا اعلام کنید.

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
چرا فیل ....ر شده و اینکه رنکش چجوری بدست اومده؟

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177

اگه یک نگاه به سایت بندازین متوجه می شین که چرا " قیل - طر " شده !

راستی یکی بیاد بگه چرا الکسا دامنه را نمی شناسه ! :eek:

Last edited:

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116

در مورد فیلتر شدنش که چون با این دامین فیلم و سریال فروخته میشد و یکم زیاده روی شده فیلتر شده.

رنکش به طور طبیعی بدست اومده و با بازدید بازدیدکنندگان از گوگل و جاهای دیگه چون محصولات این فروشگاه بی نظیر هست و شامل لیست بسیار بزرگی هست و بنابراین طرفداران زیادی هم داره. در ضمن کلی تبادل و تبلیغات هم پاش شده تا به اینجا رسیده

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
پیج رنک فیک هستش !

دومین اصلی www.betsa.ir هست ، واقعا دزدی تو روز روشنه!ث

parsigate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیج رنک فیک هستش !

دومین اصلی www.betsa.ir هست ، واقعا دزدی تو روز روشنه!ث ... چرا ؟

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
پیج رنک فیک هستش !

دومین اصلی www.betsa.ir هست ، واقعا دزدی تو روز روشنه!ث

برای چی دروغ و همت میزنی ؟ :hmm:

این دامین از اول تا آخر سر همین شاپم وصل بوده و تغییری نکرده . با چه دلیل و مدرکی الکی میگی مال فلان سایته. اصلا من اون سایتو نمیشناسم. میخوای زنگ بزن به مدیر اون سایت بهش بگو این دامین مال شماست یا رو شما وصل شده یا نه ؟ بیخودی بری چی حرف در میاری. یکم خجالت بکش.

با این کار سابقه خودتو بد میکنی
پیج رنک فیک هستش !

دومین اصلی www.betsa.ir هست ، واقعا دزدی تو روز روشنه!ث ... چرا ؟

تو هم که فکر کنم همون بالایی باشی که سریع اومدی عضو بشی مثلا بگی دو نفر اینو فهمیدن با این کارا فقط خودتو خراب کردی

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
یوزر nanographic و parsigate که واقعا با این عمل خودتون رو خراب کردید و نمیدونم هدفت از اینکار چی بوده همین الان با مدیر سایت بتسا تماس گرفتم و ایشون همچین قضیه ای رو تکذیب کرده و گفته همچین دامینی رو اصلا نمیشناسم.

هر کی هم خواست شماره تماسش در بخش تماس با ما تو سایتش هست و میتونه باهاش تماس بگیره و مستقیم جوابشو بشنوه.

اینم شمارش :

جهت تماس فوري با سایت بتسا می توانید با شماره موبایل : 09138576733 تماس حاصل نمایید.

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
تاپیک همچنان برقراره.

قیمت خارج تاپیک : 80 تومن

قیمت داخل تاپیک : 30 تومن

لازم به ذکر هست که هر کی که فروشگاه داره خوب میدونه که پیج رنک 5 چه ارزشی برای فروش داره

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
تاپیک همچنان برقراره.

قیمت خارج تاپیک : 80 تومن

قیمت داخل تاپیک : 30 تومن

لازم به ذکر هست که هر کی که فروشگاه داره خوب میدونه که پیج رنک 5 چه ارزشی برای فروش داره
ببینید دوست گرامی .
دامنه شما رانکش در اصل واسه betsa.ir هست واسه اینکه اینو هم چک کنید توی گوگل تشریف ببرید و info:shomalshop.ir رو سرچ کنید . ملاحضه میکنید که اطلاعات www.betsa.ir رو نشون میده و رانک واسه این سایت هست.

البته این شاید یکی از راه های شناسای رانک اصلی هست راه دیگه هم باید باشه ..

با سپاس

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
ببینید دوست گرامی .
دامنه شما رانکش در اصل واسه betsa.ir هست واسه اینکه اینو هم چک کنید توی گوگل تشریف ببرید و info:shomalshop.ir رو سرچ کنید . ملاحضه میکنید که اطلاعات www.betsa.ir رو نشون میده و رانک واسه این سایت هست.

البته این شاید یکی از راه های شناسای رانک اصلی هست راه دیگه هم باید باشه ..

با سپاس

یعنی چی ؟ یکی منو درست قانع کنه.

