این تعهد بازی ها همش کشکه
یعنی چی کشکه؟!
خب یعنی مشکلی نیست؟اخراج نکنن یوقت!
معدلمم بالای چهاردس.
این تعهد بازی ها همش کشکه
یعنی چی کشکه؟!
خب یعنی مشکلی نیست؟اخراج نکنن یوقت!
معدلمم بالای چهاردس.
من یه رفیق دارم هم ورودی خودمونه تا الان نشده این یه ترم مشروط نشه !!!!
حالا من اعتراض گذاشتم رو نمره ها.
اصلا رسیدگی میشه؟پس کی میخوان تجدید نظرشو بدن؟
منم که هر کار کردم استادیو گیر نیاوردم،به نظرتون اون هفته که کلاسا شروع شد با استاد صحبت کنم میتونه نمره رو تغییر بده؟
حالا خوبه باز نمره هات اومده مال من که فقط یکیش اومده ...
چه جلسه ای باید تشکیل شه؟یه استاد رو میدونم راضیه این یک نمره رو بده،یعنی بازم نمیشه؟
دوستم نمره هاتو تو بخش اعتراض نمرات زدن،تو کارنامه نمیزنن فعلا.برو ببین.
هنوز 3 تا درس منو گزارش نشده زده! ولی تاریخ ثبتنام تموم شد و انتخاب واحد هم کردم. حالا اگه از بین اینا درسی و افتاده باشم چی؟ میخواستم الان دوباره بردارم !
دوستان سلام
من یه سوال داشتم میخواستم شما راهنمایی بفرمایید
من کارشناسی ناپیوسته ترم 1 رودهن هستم . میخواستم بپرسم به نظر شما دوباره کنکور بدم ترم بعدی بیام پرند ؟! کار درستی انجام میدم ؟!
در مورد رفت و آمد میخواستم بپرسم از ترمینال آزادی میشه رفت دانشگاه پرند ؟!
یه سوال دیگه هم اینکه کسی میدونه تراز انتخاب اول نرم افزار کارشناسی ناپیوسته چند بوده امسال واسه پرند ؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
(هنوز نرفته رودهن میخوام برم یه دانشگاه دیگه :دی )
به خاطر اینکه فکر میکنم سطحش پایین هست ، اسمش هم انگار بد در رفته . اینطور نیست ؟!از مترو صادقیه هم اتوبوس داره هم تاکسی...
کلا چرا میخوای رودهن نری؟؟
به خاطر اینکه فکر میکنم سطحش پایین هست ، اسمش هم انگار بد در رفته . اینطور نیست ؟!
سلام
منم پرندی شدم
شاید هم تو تکمیل ظرفیت تهران شمالی شدم
فعلا که پرندیم!
یک سری اطلاعات کلی بدین از دانشگاه ببینم چه خبره!
هزینه ی سرویس تقریباً چقدر هست؟
منظورم استاد ها و شرایط کلی هست. مرسی
در دانشگاه ما که برخورد میکنن..از اونجا خبر ندارم ولی به احتمال فراوون گیر میدن هاسلام.بچه ها من یکی از کلاسای دانشگاه پرند رو میخوام برم.میشه بگید حراست ازم کارت دانشجویی میخواد یا نه؟دانشجوی پیام نورم.استادا گیر نمیدن؟