• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود هر گیگ 200 تومان - فروش دیتا : {{ بیش از 200 ترابایت }}

برای خرید مستند کدام یک را می پسندید؟

• Total voters
    275

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
در صورتی که بنده اکانت سایتی مثل فایل گیر یا مول دات آی آر رو بدم بهتون از اونجا لینکهارو با قیمت مستقیم حساب میکنین ؟

سلام
بله اگر با اکانت خودتون باشه لینک مستقیم حساب میشن

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
کل فیلم های تخیلی و ترسناک 2013 + مراسم کامل طوفان ( خواننده ) که همه خواننده ها دعوت شده بودن .

قیمت؟

چنانچه حجم سفارشتون بالا 200 گیگ باشه خودم براتون گیر میارم ولی زیر 200 گیگ زحمت بکشید و لینک بدین و همچنین کل فیلم های تخیلی و ترسناک دقیقاً یعنی چی ؟ یعنی من بگردم تو ژانر های مختلف فیلم های با این ژانر رو براتون پیدا کنم اسمشون بهتون بدم و دانلود کنم!!!! (در صورتی هم که بخوام خودم براتون گیر بیارم باید اسم فیلم ها رو برام بفرستید)

Last edited:

mohammad.1359

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوست عزیز ممنون از ارایه خدمات کم نظیرت که و اقعا جای احسنت داره

ولی در ابتدا اگه لطف میکردی لیست دیتاهای خودت مخصوصا دوبله ها و گالکشنها و اخرین فیلمهای 2013 را میزاشتی بیشتر مورد اقبال و اقع میشد

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
دوست عزیز ممنون از ارایه خدمات کم نظیرت که و اقعا جای احسنت داره

ولی در ابتدا اگه لطف میکردی لیست دیتاهای خودت مخصوصا دوبله ها و گالکشنها و اخرین فیلمهای 2013 را میزاشتی بیشتر مورد اقبال و اقع میشد

سلام و ممنون از لطفتون
تو پست اول هم خدمتون عرض کردم بخاطر حجم بالای دیتا حداقل نیاز به 10 روز فرصت کامل هست تا بشه کل آرشیو رو لیست کرد و فکر نمیکنم تا عید نوروز همچین فرصتی رو گیر بیارم (امیدوارم تو عید این فرصت پیش بیاد)
ولی علی الحساب دوستان اگر درخواست دانلودی داشتن اعلام کنن اگر داشته باشم و یادم باشه که دارم و گیرش بیارم به دوستان اعلام میکنم تا پول بیشتر جهت دانلود پرداخت نکنن این موضوع رو هم فقط بخاطر دوستان اعلام کردم نه اقبال فروش خودم

در نهایت ممنون از توجهتون به تاپیک و
موفق و سلامت باشید

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
سلام دوست عزیز خوب هستید؟
ما یه حدود 12/5 گیگ فایل میخوایم که تو سرور های ایران سایت p30day هست .با هزینه پست و dvd چه قدر میشه؟ ممنون
قیمت هر گیگ؟ DVD؟ پست؟
ارادت

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام دوست عزیز خوب هستید؟
ما یه حدود 12/5 گیگ فایل میخوایم که تو سرور های ایران سایت p30day هست .با هزینه پست و dvd چه قدر میشه؟ ممنون
قیمت هر گیگ؟ DVD؟ پست؟
ارادت

سلام . متشکر . شما خوب هستید
تو پست اول کامل توضیح داده شده

12.5*250=3.125T
3DVD*530=1590
=
5.000T

اگر همین اسلامشهری باشه که تو پروفایلتون هست فکر کنم 4.600T هزینه پست (مطمئن نیستم)

مجموعاً 9.600 تومن

rh.mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فقط از همین آپلود سنتر ها دانلود میکنید ؟
چرا خیلی از معروفا توشون نیست ؟ :(

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
فقط از همین آپلود سنتر ها دانلود میکنید ؟
چرا خیلی از معروفا توشون نیست ؟ :(

فعلاً بله
اگر حجم دانلودتون بالا هست میتونید دیتا مورد نظرتون رو اعلام کنید خودم لینک تورنتش رو گیر میارم و با قیمت لینک مستقیم باهاتون حساب میکنم

ilphma

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

من هم حدد 350 گیگ دانلودی دارم، همگی هم تورنت هستند، باید فایل ها رو براتون ایمیل بزنم؟

smsemann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
این بار دوم هست که سوالمو میفرستم
فیلمهای امنیت شبکه مانند ceh را دارید ؟ هک قانونمند
اگر نه این فیلمها که لینکشونو فرستادم چقدر هزینه دارد
دانلود مجموعه ی پر طرفدار آموزش امنیت شبکه و مدرک هک قانونمند - سری جدید - CEHv7 - دانلود رایگان | وطن دانلود
هارد تهران دارم چقدر میگیرید بریزید رو هارد
با تشکر

