• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود فایل های شما از اینترنت با سرعت بالا و قیمت مناسب(3 سرور بسیار قوی)

Dianella

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز براتون جیمیل پیغام فرستادم. از تورنت دانلود میکنید؟ لینک ها سر راست و بدون مشکل هستن و همه کار میکنن. حجم کلی حدود 80 گیگ هست و میخوام روی دی وی دی و هر چه زودتر به دستم برسه. میشه جیمیلتون رو بررسی کنید پاسخ بدید؟ ممنون
این هم لینک های تورنت:
http://s000.tinyupload.com/download.php?file_id=86008748979254474199&t=8600874897925447419940591

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
سلام دوست عزیز براتون جیمیل پیغام فرستادم. از تورنت دانلود میکنید؟ لینک ها سر راست و بدون مشکل هستن و همه کار میکنن. حجم کلی حدود 80 گیگ هست و میخوام روی دی وی دی و هر چه زودتر به دستم برسه. میشه جیمیلتون رو بررسی کنید پاسخ بدید؟ ممنون
این هم لینک های تورنت:
http://s000.tinyupload.com/download.php?file_id=86008748979254474199&t=8600874897925447419940591
درود
پاسخ شما داده شد
روز خوش

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
یه افر ویژه برای حجم های بالا برای دوران تعطیلات عید
پیشاپیش عید مبارک
کسانی که حجم ترابایتی دارند پیغام دهند

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
من پاسخ شما رو همین الان توی پیام خصوصی به شما گفتم و مدیران هم میتونن برن بخونن!
اینجا بهتر هست بعضی از حرف ها که مروبط به من هست رو نگفتم و توی پیام خصوصی گفتم.

فقط یک نکته ای بگم،شما دانلود کننده هستید،کاربر love over@ هم دانلود کننده هستند،شما که اینقدر برای رودفایل ناراحت بودید،ایشون از 20 گیگ تورنت سیدر صفر و کلی یوتیوب و لینک غیر مستقیم ناراحت نشد و کاملا با احترام با من برخورد کرد و مثل شما به من دزد نگفت!

جوابتان داده شد
تورنت و یوتیوب موردی نداره شما هم بفرستید
من هیچ گاه دزد نگفتم فقط گفتم اینقدر بسته فرستادم و ندادند و از ندادن مشتری ها اعصابم خورد میشه دیگه نمیتونم ارسال کنم بعد یوزر واریز کنه
اول واریز بعد ارسال سیستم منه
در قوانین هم درج شده
شما با سفارش دادن یعنی پذیرفته اید قوانین را
لطفا سعی نکنید وجه دیگران را خراب کنید

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام.ممنونم که سفارش من رو ارسال کردید.
انشالله سفارش های بعدی...

smrt1367720

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
من پاسخ شما رو همین الان توی پیام خصوصی به شما گفتم و مدیران هم میتونن برن بخونن!
اینجا بهتر هست بعضی از حرف ها که مروبط به من هست رو نگفتم و توی پیام خصوصی گفتم.

فقط یک نکته ای بگم،شما دانلود کننده هستید،کاربر love over@ هم دانلود کننده هستند،شما که اینقدر برای رودفایل ناراحت بودید،ایشون از 20 گیگ تورنت سیدر صفر و کلی یوتیوب و لینک غیر مستقیم ناراحت نشد و کاملا با احترام با من برخورد کرد و مثل شما به من دزد نگفت!
دوست عزیز گویا شما اولین بارتون هست دارید خرید میکنید و اولین بارتون هست با اقا مهرداد دارید کار میکنید همه جای ایران هر چیزی خرید کنید بسته و هزینه ارسالی با مشتری هست و قبل از خرید باید هزینه ها پرداخت بشه و کل هزینه ها صفر بشه تا ایشون ارسال کنند
من هفته ای کم کم یک ترابایت برام دانلود میکنه و توی انحمن جز بهترین شخص هایی هست که کارای دانلود رو انجام داده و تا جایی که بشه راه اومده
در هر صورت خوب نیست برای یه مبلغ کم وجه خودتون و همین طور مهرداد رو خراب کنید و بهتر هست شما هم خودتون رو جای مهرداد بزارید ببینید راضی میشید که بسته ای رو ارسال کنید و بعد منتظر هزینه باشید
توضیحی بود که لازم بود بدم چون یکی از دوستان خوبم هست و بالا 20 ترابایت اطلاعات ازشون گرفتم و راضی راضی هستم
موفق و شاد باشید همیشه

Dianella

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست گرامی
ممنونم که بر اساس شرایط از پیش تعیین شده سفارش رو به دلخواه بنده انجام دادید و ارسال کردید.
برای موارد بعدی مزاحمتون خواهم شد.
موفق باشید

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
سلام دوست گرامی
ممنونم که بر اساس شرایط از پیش تعیین شده سفارش رو به دلخواه بنده انجام دادید و ارسال کردید.
برای موارد بعدی مزاحمتون خواهم شد.
موفق باشید
سلام
خواهش میکنم
وظیفه بود
انشااله که راضی باشید

Who Is It

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوست عزیز گویا شما اولین بارتون هست دارید خرید میکنید و اولین بارتون هست با اقا مهرداد دارید کار میکنید همه جای ایران هر چیزی خرید کنید بسته و هزینه ارسالی با مشتری هست و قبل از خرید باید هزینه ها پرداخت بشه و کل هزینه ها صفر بشه تا ایشون ارسال کنند
من هفته ای کم کم یک ترابایت برام دانلود میکنه و توی انحمن جز بهترین شخص هایی هست که کارای دانلود رو انجام داده و تا جایی که بشه راه اومده
در هر صورت خوب نیست برای یه مبلغ کم وجه خودتون و همین طور مهرداد رو خراب کنید و بهتر هست شما هم خودتون رو جای مهرداد بزارید ببینید راضی میشید که بسته ای رو ارسال کنید و بعد منتظر هزینه باشید
توضیحی بود که لازم بود بدم چون یکی از دوستان خوبم هست و بالا 20 ترابایت اطلاعات ازشون گرفتم و راضی راضی هستم
موفق و شاد باشید همیشه

