• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود نرم افزار نمایشگر تلفن و تعویض شماره شما

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از rsbco :
سلام .
اطلاعات و راهنمایی جالبی هست . ولی نمیدونم مشکل من کجاست که تونطور که شما گفتید نمیشه .
من وقتی پنجره هایپرلینک باز میشه و توش تایپ میکنم هیچی نمیبینم . دکمخ اوکی رو هم که میزنم بازم اتفاقی نمیفته
ممنون میشم راهنمایی کنید
شما تمام مراحل بالا را کامل دوباره انجام دهید .

وقتی که Hyper Terminal رو میزنید اول یه اسم و آیکون باید براش انتخاب کنید . بعد اینتر می زنید .
در صفحه بعدی ( باید کام مودم تون رو بدونید چیه ) کامی که مودم با اون ارتباط بر قرار میکنه رو باید انتخاب کنید . حتماً جواب می گیرید .
برای پیدا کردن کام مودم میرید داخل Control Panel بعد Phone and Modem Option رو میزنید . تگ Modems رو میزنی اونجا نوشته .

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
خوب اگه مشکلت با این داستان که شماره خودت نیفته حل می شه می تونی از ال کارت استفاده کنی....یه چیزی مثل کارت تلفن اینترنتی هست اما داخلی....شماره مرکز فروشش رو هم با یه کم گوگلینگ پیدا می کنی...وقتی با ال کارت به یه نفر زنگ می زنی یا شماره نمی یوفته یا شماره111111111 می افته یا شماره خود شرکت...یه نرم افزار هم مایکرو سافت داره که دو تا مشکل داره......اصلا نمی تونی مجانی استفاده کنی یعنی از روز اول پولی هست....بعد اینکه نمی تونی دانلود کنی....تحریم شدیم:wacko:

بالا