اینترنت شما چی بید جیــــــــگر؟چون خودمم همش در حال دانلود فیلم هستم سوالی دیگه هم داشتی بگو اگه بلد بودم جواب میدم
بیسیم داتک 128 البته سرعتش برای دانلود فیلم خیلی زیاد نیست ولی با این حال تا الان حدود 30 تا فیلم یا شایدم بیشتر باهاش گرفتم و البته کلی اهنگبه نقل از rezadignity :اینترنت شما چی بید جیــــــــگر؟
از باز کردن تاپیک تکراری خود داری کنید!به نقل از saeid_2001 :بیسیم داتک 128 البته سرعتش برای دانلود فیلم خیلی زیاد نیست ولی با این حال تا الان حدود 30 تا فیلم یا شایدم بیشتر باهاش گرفتم و البته کلی اهنگ
به نقل از Mehrzad6262 :اینجا نمیشه لینک گذاشت ، طبق مرامنامه منم خیلی چیز میزا دارم و داشتم که میخواستم بزارم اما اجازه نداریم ...
به نقل از Behdi :سلام
عزیز من متوجه منظور شما نمیشم !! اخه واسه چی؟
لینک میزارم شما مجانی دانلود کنید !!
این که بهتره از اینکه بگی پول اینترنت ندارم وشما پول بدین سریال بگیرید
هدفش فقط لذت بچه هاست تا از فیلمهای روز دنیا و هر فیلمی که باهش حال می کنند لذت ببرند
همین ! حالا این کجاش بده ؟؟؟
11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در انجمنها ممنوع است.
اقا اگه مشکل اینه که مسئله ای نیست !!به نقل از Mehrzad6262 :واضح گفتم که ، منم میدونم بدون خرجه روزی هزار تا از همین لینک ها از زیر دستم رد میشه اما اینجا پرشین تولز میگه: