سلام
در صورتی که بنده اکانت سایتی مثل فایل گیر یا مول دات آی آر رو بدم بهتون از اونجا لینکهارو با قیمت مستقیم حساب میکنین ؟
سلام
بله اگر با اکانت خودتون باشه لینک مستقیم حساب میشن
سلام
در صورتی که بنده اکانت سایتی مثل فایل گیر یا مول دات آی آر رو بدم بهتون از اونجا لینکهارو با قیمت مستقیم حساب میکنین ؟
کل فیلم های تخیلی و ترسناک 2013 + مراسم کامل طوفان ( خواننده ) که همه خواننده ها دعوت شده بودن .
قیمت؟
ببخشید من متوجه نشدم
250 تومن یا 250 هزار تومن؟
دوست عزیز ممنون از ارایه خدمات کم نظیرت که و اقعا جای احسنت داره
ولی در ابتدا اگه لطف میکردی لیست دیتاهای خودت مخصوصا دوبله ها و گالکشنها و اخرین فیلمهای 2013 را میزاشتی بیشتر مورد اقبال و اقع میشد
سلام دوست عزیز خوب هستید؟
ما یه حدود 12/5 گیگ فایل میخوایم که تو سرور های ایران سایت p30day هست .با هزینه پست و dvd چه قدر میشه؟ ممنون
قیمت هر گیگ؟ DVD؟ پست؟
ارادت
فقط از همین آپلود سنتر ها دانلود میکنید ؟
چرا خیلی از معروفا توشون نیست ؟![]()
سلام
من هم حدد 350 گیگ دانلودی دارم، همگی هم تورنت هستند، باید فایل ها رو براتون ایمیل بزنم؟
سلام
این بار دوم هست که سوالمو میفرستم
فیلمهای امنیت شبکه مانند ceh را دارید ؟ هک قانونمند
اگر نه این فیلمها که لینکشونو فرستادم چقدر هزینه دارد
دانلود مجموعه ی پر طرفدار آموزش امنیت شبکه و مدرک هک قانونمند - سری جدید - CEHv7 - دانلود رایگان | وطن دانلود
هارد تهران دارم چقدر میگیرید بریزید رو هارد
با تشکر
حجمش چندان بالا نیست حدود 300 گیگه .فعلاً بله
اگر حجم دانلودتون بالا هست میتونید دیتا مورد نظرتون رو اعلام کنید خودم لینک تورنتش رو گیر میارم و با قیمت لینک مستقیم باهاتون حساب میکنم
حجمش چندان بالا نیست حدود 300 گیگه .
تورنت پیدا کردم از یه تعدادشون ولی بعضیاشونم ندارن .
چون آپلود سنتر هاشون رو شما ساپورت نمیکنید ، امکانش هست من خودم لینک ها رو مستقیم کنم و بعد براتون بفرستم شما دانلود کنید ؟
300 گیگ رو چند روزه تحویل میدید قربان ؟
سلام. حداقل سید برای دانلود تارنت چقدر هست؟ مثلا تارنتای با سید پایین 10 قبول میکنین یا نه؟
داداش تاپیک واقعیه؟شکه شدم،250 تومن؟!واقعا دمت گرم!من حدود 100 گیگ دانلود مستقیم دارم و با این قیمت احتمالا اضافش کنم،فقط حالا یه یه ماهی امتحان دارم وقت ندارم،این قیمتا همینقدر میمونه تا یه ماه دیگه؟یه چیز دیگه،نرم افزار و فیلم آموزشی خارجی(کامپیوتر-موسیقی و...) و مستند هم تو آرشیوت داری؟ میتونی یه تخمین بزنی حجم هر کدومو بگی...مثلا بگی فلان گیگ مستنده ،فلان گیگش فیلم آموزشی و...بازم ممنون از تاپیکت.