این دامین از زمان ثبت تا حالا رو فروشگاهم ثبت بود و به هیچ عنوان به شاپ یا سایت دیگه ای وصل نشده اون وقت چطور این قضیه ممکنه ؟

یعنی اون سایت ازم دزدیده ؟ لینک داده ؟ چیکار کرده ؟یه دلیل قانع کننده بگید. دیگه چی بهتر از این که خود یارو اصلا همچین دامینی رو نمیشناسه. یه زنگ بزنید باهاش صحبت کنید

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
دامین m i h a n m a r k e t . T k مال من هست و رو همین فروگاه وصله. الان با این روشی که میگی بزنیم آدرس یه سایت دیگه ای رو نشون میده. به نظرم این روشی کهمیگین اصلا چیز قابل اطمینانی نیست

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
دامین m i h a n m a r k e t . T k مال من هست و رو همین فروگاه وصله. الان با این روشی که میگی بزنیم آدرس یه سایت دیگه ای رو نشون میده. به نظرم این روشی کهمیگین اصلا چیز قابل اطمینانی نیست

خوب بله دیگه الان همین سایت روی pasargad shop*vcp.ir پارک شده پس اطلاعات و رانک این سایت یا دامنه رو نشون میده .

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
اما این دامینم از ابتدا تا حالا سر شاپم وصل بوده و به هیچ جای دیگه ای وصل نشده و تا الانم نیست.

دیگه مدرک از این بالاتر که خود صاحب سایت هم تکذیب میکنه ؟ اصلا میگه همچین چیزی رو نمیشنام.

اون وقت چطور همچین چیزی ممکنه. اگه کل گوگل هم بگردید تمام لینک هایی که از این دامنه میده برای شاپ من هست نه هیچ سایت دیگه ای که قبلا بخواد روش بوده باشه. بالاخره حرفی که میزنیم باید با سند باشه

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
اما این دامینم از ابتدا تا حالا سر شاپم وصل بوده و به هیچ جای دیگه ای وصل نشده و تا الانم نیست.

دیگه مدرک از این بالاتر که خود صاحب سایت هم تکذیب میکنه ؟ اصلا میگه همچین چیزی رو نمیشنام.

اون وقت چطور همچین چیزی ممکنه. اگه کل گوگل هم بگردید تمام لینک هایی که از این دامنه میده برای شاپ من هست نه هیچ سایت دیگه ای که قبلا بخواد روش بوده باشه. بالاخره حرفی که میزنیم باید با سند باشه
این دامنه شما احتمالا یک مدت پارک بوده روی دامنه betsa واسه همین هم پیج ارنک اونو گرفته .
درمورد مدرک هم همونه که عرض کردم که اطلاعات رو توی خود گوگل ببینید .

این هم آخرین پست من توی این تاپیک /.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
کلاه بردار هم کلاه برداری قدیم :D
با حمار طرف نیستی که! حداقل 2 وبمستر تو این بی صاحاب شده پیدا میشه که حالیشون باشه!
برو خدا جای دیگه روزیتو بده :f34r:

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
این دامنه شما احتمالا یک مدت پارک بوده روی دامنه betsa واسه همین هم پیج ارنک اونو گرفته .
درمورد مدرک هم همونه که عرض کردم که اطلاعات رو توی خود گوگل ببینید .

این هم آخرین پست من توی این تاپیک /.

عجبا. دامین همیشه رو سایتم ثابت بوده چطور این قدر راحت تهمت میزنید ؟ چرا همیشه مدرک اصلیم که مدیر سایت بتسفا هست رو یه جوری میپوشونید ؟ زنگ بزنید بهش دیگه . اون طرف مال اصفهانه چه ربطی به من و سایت من داره آخه . برای چی بیخودی تهمت میزنید ؟

کلاه بردار هم کلاه برداری قدیم :D
با حمار طرف نیستی که! حداقل 2 وبمستر تو این بی صاحاب شده پیدا میشه که حالیشون باشه!
برو خدا جای دیگه روزیتو بده :f34r:

از شما دیگه با این همه پست همچین انتضاری نمیرفت . همین جوری الکی تهمت میزنید ؟ چرا زنگ نمیزنید به صاحب اون سایت. اصلا شما حکم قرار بگیرید و زنگ بزنید برای مدیر اون سایت و ریز و درشت مطالب رو همین جا اعلام کنید و من دیگه اون موقع هیچ حرفی نمیزم. آخه نمیدونم چطور دیگه بهتون ثابت کنم.

میتونید برای اثبات ادعاتون زنگ بزنید و اینجا اعلام کنید ؟

من همه جوره پای این دامین هستم و جوابگو هستم چون اصلا خوشم نمیاد یکی بهم بیخودی تهمت بزن

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
دوست من شما با یه متا تگ می تونی پیج رنک 10 به سایتت بدی که متا تگ هم برداری 1 - 2 ماه بمونه! پارک کنی فایده ای نداره !

شما یا ما رو خر فرض کردید و یا خودتون رو به اون راه زدید یا دامنه رو به شما هم انداختن شما هم می خوای.....

لطفا با بنده هم درست صحبت کنید! بعد از این مدت کوتاه که تو اینترنت بودم دیگه اینجوریشو ندیده بودم طرف ... یه چیزم طلب کار باشه!

پ.ن : بنده نیازی به اثبات پست هام در تاپیک بی ارزش شما ندارم ، لطفا به دیگران تهمت نزنید، نیازی هم بود مطمئن باشید با یوزر 3 پسته جواب شما رو نمی دادم حداقل یوزر.....

بالا