• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود فایل های شما از اینترنت با سرعت بالا و قیمت مناسب(3 سرور بسیار قوی)

elyas98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
سلام عزیز
امکان دانلود 2 ترابایت + خرید هارد رو دارید
جزئیات رو پ خ بفرمایید

m_moghimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام خسته نباشید من یک سری سریال می خواستم
می خواستم ببینم هر گیگ چقدر در می یاد با رایت روی دی وی دی ؟
و اسم سریال و کیفیتشون رو بگم دانلود می کنید یا باید لینک هر قسمت بدم؟
ممنون

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
سلام خسته نباشید من یک سری سریال می خواستم
می خواستم ببینم هر گیگ چقدر در می یاد با رایت روی دی وی دی ؟
و اسم سریال و کیفیتشون رو بگم دانلود می کنید یا باید لینک هر قسمت بدم؟
ممنون
درود
پخ دادم
موفق باشید

mohammad72g

Registered User
لایک‌ها
35
سلام خسته نباشید
بنده 300 گیگ دانلود دارم از تورنت ...
هزینه‌ی دانلود و ارسالش از طریق DVD به کرج چه قدر میشه؟ 300 گیگ رو چند حساب میکنید هر گیگ؟
و مهمترین سوالم، چه قدر طول میکشه انجام بشه؟

خیلی ممنون.

shahin81

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
159
سلام ۵۰ گیگ فایل دارم برای. دانلود .با رایت. روی دی وی دی چقدر میشه .روی چند تا دی وی دی رایت میشه. ضمنا بایت دانلود هر گیگ چقدر میگیرید.

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
سلام خسته نباشید
بنده 300 گیگ دانلود دارم از تورنت ...
هزینه‌ی دانلود و ارسالش از طریق DVD به کرج چه قدر میشه؟ 300 گیگ رو چند حساب میکنید هر گیگ؟
و مهمترین سوالم، چه قدر طول میکشه انجام بشه؟

خیلی ممنون.

سلام ۵۰ گیگ فایل دارم برای. دانلود .با رایت. روی دی وی دی چقدر میشه .روی چند تا دی وی دی رایت میشه. ضمنا بایت دانلود هر گیگ چقدر میگیرید.

دو عزیز پخ شد
موفق باشید

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
اینها همه کلاه بردارن خواهشا التماس میکنم اعتماد نکنید وگرنه تااخرعمرتون پشیمون میشید یکی مثل همین اقا که فایلهای کاربران رودانلود میکرد گفت دو ملیون بده تا یک سال هر چقدر میخوایی برات دانلود میکنم من هم واریز کردم وبعد نه برام دانلود کردو نه هم پولمو پس ایمیلشو شمارشو دارم حالا میدم خدمتتون
این ایمیلشه [email protected] واین شماره تلفونشه 09352305857 به جون خودم تمام موجودیم همون دو ملیون بود که دادمشو بعد از اون نه پولمو داد ونه هم برام دانلود کرد خدا انشاالله نابودش کنه
آقا ینی چی این حرف؟
من چند بار با این آقا کار کردم
یه بارم کلی اذیتش کردم جیکش در نیومد !
خیلی آدم خوبیه ایشون

Sent from my SM-E700F using Tapatalk

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
اینها همه کلاه بردارن خواهشا التماس میکنم اعتماد نکنید وگرنه تااخرعمرتون پشیمون میشید یکی مثل همین اقا که فایلهای کاربران رودانلود میکرد گفت دو ملیون بده تا یک سال هر چقدر میخوایی برات دانلود میکنم من هم واریز کردم وبعد نه برام دانلود کردو نه هم پولمو پس ایمیلشو شمارشو دارم حالا میدم خدمتتون
این ایمیلشه [email protected] واین شماره تلفونشه 09352305857 به جون خودم تمام موجودیم همون دو ملیون بود که دادمشو بعد از اون نه پولمو داد ونه هم برام دانلود کرد خدا انشاالله نابودش کنه
دوست عزیز در وهله اول برای شما متاسفم امیدوارم که مشکل شما زودتر برطرف شود
اما این طرز برخورد هم اصلا شایسته نیست که در پست دیگران به فرد دیگری تهمت بزنید
پیام دوستان رو هم دیدید که نشانه لطف ایشان بوده و فقط بنده وظیفه خود را انجام داده بودم
پیام شما هم گزارش خواهد شد

