شما اولين كاري كه بايد بكني اينه كه درخواست فروشنده معتبر كني
بعدشم از دوستاني كه واسشون كار كردي بخاي كه بهت امتياز بدند
اينجا از بس كلاه برداري شده ديگه كسي به كسي همينطوري اعتماد نميكنه
انشااله این سری که به دست مشتریان برسه اعلام رضایت کردند اعتماد دوستان هم جلب خواهد شدوقتي فروشنده معتبر شديد و مشترياني كه ميفرماييد از شما راضي بوده اند امتياز بازارچه به شما دادند قطعا مشتريان بيشتري خواهيد داشت
من هم اگر تمايل داشتم با شما همكاري خواهم كرد
پخ شدداداش ؛ آرشیو که مونده باشه چیزی نداری ؟ ویدئو آموزش سینما چی ؟ چطوری می فرستی ؟ هارد از خودته ؟ دی وی دی ؟ و ... ؟!
سلامبرنامه های مکینتاش نرم افزارهای مکینتاش برای کارهای گرافیکی و عکاسی موجود بود لطفا اطلاع دهید
باتشکر
سلام
فیلم نرم هم دانلود دارید؟
من یه اکانت سایت lynda.com بهتون میدم
سایتی هست که فیلمهای آموزشی مختلف میزاره
مثلا دوره مقدماتی آموزش فوتوشاپ
یا دوره تکنیکهای فوتوشاپ
بعد شما برید برام این دوره ها رو دانلود کنید
البته با idm باید دانلود کنید چون فیلما آنلاین پخش میشه
البته نیازی به دیدن آنلاین فیلما نیست با idm خیلی راحت میتونید دانلود کنید به صورت مستقیم و حتی در queue دلخواهتون
اکانتاش هم ماهی 30 دلار هست برای خودتون هم دانلودی بخواید به رایگان میتونید از اکانتم استفاده کنیم
تو از اینا داشتی مخفی می کردیمن یه اکانت سایت lynda.com بهتون میدم
سایتی هست که فیلمهای آموزشی مختلف میزاره
مثلا دوره مقدماتی آموزش فوتوشاپ
یا دوره تکنیکهای فوتوشاپ
بعد شما برید برام این دوره ها رو دانلود کنید
البته با idm باید دانلود کنید چون فیلما آنلاین پخش میشه
البته نیازی به دیدن آنلاین فیلما نیست با idm خیلی راحت میتونید دانلود کنید به صورت مستقیم و حتی در queue دلخواهتون
اکانتاش هم ماهی 30 دلار هست برای خودتون هم دانلودی بخواید به رایگان میتونید از اکانتم استفاده کنیم
حالا که شد منم آموزش های Lynda چند تا می خوام :|سلام
موردی نیست
انجام میشه
موفق باشید
حالا که شد منم آموزش های Lynda چند تا می خوام :|
با اجازه صاحب اکانت انجام میشود موردی نیست
یک پیشنهاد خوب. انساز بده فیلم های مورد نظرشو نیک دانلودر دانلود کنه با تخفیف بالا. نیک دانلودر هم به دلیل استقبال بالای دوستان می تونه کلی سفارش لیندا بگیره. چطوره ؟!من یه اکانت سایت lynda.com بهتون میدم