• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود نرم افزار نمایشگر تلفن و تعویض شماره شما

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلاو دوستان
من یه بار یه برنامه ای دیدم که به صورت Caller ID کار میکرد و توانایی عوض کردن شماره تلفن شمارو داشت .

ببینم کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش شماره خودتو مخفی کنی یا یه شماره دیگه بجای شماره خودت ارسال کنی . و نمایشگر شماره تلفن هم باشه .

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نقل از mehdi25 :
سلاو دوستان
من یه بار یه برنامه ای دیدم که به صورت Caller ID کار میکرد و توانایی عوض کردن شماره تلفن شمارو داشت .

ببینم کسی برنامه ای سراغ داره که بشه باهاش شماره خودتو مخفی کنی یا یه شماره دیگه بجای شماره خودت ارسال کنی . و نمایشگر شماره تلفن هم باشه .

بعيد میدونم همچين چيزی امکان داشته باشه
ولی نرم افزارهايی هستن که بشه يه کاری کرد شماره شما رو تلفن
طرف نيوفته

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از benyaminj :
بعيد میدونم همچين چيزی امکان داشته باشه
ولی نرم افزارهايی هستن که بشه يه کاری کرد شماره شما رو تلفن
طرف نيوفته
خوب همون هم خوبه .
اگه داری آدرسشو بزار اینجا

شدیداً مورد نیازه

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی نبید ... ماشین رفت ها

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یک پرسش دارم.
این برنامه ها روی کامپیوتر نصب میشن درسته؟ اونوقت شماره گیری از راه مودم کامپیوتر انجام میشه؟ اگر اینطوری هست با چی صحبت میکنین؟ با میکروفن؟
این نرم افزارها در واقع یک تلفن نرم افزاری هستن؟

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آره رضا جان

این نرم افزار ها بر روی کامپیوتر نصب میشن . زنگ که میزنه اون فعال میشه و شماره رو نمایش میده .
برای تماس هم از طریق مودم شماره گیری کرده و بوسیله ویس مودم میتونی حرف بزنی . یا این که شماره میگیری وقتی که گوشی رو برداشتن شما گوشی تلفن رو بردار و با تلفن صحبت کن .
فقط چیزی که هست اینه که مودمت باید ویس داشته باشه . و سرویس Caller ID رو ساپرت کنه .

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لازم دونستم اینجا در مورد Caller ID یه سری توضیحاتی بدم .

Caler ID
سرویس نمایشگر شماره تلفن

Caller ID که در مکالمات فارسی به آن سرویس نمایشگر شماره تلفن می گوییم، طرفین یک ارتباط مخابراتی را قادر می سازد تا از شماره تماس گیرنده و مخاطب تماس آگاه شوند.این اطلاعات می تواند علاوه بر این که حاوی شماره تلفن تماس گیرنده باشد ، نام سرویس مورد استفاده را نیز منتقل کند ( Caller Name Display یا CNAM).

نحوه کار Caller ID بر اساس تکنیک FSK ( سر واژه Frequency Shift Keying ) می باشد.هنگامی که یک خط تلفن زنگ می خورد این اطلاعت بعد از زنگ اول ارسال می شوند.انتقال این اطلاعات بر اساس یک سیگنال که طولی حدود 1.5 ثانیه دارد منتقل می شود.اگر بتوانید این اطلاعات را کد گشایی کنید به چنین ترتیبی دست پیدا خواهید کرد :

A series of alternating 1s and 0s to help the caller ID box get the timing down
A series of 180 1s
A byte representing the type of message
A byte representing the length of the message
Month, day, hour and minute, each represented with a pair of bytes
The 10 digit phone number in 10 bytes
A checksum byte​
با استفاده از این اطلاعات دستگاه تلفن و یا دستگاه Caller ID ( همان Caller ID Box) مشخصات تماس گیرنده را تشخیص می دهد.
اگر مودم کامپیوتر شما از Caller ID پشتیبانی کند ، قادر خواهید بود تا این اطلاعات را بر روی دستگاه خود ذخیره کنید و به آنها تماس بگیرید.در ابتدا به این که چگونه توسط فرامین AT از این قابلیت مودم باخبر شویم می پردازم و سپس چند ابزار دیگر را معرفی می کنم.

