- نوشتهها
- 697
- لایکها
- 66
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام حضار گرامی در این تایپیک با کسب اجازه از مدیریت سایت میخواستم به دانلود فایل های شما بپردازیم
از این 5 اپلود سنتر میتونیم دانلود انجام بدیم البته اگه کسی لینک هاش از اپلود سنتری دیگه بود خودش باید زحمت اکانت اون اپلود سنتر رو بکشه شرح اپلود سنترها به شرح زیر است
Rapidshare
FileServe
Hotfile
filesonic
Direct Link
از این 5 اپلود سنتر میتونیم دانلود انجام بدیم البته اگه کسی لینک هاش از اپلود سنتری دیگه بود خودش باید زحمت اکانت اون اپلود سنتر رو بکشه شرح اپلود سنترها به شرح زیر است
Rapidshare
FileServe
Hotfile
filesonic
Direct Link
دوستان متاسفانه پورت ها بسته شدن البته شاید باز بشن تا فردا ولی من تصمیم گرفتم دانلود فایل ها رو با پهنای باند اختصصای ADSL انجام بدم هزینه پهنای باند واقعا بالاست در صورتی که لینک های شما هم فیلتر باشه مثل فایل سرور یا فایل سونیک ابتدا با سرور خودم مستقیم میکنم و بعد دانلود انجام خواهم شد پهنای باند با 1000 بدبختی 4 مگ هست خواهشن قدر بدونید چون واقعا به جرات اینترنت داره روزای اخرش رو میگذرونه یه روزی باید حسرت این روزا رو بخوریم
دانلود هر گیگ فایل 350 هست ولی اگه بالای 100 گیگ باشه هر گیگ 250 حساب میشه والله من اصلا دنبال سود نیستم فقط پول خود پهنای باند در بیاد کافیه
اولویت با دوستانی هست که اعلام کنند با من صحبت کنند شرایط بهشون گفته باشه و رو نوبت قرار بگیرن تا به دانلود همه دوستان رسیدگی بشه
دوستانی که اعتماد ندارن اصلا اجباری نیست جایی دیگه سفارش بدن
با تشکر
Last edited: