• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود هر گیگ 200 تومان - فروش دیتا : {{ بیش از 200 ترابایت }}

برای خرید مستند کدام یک را می پسندید؟

• Total voters
    275

mohammacl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
GTA V و Mortal Kombat X موجوده ؟
تا چند بار درخواست ارسال DVD رایگانه ؟

Thor God

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
GTA v موجوده ؟ اگر بله هزینش چه قدر میشه ؟

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام
GTA V و Mortal Kombat X موجوده ؟
تا چند بار درخواست ارسال DVD رایگانه ؟
اگر داخل آفرها باشه هر چند بار که خرید داشته باشید
GTA v موجوده ؟ اگر بله هزینش چه قدر میشه ؟
سلام
بله موجود هست
باقی موارد خدمتتون پ.خ شد
ارادتمند.

hamed_hedayat

Registered User
لایک‌ها
64
سلام من یه سری فیلم با کیفیت بلوری میخوام تورنت بدم دانلود میکنین؟

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
قیمت نهایی gta و اینکه کدوم نسخه هست رو برام پ.خ کنید

namjou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من gtav & mortal kombat x رو با هم میخوام فک کنم همون 100 گیگ بشه قیمت رو پخ کنید

irani_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
عرض ادب
لیست کامل فیلمهای هندی 720 کم حجم اگر موجود هست.
ممنون

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
عرض ادب
لیست کامل فیلمهای هندی 720 کم حجم اگر موجود هست.
ممنون
سلام
دقیق نمیدونم چندمین باری هست که این سئوال از طرف شما پرسیده میشه ولی هر بار پاسخ خدمتتون پ.خ شده، عزیز هر فیلمی مدنظرتون بود لیستش رو ارسال کنید تا خدمتتون اعلام بشه (90 درصد فیلم های آرشیو 1080 هستن)
ارادتمند.

Last edited:

toolbox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز سلام

لطفا لیست تمام چیزایی که داری رو برام بفرست

باتشکر

ویرایش : اگر پک گرافیک ریور 2014 800 گیگی ( فشرده شده به 366 گیگ) خدمتتون هست ، لیست اون و پیش نمایش هاش رو لطفا بفرستید ، بسیار ممنون

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
دوست عزیز سلام

لطفا لیست تمام چیزایی که داری رو برام بفرست

باتشکر

ویرایش : اگر پک گرافیک ریور 2014 800 گیگی ( فشرده شده به 366 گیگ) خدمتتون هست ، لیست اون و پیش نمایش هاش رو لطفا بفرستید ، بسیار ممنون

سلام
خیر موجود نیست
باقی موارد خدمتتون پ.خ شد
ارادتمند.

Last edited:

WarezMaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
GTA V نسخه فول انلاك رو ندارين؟؟ چه ورژنيش رو دارين؟ قيمت و مشخصات رو براي من هم بفرستين.
راستي آپديت1 و 2 رو هم كه اومده دارين براش؟ همه هزينه هارو + پست پيشتاز برام بفرمايين.

ممنون

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
سلام لطفا لیست کامل رو برای من هم بفرستید
GTA V نسخه فول انلاك رو ندارين؟؟ چه ورژنيش رو دارين؟ قيمت و مشخصات رو براي من هم بفرستين.
راستي آپديت1 و 2 رو هم كه اومده دارين براش؟ همه هزينه هارو + پست پيشتاز برام بفرمايين.
ممنون
سلام
خدمتتون پ.خ شد
(آخرین آپدیت بازی اضافه شده)
ارادتمند.