چگونه از توانایی یک مودم در مورد پشتیبانی از Caller ID آگاه شویم؟
در معمول ترین حالت با استفاده از فرمان های AT#CID=1 و یا AT+VCID=1 شما قادر خواهید بود تا Caller ID را برای مودم خود فعال کنید.
اگر در مورد هیچ کدام از این دستور ها پاسخ OK دریافت نکردید می توانید فرامین زیر را امتحان کنید :

• AT#CID=2
  • AT%CCID=1
  • AT%CCID=2
  • AT#CC1
  • AT*ID1

توضیح : برای وارد کردن فرامین AT و ارتباط با مودم سیستم خود باید از یک ترمینال مانند HyperTerminal استفاده می کنیم و به وسیله آن با پورتی که مودم شما بر روی آن عمل می کند اتصال بر قرار می کنیم .
نحوه تنظیم HyperTerminal برای ایجاد یک اتصال:
بعد از اینکه در HyperTerminal یک نام برای این ارتباط انتخاب کردید ( مثلا Caller ID) و فشار دادن کلید OK در قسمت بعد و از پنجره ‍Connect To از منوی Connect Using باید پورت COM ی را که مودم شما به آن متصل است را انتخاب کنید.بعد از فشار دادن OK در پنجره COM X Properties هم OK را انتخاب کنید.
حالا شما امکان استفاده از فرامین AT و ارتباط با مودم را دارید.
ابتدا تایپ کنید ATZ و باید بعد از زدن Enter با پیغام OK مواجه شوید در غیر این صورت کارها را درست انجام نداده اید و باید احتمالا COM را عوض کنید و یا احتمال دارد برنامه‌ی دیگری در حال استفاده از مودم شما می باشد.
بعد از تنظیمات بالا و گرفتن جواب OK . توسط یک تلفن دیگر با شماره خود تماس بگیرید .
بعداز تماس بر روی صفحه بعد از هر زنگ کلمه RING نمایش داده می شود . که اگر Caller ID خط شما فعال باشد بین اولین RING و دومین RING شماره تماس گیرنده را نمایش می دهد .

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آره رضا جان

این نرم افزار ها بر روی کامپیوتر نصب میشن . زنگ که میزنه اون فعال میشه و شماره رو نمایش میده .
برای تماس هم از طریق مودم شماره گیری کرده و بوسیله ویس مودم میتونی حرف بزنی . یا این که شماره میگیری وقتی که گوشی رو برداشتن شما گوشی تلفن رو بردار و با تلفن صحبت کن .
فقط چیزی که هست اینه که مودمت باید ویس داشته باشه . و سرویس Caller ID رو ساپرت کنه .
پس اینطور ، مرسی.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mehdi25 :

Caler ID
سرویس نمایشگر شماره تلفن

Caller ID که در مکالمات فارسی به آن سرویس نمایشگر شماره تلفن می گوییم، طرفین یک ارتباط مخابراتی را قادر می سازد تا از شماره تماس گیرنده و مخاطب تماس آگاه شوند.این اطلاعات می تواند علاوه بر این که حاوی شماره تلفن تماس گیرنده باشد ، نام سرویس مورد استفاده را نیز منتقل کند ( Caller Name Display یا CNAM).

نحوه کار Caller ID بر اساس تکنیک FSK ( سر واژه Frequency Shift Keying ) می باشد.هنگامی که یک خط تلفن زنگ می خورد این اطلاعت بعد از زنگ اول ارسال می شوند.انتقال این اطلاعات بر اساس یک سیگنال که طولی حدود 1.5 ثانیه دارد منتقل می شود.اگر بتوانید این اطلاعات را کد گشایی کنید به چنین ترتیبی دست پیدا خواهید کرد :

A series of 180 1s
A checksum byte​
با استفاده از این اطلاعات دستگاه تلفن و یا دستگاه Caller ID ( همان Caller ID Box) مشخصات تماس گیرنده را تشخیص می دهد.
اگر مودم کامپیوتر شما از Caller ID پشتیبانی کند ، قادر خواهید بود تا این اطلاعات را بر روی دستگاه خود ذخیره کنید و به آنها تماس بگیرید.در ابتدا به این که چگونه توسط فرامین AT از این قابلیت مودم باخبر شویم می پردازم و سپس چند ابزار دیگر را معرفی می کنم.

در معمول ترین حالت با استفاده از فرمان های AT#CID=1 و یا AT+VCID=1 شما قادر خواهید بود تا Caller ID را برای مودم خود فعال کنید.
اگر در مورد هیچ کدام از این دستور ها پاسخ OK دریافت نکردید می توانید فرامین زیر را امتحان کنید :

• AT#CID=2
  • AT%CCID=1
  • AT%CCID=2
  • AT#CC1
  • AT*ID1

توضیح : برای وارد کردن فرامین AT و ارتباط با مودم سیستم خود باید از یک ترمینال مانند HyperTerminal استفاده می کنیم و به وسیله آن با پورتی که مودم شما بر روی آن عمل می کند اتصال بر قرار می کنیم .
بعد از اینکه در HyperTerminal یک نام برای این ارتباط انتخاب کردید ( مثلا Caller ID) و فشار دادن کلید OK در قسمت بعد و از پنجره ‍Connect To از منوی Connect Using باید پورت COM ی را که مودم شما به آن متصل است را انتخاب کنید.بعد از فشار دادن OK در پنجره COM X Properties هم OK را انتخاب کنید.
ابتدا تایپ کنید ATZ و باید بعد از زدن Enter با پیغام OK مواجه شوید در غیر این صورت کارها را درست انجام نداده اید و باید احتمالا COM را عوض کنید و یا احتمال دارد برنامه‌ی دیگری در حال استفاده از مودم شما می باشد.
بعد از تنظیمات بالا و گرفتن جواب OK . توسط یک تلفن دیگر با شماره خود تماس بگیرید .
بعداز تماس بر روی صفحه بعد از هر زنگ کلمه RING نمایش داده می شود . که اگر Caller ID خط شما فعال باشد بین اولین RING و دومین RING شماره تماس گیرنده را نمایش می دهد .
ممنون مهدي جان اطلاعاتت خيلي خوب بود!!!

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از mehdi25 :
سلاو دوستان

بارها در اين مورد بحث شده....
جواب : خير
با اينكه من شنيدم يكي اين كارو كرده بود ..ولي فكر كنم خالي بسته ":D

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdvirus :
بارها در اين مورد بحث شده....
جواب : خير
با اينكه من شنيدم يكي اين كارو كرده بود ..ولي فكر كنم خالي بسته ":D
راستش مهدی جان من خودم هنوز با این برنامه ها کار نکردم ولی یادمه یه جایی دیده بودم که امکانات خیلی جالبی هم داشت .
ولی یه چیزی . شماره موبایل رو میشه مخفی کرد . حالا تلفن ثابت رو نمی دونم . فقط شنیدم که میشه حتی دستورات شو هم یه جایی دیده بودم

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
برا موبايل نشنيدم والا
اگه بليديد بگيد بدونيم

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اون دستوراتی که گفتم برای تلفن ثابت بود

برای موبایل کاری از دست کاربر ساخته نیست . ( البته در شبکه قراضه و عقب افتاده ایران )
اگه نیاز دارید می تونید به مخابرات مراجعه کرده و فعالش کنید . اینو هم بگم که واسه هر کسی اونو فعال نمی کنن .
وقتی که فعال بشه ، امکان اینو بهت میده که قبل از شماره گیری سیستم ارسال شماره رو غیر فعال کنی . یا کلاً غیر فعال باشه .

دقیقاً مثل همین Caller ID تلفن های ثابت ، که اول برای کسی فعال نیود ولی حالا دیگه فعال کردن . شاید باورش خیلی سخت باشه ولی من در حدود 15 سال پیش یه مرکز تلفن ( مرکز آنالوگ ) دیدم که تمام این امکانات رو به کاربر میداد البته چون سیستم قدیمی بود باید یه سیم دیگه ای مخابرات به شما میداد که بوسیله اون سیم اضافی ( فکر کنم سیم سبز بود ) میتونستی اینا رو داشته باشی ( انتقال تماس - انتظار مکالمه - کنفرانس ) رو داشته باشی . اونم با اون سیستم های در پیتی که الان دیگه به تاریخ پیوسته . تا جایی که خبرشو داشتم از اون سیستمها ( مرکز تلفن ) تو ایران زیاد بود . همه رو دادن به افقانستان و یه سری هم به ترکمنستان . ببین اونا دیگه چه بدبختایین

این سیستم رو هم مخابرات داره اگه در حال حاضر نتونیم ازش استفاده کنیم حتماً از مخابرات بستنش . نشده از دوستاتون سربازی باشه و از داخل پادگان به شما زنگ بزنه ؟ شماره نمیندازه . وقتی که اون خط میشه پس خط ما هم میشه .

نمیدونم از سیستمهای ( مراکز تلفن ثابت ) مخابرات ایران کسی خبر داره یا نه . حتی تا حد خیلی جزئی .
به قول یکی از بچه های مخابرات که می گفت : مخابرات ایران مثل مولوک الطوایفی زمان قدیمه . هر مرکزی برای خودش یه رسم و رسوماتی داره ( از نظر سخت افزار و نرم افزار ) تیکه پاره است . یعنی اگه کسی در یه مرکز علامه دهر باشه وقتی که بره یه مرکز دیگه هیچی نمیدونه . چون سیستم هاش از بیس متفاوته .

اوه ... چقدر حرف زدم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بسیار جالبه

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از mehdvirus :
برا موبايل نشنيدم والا
اگه بليديد بگيد بدونيم
اگه می خوای این سیستم رو موبایلت فعال بشه میتونی بری و درخواست بدی . ظاهراً الان این کار رو انجام میدن ولی 2000 تومن یا 5000 تومن هزینه داره

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0

Caler ID
سرویس نمایشگر شماره تلفن

A series of 180 1s
A checksum byte

AT#CID=2
AT%CCID=1
AT%CCID=2
AT#CC1
AT*ID1

سلام .
اطلاعات و راهنمایی جالبی هست . ولی نمیدونم مشکل من کجاست که تونطور که شما گفتید نمیشه .
من وقتی پنجره هایپرلینک باز میشه و توش تایپ میکنم هیچی نمیبینم . دکمخ اوکی رو هم که میزنم بازم اتفاقی نمیفته
ممنون میشم راهنمایی کنید

viki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mehdi25 :
راستش مهدی جان من خودم هنوز با این برنامه ها کار نکردم ولی یادمه یه جایی دیده بودم که امکانات خیلی جالبی هم داشت .
ولی یه چیزی . شماره موبایل رو میشه مخفی کرد . حالا تلفن ثابت رو نمی دونم . فقط شنیدم که میشه حتی دستورات شو هم یه جایی دیده بودم

تو گوشی تون هم گزینه ای به اسم hide caller Id وجود داره احیانا ؟

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از viki :
تو گوشی تون هم گزینه ای به اسم hide caller Id وجود داره احیانا ؟
گوشی من که نداره نمی دونم من که ندیدم . گوشی من نفتیه :lol: مدل Nokia6610

بالا