قبلا پارس آنلاين خيلي خوب بود، تو روز من با سرعت ١٢٨، تا ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلود مي كردم، شبا هم ١٥٠-٢٠٠ ميشد ولي الان خيلي سرعتش اومده پايين و تو روز به زور به ١٠٠ مي رسهپارس شانلاین خوبه
Sent From My iPhone 4S Using Tapatalk
قبلا پارس آنلاين خيلي خوب بود، تو روز من با سرعت ١٢٨، تا ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلود مي كردم، شبا هم ١٥٠-٢٠٠ ميشد ولي الان خيلي سرعتش اومده پايين و تو روز به زور به ١٠٠ مي رسهپارس شانلاین خوبه
مبین نت هم قبلا طرح 1 مگ داشتم حدود 270 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکرد. اما از سال 91 تا کنون سرعت ها نصف شده اند.قبلا پارس آنلاين خيلي خوب بود، تو روز من با سرعت ١٢٨، تا ٣٠٠-٤٠٠ كيلوبايت بر ثانيه دانلود مي كردم، شبا هم ١٥٠-٢٠٠ ميشد ولي الان خيلي سرعتش اومده پايين و تو روز به زور به ١٠٠ مي رسه
Sent From My iPhone 4S Using Tapatalk
ممنون، چشماتون خوب میبینهانصافا تاپیک خوبیه،هم ممنون از استارتر،و هم ممنون از دوستان پاسخگو.هر شیوه ای دارید بگید،من که با adsl مخابرات هر شب 4 گیگ دانلود میکنم،البت بعضی موقع ها 4.300 کلا یه وضعیه،البته دانلود خوبه.نمیشه منکرش شد باز دمشون گرم،البته دم خودمم گرم.
من که پیشگامان دارم وضع اش خرابه
طرح 1 مگ و 5 گیگ دارم سرعت دانلود توی روز 200 و توی شب هم بستگی داره شانست بگیره یا نه یه شب میبینی سرعت 20 ــه ، یه شب 100 اصلا معلوم نیس
پیشگامان هم پس دزد از آب دراومد. عجب روزگاریهدوستان آسیاتک چطوره ؟
پارس سرعتش شبانش خیلی کمه .
آره البته ممکنه فقط توی مشهد اینجوری باشه آخه یکی از بچه ها توی یه شهر دیگه میگفت شب و روز سرعتش 500 ــه منم روی حساب حرف اون رفتم پیشگامان گرفتم ولی پشیمون شدمپیشگامان هم پس دزد از آب دراومد. عجب روزگاریه
شنیدم آسیاتک وضع خوبی داره.
از ساعت 5:15 تا همین الآن 1.2 گیگ با مبین نت (1024) دانلود کردم.
خیر، من تو تهران دارم، وضعش همینه. توی ساعات رایگان به فنا میره سرویسش.آره البته ممکنه فقط توی مشهد اینجوری باشه آخه یکی از بچه ها توی یه شهر دیگه میگفت شب و روز سرعتش 500 ــه منم روی حساب حرف اون رفتم پیشگامان گرفتم ولی پشیمون شدم
به هرحال که سرویس پیشگامان اصلا به صرفه نیس همون مخابرات با اون همه دزدیش ، بهتر از پیشگامانهخیر، من تو تهران دارم، وضعش همینه. توی ساعات رایگان به فنا میره سرویسش.
متاسفانه من مشکل پورت دارم تو این مرکزی که هستم، دو تا سرویس دارم در حال حاضر، مخابرات و پیشگامان، پیشگامان رو تو خونه به اشتراک گزاشتم واسه وب گردی و دانلود هام رو و گیم رو روی مخابرات انجام میدم.به هرحال که سرویس پیشگامان اصلا به صرفه نیس همون مخابرات با اون همه دزدیش ، بهتر از پیشگامانه
شما از سرویس های صبانت اطلاعی ندارین ؟
یکی از دانلودرهای انجمن صبح تا شب 2 ترابایت دانلود میکنه
واقعا دوست دارم بدونم از چه روشی استفاده میکنه
خیلی جالبه
مستقیم میده دست مشتری دیگه ولی صبح تا شب 2 ترا یعنی سرعت چقدر میشه؟کاری به این ندارم که ۲ ترا دانلود میکنه هرشب
فقط میشه بگی فایلاشو کجا میریزه؟؟؟؟ به دستگاهش چی وصل میکنه که فایل بره توش؟؟؟
هارد 2 ترا داره؟؟؟؟ اوکی
شب بعدی کجا میریزه؟؟؟
مستقیم میده دست مشتری دیگه ولی صبح تا شب 2 ترا یعنی سرعت چقدر میشه؟
از ست هم بگیره دیگه انقدر bitrate نمیده که
منم تو قم پیشگامان دارم همینطوریهآره البته ممکنه فقط توی مشهد اینجوری باشه آخه یکی از بچه ها توی یه شهر دیگه میگفت شب و روز سرعتش 500 ــه منم روی حساب حرف اون رفتم پیشگامان گرفتم ولی پشیمون شدم
نامحدود یا محدود چه سرویسی هست ؟ هزینه ماهیانه ؟به این بحثا کاری ندارم. (با نت مخابرات شبی 1گیگ دی ال میکنم)
ولی آواتارت رو عشقه!
اول اینکه بنده اشتباه نوشتم روزی 1 ترا دانلود میکنه(تو تاپیکش صفحه 7 خودش نوشته روزی 1 ترا)کاری به این ندارم که ۲ ترا دانلود میکنه هرشب
فقط میشه بگی فایلاشو کجا میریزه؟؟؟؟ به دستگاهش چی وصل میکنه که فایل بره توش؟؟؟
هارد 2 ترا داره؟؟؟؟ اوکی
شب بعدی کجا میریزه؟؟؟
اخه برادر من 2 ترابایت مگه شوخیه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2هزار گیگ میدونی چقد میشه؟؟؟؟؟؟
بعد تازه شبانه.یعنی تو 6 ساعت 2 هزار گیگ
هر ساعت حدودا 330 گیگ
هر دقیقه 5.5 گیگ
یعنی 94 مگابایت بر ثانیه
دقت کن 94 مگابایت ها نه مگابیت
شاخ ترین و پرمدعا ترین ای اس پی ایران های وبه که میگه پهنای باند تا 8 مگابیت
256 محدود.نامحدود یا محدود چه سرویسی هست ؟ هزینه ماهیانه ؟
تو چند ساعت 1 گیگ می گیری ؟