با سلام و سپاس،
اچ دی عزیز، من مجموعه ای از سریال های اچ دی رو می خوام سفارش بدم، شاید مقدارش زیاد بشه، فکر کنم حدود یک ترا... قبل از حساب کردن حجم دانلود، چند تا سؤال دارم... من خودم هارد خالی دارم، اما چون تهرانم، شاید از نظر زمانی و هزینه به صرفه نباشه بفرستم، شما خودتون در صورت درخواست، هارد هم تهیه می کنین؟ اگر جواب مثبته، نوع هارد و قیمت و شرایط اون به چه صورته؟
دومین سؤال این که چقدر زمان می بره تا فایل های درخواستی دانلود و ارسال بشن ؟
سوم این که فهرست فایل های درخواستیم رو به چه صورت در اختیارتون بذارم، منظورم اینه که اگر اسم سایت رو بدم با سریال های درخواستیم و فرمت مورد نظرم، اکتفا می کنه؟ سایت دانلود این سریال ها کامل و بدون نقصه، از چند آپلود سنتر استفاده کرده و لینک هر قسمت از اپیزودها رو هم به صورت single هم به صورت split شده قرار داده که بسته به امکانات می شه از هر کدومش استفاده کرد....
در آخر این که شرایط این معامله که در صورت گرفتن هارد بالای 250 هزار تومن در میاد، به چه صورته؟ زحمت و نیت خیر شما بر ما پوشیده نیست و من به شخصه ازتون پیشاپیش تشکر میکنم... شما خودتون هم در این جامعه زندگی می کنین و قطعا در خرید و فروش تجربه کافی دارین، لطفا اگر براتون مقدوره شرایطی رو مهیا کنین که در این آشفته بازار، امنیت و آسودگی خاطر دو طرف رو بیشتر تضمین کنه..
یک دنیا ممنون