تا دروس ارائه شده رو اعلام کنن بهت میگم چی کار کنیقربانت ، نظریه زبان و هوش مصنوعی
البته هنوز یه سری از امتحانا برگزار نشده ، یهو دیدین یه درسی رو افتادم ، مجبور شدم اونو بردارم
تا دروس ارائه شده رو اعلام کنن بهت میگم چی کار کنیقربانت ، نظریه زبان و هوش مصنوعی
البته هنوز یه سری از امتحانا برگزار نشده ، یهو دیدین یه درسی رو افتادم ، مجبور شدم اونو بردارم
به ميبينم كه بروبچ دانشگاه كرج جمعن
من همين الان از دانشگاه اومدم
با اجازتون فنی ظاهرش خوبه . و الا امکانات کجا بود؟؟؟؟ میری کارگاه 4 نفر رو یه میز این امکاناته
امسال هم که ترکوندن در 1 هفته 6 تا امتحان دادیم. روزی یکی. بودن دوستانی که روزی 2 تا امتحان داشتن
خداتو شکر کن که کامپیوتر نیستیولی خداییش اصلاً هیئت علمی با تعداد دانشجویان تو فنی نمی خونه به خصوص برای صنایع چون 10 تا استاد عضو هیئت علمی ندارند ولی خدادتا دانشجو . بعضی کلاسا 50 60 نفر دانشجو توش نشسته و اکثر اساتید هم که 6 7 تا درس مختلف دارن تدریس می کنن که بعضاً از بعضیاش هیچی هم سردر نمیارن. امسال و پارسال صنایع سالی 200 300 تا ورودی داشته این یعنی چی آخه؟! :blink:
اما درسته که این مشکلات رو داره ولی در کل خداییش من از دانشگاه خیلی راضیم بازم نسبت به همه دانشگاه آزادا به نظرم کارش درست تره پس به افتخار واحد کرج بزن زنگو:lol:
خوبهمنم تو دو روز 4 تا امتحان دادم!
واحد کرج IT داره؟
آقا درسته که کلاسا 1 اسفند شروع می شه؟ بابا تا اونموقع حوصله آدم سر می ره دیوونه می شه که آخه
بعد عید میگن. اما ارائه میشه .سلام.از دانشگاه تهران جنوب مزاحمتون میشم!!
خواستم ببینم ترم تابستون ارائه میشه یا نه تو دانشگاتون؟دانشگاه ما ارائه نمیشه
مرسی
بعد عید میگن. اما ارائه میشه .
= = = = = = = = = = = = = = =
دختر و پسر نداره بگیرن کلی میگیرن. حالا باید پرسید از گروهشون. چون این برمیگرده به خود گروه.برا صنایع دخترا هم میتونن مهمان بگیرن دانشگاتون؟