nikdownloader
Registered User
سلامسلام دوستقدیمی لطفا لیست قیمت ها روی DVD رو برام ارسال کنید
پخ شد
موفق باشید
سلامسلام دوستقدیمی لطفا لیست قیمت ها روی DVD رو برام ارسال کنید
متشکرمهاردتون ارسال شد
فردا دستته
سلامسلام عزیز
امکان دانلود 2 ترابایت + خرید هارد رو دارید
جزئیات رو پ خ بفرمایید
درودسلام خسته نباشید من یک سری سریال می خواستم
می خواستم ببینم هر گیگ چقدر در می یاد با رایت روی دی وی دی ؟
و اسم سریال و کیفیتشون رو بگم دانلود می کنید یا باید لینک هر قسمت بدم؟
ممنون
سلام خسته نباشید
بنده 300 گیگ دانلود دارم از تورنت ...
هزینهی دانلود و ارسالش از طریق DVD به کرج چه قدر میشه؟ 300 گیگ رو چند حساب میکنید هر گیگ؟
و مهمترین سوالم، چه قدر طول میکشه انجام بشه؟
خیلی ممنون.
سلام ۵۰ گیگ فایل دارم برای. دانلود .با رایت. روی دی وی دی چقدر میشه .روی چند تا دی وی دی رایت میشه. ضمنا بایت دانلود هر گیگ چقدر میگیرید.
آقا ینی چی این حرف؟اینها همه کلاه بردارن خواهشا التماس میکنم اعتماد نکنید وگرنه تااخرعمرتون پشیمون میشید یکی مثل همین اقا که فایلهای کاربران رودانلود میکرد گفت دو ملیون بده تا یک سال هر چقدر میخوایی برات دانلود میکنم من هم واریز کردم وبعد نه برام دانلود کردو نه هم پولمو پس ایمیلشو شمارشو دارم حالا میدم خدمتتون
این ایمیلشه [email protected] واین شماره تلفونشه 09352305857 به جون خودم تمام موجودیم همون دو ملیون بود که دادمشو بعد از اون نه پولمو داد ونه هم برام دانلود کرد خدا انشاالله نابودش کنه
دوست عزیز در وهله اول برای شما متاسفم امیدوارم که مشکل شما زودتر برطرف شوداینها همه کلاه بردارن خواهشا التماس میکنم اعتماد نکنید وگرنه تااخرعمرتون پشیمون میشید یکی مثل همین اقا که فایلهای کاربران رودانلود میکرد گفت دو ملیون بده تا یک سال هر چقدر میخوایی برات دانلود میکنم من هم واریز کردم وبعد نه برام دانلود کردو نه هم پولمو پس ایمیلشو شمارشو دارم حالا میدم خدمتتون
این ایمیلشه [email protected] واین شماره تلفونشه 09352305857 به جون خودم تمام موجودیم همون دو ملیون بود که دادمشو بعد از اون نه پولمو داد ونه هم برام دانلود کرد خدا انشاالله نابودش کنه
دوست عزیز لطفا بحث رو کش دار نکنید برید تو تاپیک کسی که بهش پول دادید اطلاع رسانی کنیدعزیزان من برادران من من چندین بار از این اقا خرید کردم بیشتر از چهار بار دیدم ادم قابل اعتمادیه اخلاقش منو مجذوب خودش کرد وکاملا بهش اعتماد کردم از ایشون گفتم میتونی یه کاری کنی سرعت دانلودم بالا بره گفت اره ولی خرج داره گفتم چقدر اول گفت 15 ملیون من هم هی اسرار کردم گفت باشه برای شما چهار ملیون چون تشنه ی دانلود کردن هستی من هم گفتم اول بخشی ازش میدم یعنی دوملیون وبخش دیگشو بعد از رسیدن همون سخت افزاره میدم وگفت سرعت اون سخت افزار بیش از 50 مگابایت دانلود هست مخ منو زد وبدون فکر وعقل سالم اومدم اون پولو بهش دادم بعد جوابمو نمیداد و همیشه میگفت تو راهه تو راهه تو راهه ولی نزدیک چهار ماهه که جوابمو نمیده دیگه خدا نابودش کنه به خدا من جز این دوملیون هیچ پولی نداشتم حتی برای امرار معاش خودم قرض گرفتم خدا حقمو ازش بگیره خواهش میکنم ازتون گولشو نخورید شاید با پول کم کارتونو انجام بده اما وقتی پول زیادی بهش بدید هرگز کارتونو انجام نمیده
درودسلام و خسته نباشید
بنده 500 گیگ فایل دانلودی دارم و همه لینک ها مستقیم
اول اینکه قیمتش چن در میاد
دوم اینکه هارد امانی دارید بفرستید
ممنون
درودسلام 60 گیگ سفارش دانلود لینک مستقیم داشتم امکان انجامش هست؟
هزینه کل روی DvD , به همراه هزینه پست کلا چقدر میشه؟