• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود هر گیگ 200 تومان - فروش دیتا : {{ بیش از 200 ترابایت }}

برای خرید مستند کدام یک را می پسندید؟

• Total voters
    275

qqqaaazzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشگلی نیس مجید اقا هزینشو میدم در کل یه 120 تومنی میشه لینکارو الان بفرستم دانلود کنید و در ضمن کی تحویل میدین

qqqaaazzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میخوای اصلان اکانت یک ماهسو بگیرم اگه گیر کار اینه

qqqaaazzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مجید اقا من 120تومنو میدم بابت هزینه کامل دانلود و پست و دیویدی شما قبول میکنین که الان به ایمیلم پیام بدین تا بفرستم کل لینکارو که شروع به دانلود کنین

qqqaaazzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز این ضروریه منتظر جوابتم

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
یا خدا آقا چه خبره 5 تا پست پشت هم مگه مسنجره؟!
خدمتتون پ.خ شد

qqqaaazzz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
bashe ajid agha befres moshakhasato ta pardakht konam online bashe ke behtare nistam ke farda pardakht mikonam

arakads

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
آقای sr.majid ایمیلتون رو پیام خصوصی میکنید برام ؟
من که هر کار کردم نتونستم پیام خصوصی بدم ؟

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323

SKY HD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام
میخواستم ببینم این لیست فیلم هایی که ضمیمه کردم و حدود 200 گیگ امکان دانلود از تورنت هست تا هزینه اش مستقیم حساب بشه ! ممنون میشم اطلاع بدید تا اگه مستقیم محاسبه میشه یه 100 گیگ دیگه هم اضافه کنم

فایل های ضمیمه

• MOVIEHD.txt
    1.4 KB · نمایش ها: 18

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
تورنت مستقیم حساب میشه ولی شرطش به این هست که سید مناسب داشته باشه در غیر اینصورت اصلاً دانلود نمیکنم، این لیستی هم که شما فرستادین فقط اسم فیلم ها هست خود تورنت رو بفرستید تا تست و در صورت داشتن سید مناسب خدمتتون اعلام کنم که دانلود میشه یا نمیشه

SKY HD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
..................

فایل های ضمیمه

• MOVIEHD.txt
    1.4 KB · نمایش ها: 11

SKY HD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
سلام
ميخواستم ببينم اين ليست فيلم هايي که ضميمه کردم و حدود 200 گيگ امکان دانلود از تورنت هست تا هزينه اش مستقيم حساب بشه ! ممنون ميشم اطلاع بديد تا اگه مستقيم محاسبه ميشه يه 100 گيگ ديگه هم اضافه کنم

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
ميخواستم ببينم اين ليست فيلم هايي که ضميمه کردم و حدود 200 گيگ امکان دانلود از تورنت هست تا هزينه اش مستقيم حساب بشه ! ممنون ميشم اطلاع بديد تا اگه مستقيم محاسبه ميشه يه 100 گيگ ديگه هم اضافه کنم

فکر کنم جوابتون رو دادم

SKY HD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
فکر کنم جوابتون رو دادم
ببخشید چون بعد پستم تو مرورگر گوگل کروم نمایش داده نشد فکر کردم ارسال نشد بخاطر تغییرات فورم و با مرورگر دیگه مشکل حل شد وگرنه اینقدر هم کلنگ نیستیم! اما در مورد لینک تورنت چون تا حالا از تورنت دانلود نکردم واسه همین اطلاعاتی بابت سید و غیره ندارم ایا امکانش هست خودتون که مطمئنا در مورد دانلود از تورنت تجربه دارید یه بررسی کنید ببینید امکان دانلودش هست یا نه و در صورتی که مشکلی نبود بجاش کمی هزینه دانلود رو بالا ببرید مثلا جای 250 بشه 300 و زحمت پیدا کردن لینک هاش رو بکشید! در صورت مثبت بودن لطفا شماره کارت رو برام بفرستید
با سپاس

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
ببخشید چون بعد پستم تو مرورگر گوگل کروم نمایش داده نشد فکر کردم ارسال نشد بخاطر تغییرات فورم و با مرورگر دیگه مشکل حل شد وگرنه اینقدر هم کلنگ نیستیم! اما در مورد لینک تورنت چون تا حالا از تورنت دانلود نکردم واسه همین اطلاعاتی بابت سید و غیره ندارم ایا امکانش هست خودتون که مطمئنا در مورد دانلود از تورنت تجربه دارید یه بررسی کنید ببینید امکان دانلودش هست یا نه و در صورتی که مشکلی نبود بجاش کمی هزینه دانلود رو بالا ببرید مثلا جای 250 بشه 300 و زحمت پیدا کردن لینک هاش رو بکشید! در صورت مثبت بودن لطفا شماره کارت رو برام بفرستید
با سپاس

خوب بفرمائید تورنت هاش رو خودم پیدا کنم
پیدا کردنشون چیز مشکلی نیست ولی اینکه دقیقاً اون فیلم برای اون گروه کم کننده حجم باشه و دقیقاً حجمشون اونی که شما میخواید باشه رو نمیشه قول داد
اما شما میتونید بفرمائید فیلم هارو با چه کیفیتی میخواید مثلاً 1280*720 یا بالاتر یا پائین تر ، بعد از پیدا کردنشون خدمتتون اعلام میشه مورد تائیدتون بود دانلود میشن

Thorin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام از دانلود هاتون ارشیو ندارید؟ من بیشتر دنبال ارشیو های گرافیکی هستم

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام از دانلود هاتون ارشیو ندارید؟ من بیشتر دنبال ارشیو های گرافیکی هستم

نزدیک 50 ترا آرشیو خودم هست که پکیج های گرافیکی بخش بزرگیش هستن چون دسته بندی و لیست بندی نشده تا عید فروشی از آرشیو ندارم

Thorin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون ، پس من منتظر میمونم تا ایشالا دسته بندی شون کنید

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
استارتر عزیز شخص بسیار محترم و مشتری مداری هستن دوستان.
من حدود 70 گیگ از ایشون خرید کردم که از قضا 20-30 گیگش مورد پسندم واقع نشد هرچند بقیشون عالی بودن اما دوست خوبم چیزی حدود 40 گیگ رو دانلود کردن و برای بنده ارسال کردن بدون دریافت کوچکترین هزینه ای.واقعا جای تقدیر داره کارشون.
دیگه شرمنده اسپم کردم.تو گلوم گیر کرده بود

seraj-90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.میشه آیا کل سایتی که بصورت فلش طراحی شده همراه با صداهای موجودش رو دانلود کنین؟آدرسش:www.quranflash.com

بالا