bashe ajid agha befres moshakhasato ta pardakht konam online bashe ke behtare nistam ke farda pardakht mikonam
پ.خ شدسلام
آقای sr.majid ایمیلتون رو پیام خصوصی میکنید برام ؟
من که هر کار کردم نتونستم پیام خصوصی بدم ؟
سلام
ميخواستم ببينم اين ليست فيلم هايي که ضميمه کردم و حدود 200 گيگ امکان دانلود از تورنت هست تا هزينه اش مستقيم حساب بشه ! ممنون ميشم اطلاع بديد تا اگه مستقيم محاسبه ميشه يه 100 گيگ ديگه هم اضافه کنم
ببخشید چون بعد پستم تو مرورگر گوگل کروم نمایش داده نشد فکر کردم ارسال نشد بخاطر تغییرات فورم و با مرورگر دیگه مشکل حل شد وگرنه اینقدر هم کلنگ نیستیم! اما در مورد لینک تورنت چون تا حالا از تورنت دانلود نکردم واسه همین اطلاعاتی بابت سید و غیره ندارم ایا امکانش هست خودتون که مطمئنا در مورد دانلود از تورنت تجربه دارید یه بررسی کنید ببینید امکان دانلودش هست یا نه و در صورتی که مشکلی نبود بجاش کمی هزینه دانلود رو بالا ببرید مثلا جای 250 بشه 300 و زحمت پیدا کردن لینک هاش رو بکشید! در صورت مثبت بودن لطفا شماره کارت رو برام بفرستیدفکر کنم جوابتون رو دادم
ببخشید چون بعد پستم تو مرورگر گوگل کروم نمایش داده نشد فکر کردم ارسال نشد بخاطر تغییرات فورم و با مرورگر دیگه مشکل حل شد وگرنه اینقدر هم کلنگ نیستیم! اما در مورد لینک تورنت چون تا حالا از تورنت دانلود نکردم واسه همین اطلاعاتی بابت سید و غیره ندارم ایا امکانش هست خودتون که مطمئنا در مورد دانلود از تورنت تجربه دارید یه بررسی کنید ببینید امکان دانلودش هست یا نه و در صورتی که مشکلی نبود بجاش کمی هزینه دانلود رو بالا ببرید مثلا جای 250 بشه 300 و زحمت پیدا کردن لینک هاش رو بکشید! در صورت مثبت بودن لطفا شماره کارت رو برام بفرستید
با سپاس
سلام از دانلود هاتون ارشیو ندارید؟ من بیشتر دنبال ارشیو های گرافیکی هستم