• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشگاه کی کجا چگونه؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
کسی تاپیک رو جدی نمی گیره. با دیدن اولین تاریخ پست می فهمند به روز نیست و اصلا حرفی زده استارتر ثبت نام آزاد اون زمان با الان کلی فرق کرده خودتون هم می دونین چی میگم. بازم میگم یک تاپیک بزنن دوستان بررسی مشکلات ثبت نام در دانشگاه آزاد/ دولتی/...
در این مورد، یعنی این تاپیک حق با شماست ، ولی خوب یک سری مطالب هستند که حتی اگر از ده سال پیش مونده باشه بازم دارای اعتبار هست

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
در این مورد، یعنی این تاپیک حق با شماست ، ولی خوب یک سری مطالب هستند که حتی اگر از ده سال پیش مونده باشه بازم دارای اعتبار هست
خب من یک سوال دارم اگر به یک تاپیک جدید منتقل بشه تحت این نام بررسی ثبت نام دانشگاه آزاد و دولتی فکر می کنید من که خودم ارشد دانشگاه آزاد رو تموم کردم نمی تونم کمک کنم؟ من به کسی که 4 سال پیش تو این تاپیک یه حرفی زده چی می تونم بگم اصلا معلوم هست زنده باشه!

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
خب من یک سوال دارم اگر به یک تاپیک جدید منتقل بشه تحت این نام بررسی ثبت نام دانشگاه آزاد و دولتی فکر می کنید من که خودم ارشد دانشگاه آزاد رو تموم کردم نمی تونم کمک کنم؟ من به کسی که 4 سال پیش تو این تاپیک یه حرفی زده چی می تونم بگم اصلا معلوم هست زنده باشه!
داداش من که قبول کردم حق با شماست : دی

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
ختـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم تاپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیک
دوستان ختم تاپیک اعلام میشه مدییران موضوع را ببندند.

پویا-دانش

Registered User
لایک‌ها
78
ختـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم تاپــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیک
دوستان ختم تاپیک اعلام میشه مدییران موضوع را ببندند.
عشق مدیریت هستی؛ نه؟
"خــــتــــم تــاپـــیـــک!!!!!"

shakhs

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
جوانی هستم 20 ساله با مدرک دیپلم. سربازیم همین امروز تموم شد
حالا میخوام برم داشنگاه آزاد رشته کامپیوتر
فقط هیچ اطلاعاتی در مورد تاریخ ثبت نام و ... ندارم
لطف کنید بگید من چکار کنم؟ یعنی اینکه کی میتونم دفترچه بگیرم؟
توی سایت سنجش هم رفتم چیزی دستگیرم نشد
ممنون
مدرسان شریف :general710:

krg.0rg

Registered User
لایک‌ها
23
معذرت میخوام یه سوالی داشتم نمیدونم جاشه یا نه اما ممنون میشم از دوستان کسی بلد بود جواب بده.
میشه ارشد پیام نورو در حین خدمت خوند ؟؟؟ من کارشناسیم این ترم تموم میشم حالا موندم چیکار کنم.:confused:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

ehsan_kingg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
70
معذرت میخوام یه سوالی داشتم نمیدونم جاشه یا نه اما ممنون میشم از دوستان کسی بلد بود جواب بده.
میشه ارشد پیام نورو در حین خدمت خوند ؟؟؟ من کارشناسیم این ترم تموم میشم حالا موندم چیکار کنم.:confused:

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
خیر دوست عزیز بعید میدونم . شرایط و قوانین ارشد پیام نور برای مشمولین خدمت جوریه که احتمالش رو نمیدم این اجازه رو بدن.شما میتونید برای اینکه اطلاعاتتون محکم و با اطمینان باشه به سایت سنجش برید و دفترچه ارشد پیام نور رو دانلود کنید و قوانین مربوط به این قسمت رو بخونید تا خیالتون راحت باشه.برای مثال این دفترچه ارشد فراگیر پیام نور هست :
http://92.242.195.142/NOETDownload/DownloadHandler.ashx?id=270
موفق باشید

نسیم یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
ببین جوون ! شما به حرف دوستان گوش کن برو یه صنعت یا حرفه ای یاد بگیرد آموزشگاه ها زیادن برق مکانیک یا هر حرفه ای مدرک معتبر هم میدن دنبال کار بگرد اگر اصولی کاربلد باشی حداقل یکساله کاربرات پیدا میشه تازه اگر پیدا نشد میری وزرات کار به عنوان کارگر ماهر که هنوز کار گیرت نیومده تا دوسال مقرری بیکاری بهت میدن اونوقت خواستی بشین یکی از این رشته ها که آسون مدرک میدن زیادم گرون نباشه مشغول شو تا مورد کار برات اوکی بشه. من یه عمر وقتم رو برای دانشگاه اونم یه رشته تخصصی سخت تو دانشگاه آزاد گذاشتم الان هم نه خیلی سال پیش که اینهمه دانشجو نبود بازم نه تو رشته ام کار پیدا شد و نه دیگه سنم به استخدام میخورد مگر از این کارهای دفتری غیر مرتبط اونم شرکت های خصوصی با حقوق که چه عرض کنم کرایه ماشین هم نمی شد.اگه میخوای موفق باشی بچسب به کار و جذب پول حتی اگر تخصص نداری برو پادویی کن تو بازار و .. البته به شرط نون حلال نه دزد و پدرسوختگی که عاقبت نداره سر 5 سال همچی پول دستت میاد که اونوقت بهترین رشته خصوصی (پردیس) با مدرک بین المللی و شهریه بالا رو هم بدست بیاری . برا همه جوانان آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری دارم. یاحق

razi4888

Registered User
لایک‌ها
30
با این شرایط دانشگاه علمی کاربردی از بقیه بهتره

بالا