• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دامین پیج رنک 5 مخصوص فروشگاه

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
کلاه بردار هم کلاه برداری قدیم :D
با حمار طرف نیستی که! حداقل 2 وبمستر تو این بی صاحاب شده پیدا میشه که حالیشون باشه!
برو خدا جای دیگه روزیتو بده :f34r:

شکر میان کلامت یادمه اقا میخواست وبلاگ رنگ 1 رو به عنوان رنک 4 قالب کنه :lol:
http://forum.persiantools.com/t161384.html

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
دوست من شما با یه متا تگ می تونی پیج رنک 10 به سایتت بدی که متا تگ هم برداری 1 - 2 ماه بمونه! پارک کنی فایده ای نداره !

شما یا ما رو خر فرض کردید و یا خودتون رو به اون راه زدید یا دامنه رو به شما هم انداختن شما هم می خوای.....

لطفا با بنده هم درست صحبت کنید! بعد از این مدت کوتاه که تو اینترنت بودم دیگه اینجوریشو ندیده بودم طرف ... یه چیزم طلب کار باشه!

پ.ن : بنده نیازی به اثبات پست هام در تاپیک بی ارزش شما ندارم ، لطفا به دیگران تهمت نزنید، نیازی هم بود مطمئن باشید با یوزر 3 پسته جواب شما رو نمی دادم حداقل یوزر.....

این دامین رومن خودم از اول خریدم و از هیچ کس دیگه ای هم نگرفتم. و موندم چطور اینجور تهمت میزنین. من اگه کلاه بردار بودم دیگه کم میاوردم . ولی با اینکه چند نفر میگن و هنوزم پایه حرفم ایستادم یعنی نمیتونم اصلا قبول کنم که این دامین رو سایت دیگه ای بوده. چون همیشه رو فروشگاهم بوده و هست.

اینکه نمیتونید حرفتونو ثابت کنید پس یعنی دارید دروغ میگید اگر دروغ نمیگید بسم الله زنگ بزنید سوال کنید و جوابشو اینجا بگید خلاصه یا من دروغ میگم یا شما اگه نزنید پس یعنی فقط قصدتون خراب کردن تاپیک بود

دیگه چی از این واضح تر که میگم زنگ بزنید

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
شکر میان کلامت یادمه اقا میخواست وبلاگ رنگ 1 رو به عنوان رنک 4 قالب کنه :lol:
http://forum.persiantools.com/t161384.html

اون که مسئلش فرق داره و یه اشتباه از خودم بود. که به جای یه چیز دیگه زدم پیجشو.
و اصلانم نخواستم دفاع کنم.

ولی سر این که واقعا تهمت کاملا پاش ایستادم و منتظر نتیجشم که بین این همه نظر دهنده یه مرد پیدا میشه زنگ بزنه چون بقیه میترسن که حرفشون دروغ در بیاد و زنگ نمیزنن. من منتظرم تا یکی پیدا بشه ادعای خودشو ثابت کنه

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
ایشون واقعا اطلاعی ظاهرا ندارن! دوست من شما از متا تگ استفاده کردید:

اصلا از ایندکس سایتی که دوستمون معرفی کرده استفاده کنید::blush:

کافیست این کد در بخش head رو سایتتون بوده باشه:
<link rel="canonical" href="http://www.betsa.ir" />​
البته اگر اشتباه به ذهنم نیومده باشه !;)

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
ایشون واقعا اطلاعی ظاهرا ندارن! دوست من شما از متا تگ استفاده کردید:

اصلا از ایندکس سایتی که دوستمون معرفی کرده استفاده کنید::blush:

کافیست این کد در بخش head رو سایتتون بوده باشه:
<link rel="canonical" href="http://www.betsa.ir" />​
البته اگر اشتباه به ذهنم نیومده باشه !;)

خداییش از این چیزا که من تا حالا اطلاعی نداشتم و تازه این طور که میگید واقعا دارم شاخ در میارم. آخه دامینی که همیشه رو شاپم بوده چطور پیش یه سایت دیگه بوده برای همینم تا آخر پاش دفاع میکنم.