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
این بار دوم هست که سوالمو میفرستم
فیلمهای امنیت شبکه مانند ceh را دارید ؟ هک قانونمند
اگر نه این فیلمها که لینکشونو فرستادم چقدر هزینه دارد
دانلود مجموعه ی پر طرفدار آموزش امنیت شبکه و مدرک هک قانونمند - سری جدید - CEHv7 - دانلود رایگان | وطن دانلود
هارد تهران دارم چقدر میگیرید بریزید رو هارد
با تشکر

سلام خدمت دوست عصبانی عزیز
بار قبل هم خدمتتون عرض کردم نمیدونم چی هست این و لینک بدین (وقتی نمیدونم چی هست قطعاً ندارمش دیگه!)
اگر دیتای همین لینکی که دادین رو بخواید =>

18 گیگ هست * 250 = 4.500 تومن
5 دی وی دی میشه *530 = 2.650 تومن
تهران باشید میتونید تشریف بیارید تحویل بگیرید یا میتونم با پیک براتون بفرستم ، استان های دیگه باشید براتون پست پیشتاز میکنم

برای 18 گیگ میخواید هارد بیارید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این میزان رو فقط روی دی وی دی تحویلتون میدم
چون حجم دانلودتون و مبلغش چیزی نیست کل هزینه قبل از شروع دانلود دریافت میشه و فردای بعد از واریز خدمتتون ارسال میشه

میزان توضیحات کافی بود عزیز نامهربون؟

rh.mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فعلاً بله
اگر حجم دانلودتون بالا هست میتونید دیتا مورد نظرتون رو اعلام کنید خودم لینک تورنتش رو گیر میارم و با قیمت لینک مستقیم باهاتون حساب میکنم
حجمش چندان بالا نیست حدود 300 گیگه .
تورنت پیدا کردم از یه تعدادشون ولی بعضیاشونم ندارن .
چون آپلود سنتر هاشون رو شما ساپورت نمیکنید ، امکانش هست من خودم لینک ها رو مستقیم کنم و بعد براتون بفرستم شما دانلود کنید ؟
300 گیگ رو چند روزه تحویل میدید قربان ؟

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
حجمش چندان بالا نیست حدود 300 گیگه .
تورنت پیدا کردم از یه تعدادشون ولی بعضیاشونم ندارن .
چون آپلود سنتر هاشون رو شما ساپورت نمیکنید ، امکانش هست من خودم لینک ها رو مستقیم کنم و بعد براتون بفرستم شما دانلود کنید ؟
300 گیگ رو چند روزه تحویل میدید قربان ؟

بله امکانش هست
یک روز
قبل از اینها میتونید عنوان فایل های مورد نظرتون رو برام پ.خ کنید (البته اگر حجماشون 10 مگ 10 مگ نیست که بخواد صد تا فایل تورنت گیر بیارم) اگر تورتشون رو گیر آوردم خمتتون اعلام میکنم

ilala

Registered User
لایک‌ها
37
سلام. حداقل سید برای دانلود تارنت چقدر هست؟ مثلا تارنتای با سید پایین 10 قبول میکنین یا نه؟

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام. حداقل سید برای دانلود تارنت چقدر هست؟ مثلا تارنتای با سید پایین 10 قبول میکنین یا نه؟

سلام
بستگی به سیدرهاش داره که با چه سرعتی آپ کنن
میتونید چند نمونه بفرستید چک کنم

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
داداش تاپیک واقعیه؟شکه شدم،250 تومن؟!واقعا دمت گرم!من حدود 100 گیگ دانلود مستقیم دارم و با این قیمت احتمالا اضافش کنم،فقط حالا یه یه ماهی امتحان دارم وقت ندارم،این قیمتا همینقدر میمونه تا یه ماه دیگه؟یه چیز دیگه،نرم افزار و فیلم آموزشی خارجی(کامپیوتر-موسیقی و...) و مستند هم تو آرشیوت داری؟ میتونی یه تخمین بزنی حجم هر کدومو بگی...مثلا بگی فلان گیگ مستنده ،فلان گیگش فیلم آموزشی و...بازم ممنون از تاپیکت.

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
داداش تاپیک واقعیه؟شکه شدم،250 تومن؟!واقعا دمت گرم!من حدود 100 گیگ دانلود مستقیم دارم و با این قیمت احتمالا اضافش کنم،فقط حالا یه یه ماهی امتحان دارم وقت ندارم،این قیمتا همینقدر میمونه تا یه ماه دیگه؟یه چیز دیگه،نرم افزار و فیلم آموزشی خارجی(کامپیوتر-موسیقی و...) و مستند هم تو آرشیوت داری؟ میتونی یه تخمین بزنی حجم هر کدومو بگی...مثلا بگی فلان گیگ مستنده ،فلان گیگش فیلم آموزشی و...بازم ممنون از تاپیکت.

سلام
ایشالا اگر زنده موندیم در خدمتتون هستیم
آرشیو رو تا لیست بندی نکنم نمیتونم چیزی راجع بهش بگم و فکر نمیکنم به این زودی وقت کنم لیست بندیش کنم
بخش عظم آرشیو مربوط به فیلم، سریال، مجموعه های آموزشی، بازی کنسول های مختلف، پک های معروف گرافیکی نرم افزاری و ... هست

بالا