-----------------------------------------------------------------
سلام
این بخش از پست مربوط به تمام دوستانی که راجع به بازی GTA 5 = Grand Theft Auto V سئوال میپرسند آورده شده:
بازی کرک شده (نسخه SKIDROW) هست، حجمش 60 گیگ هست، نصبش بسیار راحت هست بازی روی سیستم بنده نصب ، اجرا و تست شده و هیچ مشکلی نداره (البته این موضوغ مربوط به همه بازی ها آرشیو هست و فقط مربوط به این بازی نمیشه)
دوستانی که قصد خرید دارن میتونن از طریق این سایت ببینن بازی روی سیستمشون قابل اجرا هست یا خیر
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand Theft Auto V
برای دیدن مشخصات سیستمتون هم میتونید دستور dxdiag در سرچ ویندوز 7 تایپ کنید تا مشخصات سیستم نمایش داده بشه
1.jpg 2.jpg 3.jpg
برخی از دوستان روز اول که بازی ریلیز شد سفارش دادن که هنوز کرک نشده بود اگر تونستن کرک مربوطه رو پیدا، زبان چینی رو تغییر بدن و بازی رو اجرا کنن که هیچ اگر نه پیغام بفرستن تا لینک کرک خدمتشون ارسال بشه
کسی که GTA 5 بازی میکنه قطعاً گیم باز حرفه ائی هست اما اگر احیاناً مشکلی در نصب داشتید پیغام بفرستید تا راهنمائیتون کنم (این مورد بخاطر تعداد پیغام زیاد استثناء هست و نصب و اجرای بازی های دیگه آرشیو بعهده خود مشتری خواهد بود)
ارادتمند.

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
بعلت درخواست زیاد نسخه FULL UNLOCKED گذاشته شد برای دانلود بعد از تست در صورتی که مشکلی برای این نسخه وجود نداشت جایگزین نسخه SKIDROW میشه و در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد (این دو نسخه فرقی با هم ندارن ولی بخاطر درخواست بالا انجام میشه)
(سفارشاتی که ثبت شدن هم نیازی به ارسال پیغام نیست چنانچه مشکلی وجود نداشت نسخه FULL UNLOCKED کرک شده خدمتشون ارسال میشه)

WarezMaster

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعلت درخواست زیاد نسخه FULL UNLOCKED گذاشته شد برای دانلود بعد از تست در صورتی که مشکلی برای این نسخه وجود نداشت جایگزین نسخه SKIDROW میشه و در تاپیک اطلاع رسانی خواهد شد (این دو نسخه فرقی با هم ندارن ولی بخاطر درخواست بالا انجام میشه)
(سفارشاتی که ثبت شدن هم نیازی به ارسال پیغام نیست چنانچه مشکلی وجود نداشت نسخه FULL UNLOCKED کرک شده خدمتشون ارسال میشه)
نسخه فول انلاك كي اماده ميشه دوست عزيز؟ 2تا آپديت + 2كرك و فايل هاي جانبي ديگه هم باهاش ميگيرين ديگه؟
بي زحمت قيمت و هزينه اين مورد رو هم برام بگين.ميخوام من اولين نفري باشم كه برام ميفرستين:D فردا هم براتون كارت ميزنم شماره كارت هم بفرستين.

خبري نشد!؟:(

اگه همه چي اوكي هست و فايل ها هم همه كامل هست.(آپديت ها و كرك و...) براي من شماره كارتتون و هزينه و...بفرستين تا فردا كارت بزنم.
ممنون

نسخه فول انلاك GTA V رو تست و اجرا كردين؟ 2 تا آپديت ها و كرك ها رو هم به همراه داره؟ يه توضيح مختصر از فعالسازي با كرك هم بدين ممنون ميشم. ضمنا خدمتتون پي.ام دادم.ارسال با پست پيشتاز هست ديگه؟

ببخشيد پست تكراري شد!

نسخه فول انلاك رو به همراه 2فايل آپديت و كرك ها تست و اجرا كردين؟ اگه يه توضيحي از فعالسازي و اجراي بازي هم بگين ممنون ميشم.
راستي با پست پيشتاز ارسال ميكنين؟ خدمتتون پي.ام دادم.

Last edited by a moderator:

sr.majid

Registered User
لایک‌ها
323
نسخه فول انلاك كي اماده ميشه دوست عزيز؟ 2تا آپديت + 2كرك و فايل هاي جانبي ديگه هم باهاش ميگيرين ديگه؟
بي زحمت قيمت و هزينه اين مورد رو هم برام بگين.ميخوام من اولين نفري باشم كه برام ميفرستين:D فردا هم براتون كارت ميزنم شماره كارت هم بفرستين.

خبري نشد!؟
تا چند دقیقه دیگه تست و اعلام میشه

بالا