• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود: اسکریپت تبلیغات کلیکی فارسی !

مهندس شیمی

Registered User
لایک‌ها
6
تبلیغ دهنده نمیتونه فایل با فرمت jpg ارسال کنه و میگه که فرمت غیر مجاز هستش!

وقتی یکی بخواد با یک یوزر و پس در هر دو قسمت یعنی هم در تبلیغ دهنده و هم تبلیغ کننده ثبت نام کنه یام خطا میده اما ثبت میشه ولی ثبت نام کننده بی خبره! و میره یک آی دی ثبت میکنه

قسمت مدیریت ساب دومین کارش چیه؟

تبلیغات متنی اصلا نداره؟ فقط لینک باکس هستش درسته

Last edited:

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
تبلیغ دهنده نمیتونه فایل با فرمت jpg ارسال کنه و میگه که فرمت غیر مجاز هستش!

وقتی یکی بخواد با یک یوزر و پس در هر دو قسمت یعنی هم در تبلیغ دهنده و هم تبلیغ کننده ثبت نام کنه یام خطا میده اما ثبت میشه ولی ثبت نام کننده بی خبره! و میره یک آی دی ثبت میکنه

قسمت مدیریت ساب دومین کارش چیه؟

تبلیغات متنی اصلا نداره؟ فقط لینک باکس هستش درسته

فرمت مجاز برای سیستم فقط gif و swf.
فکر کنم اگه یه یوزر توی نمایش دهنده باشه دیگه اون یوزر نمیتونه توی آگهی دهنده ایجاد بشه :D نمیدونستم توی دوتا ثبت میشه.
ساب دومین هم قرار بود توی آپدیت بعدی اعمال بشه اما صباحی رفت سربازی و دیگه نیومد :D
اره فقط لینک باکسه.

tormani_01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به روحت

Last edited:

mohsen_najafi78

Registered User
لایک‌ها
140
سلام
من یه سوال در مورد این اسکریپت دارم ممنون میشم جواب بدید
من این اسکریپت رو نصب کردم تمام قسمت ها تقریبا درست کار میکنه ولی بخش بنرهای ثابت رو نمی دونم چطوری فعال کنم . در بخش آگهی دهندگان گزینه ای برای ارسال این نوع آگهی وجود نداره در حالی که در بخش نمایش دهندگان یک بخش به عنوان انتخاب بنرهای ثابت هست که کار نمی کنه .
چطوری می تونم از این قسمت استفاده کنم یعنی بنر به بخش بنرهای ثابت اضافه کنم تا اگه کسی خواست بنر ثابت نمایش بده .
ممنونم

بالا