در مورد اون متا تگ هم اصلا متوجه نمیشم. یعنی باید دنبال این عبارت تو قالب سایتم بگردم ؟
کار این متا تگ چیه اصلا ؟ یعنی اون طرف گذاشته تو سایتم ؟

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
بله fake شده.من خودمم يه بار كم مونده بود يه دامين رنك صفر كه fake شده بود رو 1 ميليون بخرم و تاپيكشم زدم كليم ضايع شدم واسه اون ولي وقتي يارو دامين رو داد فهميدم fake هست خودم به همه گفتم كه كسي ضرر نكنه.
به اين راحتيم نيست سايت رو از فيلتر خارج كرد من يه سايتم 3ماه دنبالشم هنوزم فيلتره

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
کافیه این کد باشه ، به گوگل میگه که این سایت در اصل اون آدرس هست و تمام اعتبار اون رو روی این هم نمایش میده حتی سرچ کنید اسم سایتتون رو آدرس اون سایت رو میاره.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
دوستان یه احتمال بسیار بسیار ضعیف هم میشه داد :
جفت دومین ها رو بلاگ های میهن بلاگ پارک شده اگر زمانی که دی ان اس ها رو ست کرده رو میهن بلاگ (shomalshop) ولی از پنل میهن بلاگ دامنه رو اضافه نکرده باشه و بتسا دامنه رو اد کرده باشه و ...

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
کافیه این کد باشه ، به گوگل میگه که این سایت در اصل اون آدرس هست و تمام اعتبار اون رو روی این هم نمایش میده حتی سرچ کنید اسم سایتتون رو آدرس اون سایت رو میاره.

تو قالبم این عبارتی رو که دادید سرچ کردم و اصلا نبود. حتی آدرس اون سایتم توش سرچ کردم و اصلا نبود. اخه پس چطور امکان داره گوگل اون سایتو معرفی کنه ؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
جفت دومین ها رو بلاگ های میهن بلاگ پارک شده اگر زمانی که دی ان اس ها رو ست کرده رو میهن بلاگ (shomalshop) ولی از پنل میهن بلاگ دامنه رو اضافه نکرده باشه و بتسا دامنه رو اد کرده باشه و ...
منفی :D

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116

والا من زمانی که این دامنه رو ثبت کردم و از طریق لاهیج سافت هم بود چند روز بعدش به میهن بلاگ اضافه کردم.

آخه چه دلیلی داره که اون سایت بیخودی دامین من رو تو سایتش ثبت کنه ؟ چه فایده ای براش داره؟

تازه خودشم میگه اصلاهمچین دامینی براش آشنا نیست. یه زنگ که بهش بزنید میفهمید

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3
شما با هر پیج رنک چکر که فیک هم نمایش میده چک کن ! بعدش هرچقدر دوست داشتی از دامنه ات دفاع کن ! :D

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
آقاجان پیج رنک شما 5 نیست و این پیج رنک betsa هست که 5 هست نه مال شما

اینکه چرا حالا پیج رنک شما فیک هست ، میتونه دلایل مختلف داشته باشه. در هر صورت پیج رنک شما 5 نیست.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430

گفتم احتمال موشکافانه بدم :p

والا من زمانی که این دامنه رو ثبت کردم و از طریق لاهیج سافت هم بود چند روز بعدش به میهن بلاگ اضافه کردم.

آخه چه دلیلی داره که اون سایت بیخودی دامین من رو تو سایتش ثبت کنه ؟ چه فایده ای براش داره؟

تازه خودشم میگه اصلاهمچین دامینی براش آشنا نیست. یه زنگ که بهش بزنید میفهمید

تنها احتمالی که میشد داد که شما در جریان این پارک دومین نبودی همین بود ...

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
شما با هر پیج رنک چکر که فیک هم نمایش میده چک کن ! بعدش هرچقدر دوست داشتی از دامنه ات دفاع کن ! :D

آره همین پیغام رو میده قبول . ولی خب یکی بهم بگه دلیلش چیه ؟ این بتسا چطور نفوذ کرده و گوگل اونو نشون میده. لا اقل دلیلشو معلوم کنید یکم تجربه بره بالا

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
با عرض پوزش از استارتر یک سوال دارم :

فرض کنید من دو دامنه دارم با پسوند دات کام و پسوند دات آی آر

پسوند دات کام اصلی هست ودارای رنک ولی پسوند دات آی آر بدون رنک .

من اگر این کد رو بذارم توی سایتم .

<link rel="canonical" href="http://www.mydomain.com" />

حالا ارزش دامنه دات آر من برابر دات کام میشه ؟ و سریعتر ایندکس میشه مطالبش ؟

اگر اینطوره باید روی دامنه دات کام وریفای شه ؟

یه توضیحی در این مورد اگر امکان داره بدید .

بالا