esteghlalsepahan

Registered User
لایک‌ها
29
ورداشته 2 ملیون پول داده...ادم عاقل اول ی هزینه کم میده ببینه طرف چند چنده
بعدشم 2 ملیون دادن تومجازی اوسکول باززیه

esteghlalsepahan

Registered User
لایک‌ها
29
ورداشته 2 ملیون پول داده...ادم عاقل اول ی هزینه کم میده ببینه طرف چند چنده
بعدشم 2 ملیون دادن تومجازی اوسکول باززیه

majid300

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیزان من برادران من من چندین بار از این اقا خرید کردم بیشتر از چهار بار دیدم ادم قابل اعتمادیه اخلاقش منو مجذوب خودش کرد وکاملا بهش اعتماد کردم از ایشون گفتم میتونی یه کاری کنی سرعت دانلودم بالا بره گفت اره ولی خرج داره گفتم چقدر اول گفت 15 ملیون من هم هی اسرار کردم گفت باشه برای شما چهار ملیون چون تشنه ی دانلود کردن هستی من هم گفتم اول بخشی ازش میدم یعنی دوملیون وبخش دیگشو بعد از رسیدن همون سخت افزاره میدم وگفت سرعت اون سخت افزار بیش از 50 مگابایت دانلود هست مخ منو زد وبدون فکر وعقل سالم اومدم اون پولو بهش دادم بعد جوابمو نمیداد و همیشه میگفت تو راهه تو راهه تو راهه ولی نزدیک چهار ماهه که جوابمو نمیده دیگه خدا نابودش کنه به خدا من جز این دوملیون هیچ پولی نداشتم حتی برای امرار معاش خودم قرض گرفتم خدا حقمو ازش بگیره خواهش میکنم ازتون گولشو نخورید شاید با پول کم کارتونو انجام بده اما وقتی پول زیادی بهش بدید هرگز کارتونو انجام نمیده

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
عزیزان من برادران من من چندین بار از این اقا خرید کردم بیشتر از چهار بار دیدم ادم قابل اعتمادیه اخلاقش منو مجذوب خودش کرد وکاملا بهش اعتماد کردم از ایشون گفتم میتونی یه کاری کنی سرعت دانلودم بالا بره گفت اره ولی خرج داره گفتم چقدر اول گفت 15 ملیون من هم هی اسرار کردم گفت باشه برای شما چهار ملیون چون تشنه ی دانلود کردن هستی من هم گفتم اول بخشی ازش میدم یعنی دوملیون وبخش دیگشو بعد از رسیدن همون سخت افزاره میدم وگفت سرعت اون سخت افزار بیش از 50 مگابایت دانلود هست مخ منو زد وبدون فکر وعقل سالم اومدم اون پولو بهش دادم بعد جوابمو نمیداد و همیشه میگفت تو راهه تو راهه تو راهه ولی نزدیک چهار ماهه که جوابمو نمیده دیگه خدا نابودش کنه به خدا من جز این دوملیون هیچ پولی نداشتم حتی برای امرار معاش خودم قرض گرفتم خدا حقمو ازش بگیره خواهش میکنم ازتون گولشو نخورید شاید با پول کم کارتونو انجام بده اما وقتی پول زیادی بهش بدید هرگز کارتونو انجام نمیده
دوست عزیز لطفا بحث رو کش دار نکنید برید تو تاپیک کسی که بهش پول دادید اطلاع رسانی کنید
اینجا تاپیک منه و به بنده یک ریال هم پول ندادید
لطفا دیگه بحثی نکنید نه شما نه هیچ کاربر دیگری

saeid7575

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و خسته نباشید
بنده 500 گیگ فایل دانلودی دارم و همه لینک ها مستقیم
اول اینکه قیمتش چن در میاد
دوم اینکه هارد امانی دارید بفرستید
ممنون

nikdownloader

Registered User
لایک‌ها
226
سلام و خسته نباشید
بنده 500 گیگ فایل دانلودی دارم و همه لینک ها مستقیم
اول اینکه قیمتش چن در میاد
دوم اینکه هارد امانی دارید بفرستید
ممنون
درود
پاسخ ارسال شد

roca

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام 60 گیگ سفارش دانلود لینک مستقیم داشتم امکان انجامش هست؟
هزینه کل روی DvD , به همراه هزینه پست کلا چقدر میشه؟
بالا