شما نمیدونی من کی هستم،ولی در اینقدر بدونین که یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی رو میگردونم!
شما اصلا خرید اینترنتی نمیدونی دقیقا چی هست،وقت توضیح دادن به شما رو هم ندارم.
بهترین شخص؟ :))
شما یک سر به تاپیک زیر بزن:
http://forum.persiantools.com/threa...مت-ثبت-سفارش-جدید-برای-سال-93-بسته-شد.648420/

-قیمت تاپیک بالا از ایشون بهتر و بسیار بهتر هست.
-تمامی DVD ها رایگان هست
-هزینه رایت نمیگیره،ایشون میگیره!
-هزینه ارسال هم رایگان هست و پست پیشتاز هم هست!!!!!! اییشون از من 12 هزار تومن برای ارسال میخواد!!
-برخورد عالی بود و بعد از کلی سوال،باز هم کامل جواب میدادنن!ایشون امروز هم قشنگ خودشون رو مومن و منو کافر خطاب کرد با رفتارش!
-20 گیگ تورنت سیدر صفر و + 20 گیگ فایل با لینک غیر مستقیم از جمله رودفایل برای من دانلود کردن و هیچی نگفتن!ایشون که سنگش رو به سینه میزنین کلا 6 گیگ رودفایل دانلود کرد و جوری بخورد میکنه انگار چه کار شاخی کرده!بیشتر لینک هاش هم مستقیم دادم.
-کاربر بالا دقیق سر زمان محصول رو ارسال کرده-ایشون به روز سوم کشونده و هنوز ارسال نکرده!
و....
بازم بهتون یاد بدم خرید کردن رو یا نه؟!

پس از چیزی خبر ندارین نظر ندید،مثلا بی خبر اومدید تو تاپیک و یهو دارید طرفداری میکنید؟اصلا هم بهتون گفته بیاید اینجا!

حالا من خرید کردن بلد هستم یا نه!

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
شما نمیدونی من کی هستم،ولی در اینقدر بدونین که یکی از بزرگترین فروشگاه های اینترنتی رو میگردونم!
شما اصلا خرید اینترنتی نمیدونی دقیقا چی هست،وقت توضیح دادن به شما رو هم ندارم.
بهترین شخص؟ :))
شما یک سر به تاپیک زیر بزن:
http://forum.persiantools.com/threads/سفارش-دانلود-فایل-با-پهنای-باند-100-مگابیت-با-پایین-ترین-قیمت-ثبت-سفارش-جدید-برای-سال-93-بسته-شد.648420/

-قیمت تاپیک بالا از ایشون بهتر و بسیار بهتر هست.
-تمامی DVD ها رایگان هست
-هزینه رایت نمیگیره،ایشون میگیره!
-هزینه ارسال هم رایگان هست و پست پیشتاز هم هست!!!!!! اییشون از من 12 هزار تومن برای ارسال میخواد!!
-برخورد عالی بود و بعد از کلی سوال،باز هم کامل جواب میدادنن!ایشون امروز هم قشنگ خودشون رو مومن و منو کافر خطاب کرد با رفتارش!
-20 گیگ تورنت سیدر صفر و + 20 گیگ فایل با لینک غیر مستقیم از جمله رودفایل برای من دانلود کردن و هیچی نگفتن!ایشون که سنگش رو به سینه میزنین کلا 6 گیگ رودفایل دانلود کرد و جوری بخورد میکنه انگار چه کار شاخی کرده!بیشتر لینک هاش هم مستقیم دادم.
-کاربر بالا دقیق سر زمان محصول رو ارسال کرده-ایشون به روز سوم کشونده و هنوز ارسال نکرده!
و....
بازم بهتون یاد بدم خرید کردن رو یا نه؟!

پس از چیزی خبر ندارین نظر ندید،مثلا بی خبر اومدید تو تاپیک و یهو دارید طرفداری میکنید؟اصلا هم بهتون گفته بیاید اینجا!

حالا من خرید کردن بلد هستم یا نه!

لطفا بحث رو کش ندید

-برای همکارمان 7 تومن واریز کردید و گفتید که 5 تومن رو بعدا میدم؟؟؟

- قیمت رو هر کسی بر اساس منابع و سیستم کاری خود مشخص میکنم و این یوزر و مشتری است که میره از این همکار میگیره یا میاد پیش بنده
- قوانین ذکر شده بود چرا به بنده سفارش دادید؟
-در مورد پیشتاز رایگان از سال اینده خواهد بود طبق اعلام خودشان و قدیم سفارشی بود
-من شما رو کافر تلقی کردم؟؟؟؟؟
- در مورد رودفایل هم همه چیز با شما هماهنگ بود و اکانت فری محدودیت حجم و دانلود روزانه دارد
- شما اگر هزینه پست رو میدادید مثل دو دوست دیگر امروز ارسال میشد و شنبه هم که خودتان اصلا واریز انجام نداده بودید
عامل اصلی ارسال نشدن شما بودید نه من

امیدوارم که دیگه این بحث رو کش ندید
شما که مدیر یک شاپ بزرگ هستید از شما این برخورد بر سر این چیز ها بعیده
من که اصلا هیچ ادم خوبی نیستم به قول شما!!!

بالا