• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانلود و آپلود ارزان 120 تومان - با سرعت 1000 مگابیت - روزانه 10 ترابایت

کدام گزینه برای شما اهمیت بیشتری دارد ؟

• زمان درتحویل گیری

• قیمت کمتر

• تحویل روی هارد

• تحویل روی DVD

• شرایط فعلی خوب هست

Results are only viewable after voting.

mahyar14

Registered User
لایک‌ها
35
ببخشید لینک ها تعدادش زیاد باشه حجمش کم دی ال میکنید؟ مثلا 100 تا پارت 5 مگابایتی

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
ببخشید لینک ها تعدادش زیاد باشه حجمش کم دی ال میکنید؟ مثلا 100 تا پارت 5 مگابایتی
۱۰۰ تا ۵ مگی .. یعنی ۵۰۰ مگ .. خب برادر با موبایل 2g هم بگیرید یه روزه تمام میشه ..

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
مثال زدم...
حجمش 50 گیگ هست و هر پارت 50 مگابایت هست میتونید؟
نه مشکلی نیست .. فقط من زیر ۱۰۰ گیگ قبول نمیکنم .. هزینه اش نه برای من و نه برای شما بصرفه نیست
هزینه پستت بیشتر از دانلودتون میشه

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
یه اتفاق باحال امروز افتاد ..
یکی از مشتریان که در تاریخ 28 اردیبهشت یه پکیج 3 ماهه خریداری فرموده بودند ..
امروز بعد از 5 ماه تشریف اوردند و میگن کنسلش کنید ..

درصورتی که 2 ماه از تاریخ اتمام پکیج ایشون میگذرد .. ایشون تازه یادشون افتاده 5 ماه پیش یه پکیج 3 ماهه خریداری کرده اند ..

چی بگم والله ..

XBOX ONE

Registered User
لایک‌ها
121
100درصد آلزایمر داشته آخه بعد از 5 ماه....راستی مگه شما با مشتریهاتون در تماس نیستید که بهشون یاداوری کنید یا اخطار بدی:rolleyes:
خودم هم دوتا سوال دارم:D
ایا امکانش هست تحویل دادن و گرفتن هاردحضوری انجام شود؟

شما با کدام شرکت isp همکاری دارید:D

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
100درصد آلزایمر داشته آخه بعد از 5 ماه....راستی مگه شما با مشتریهاتون در تماس نیستید که بهشون یاداوری کنید یا اخطار بدی:rolleyes:
خودم هم دوتا سوال دارم:D
ایا امکانش هست تحویل دادن و گرفتن هاردحضوری انجام شود؟

شما با کدام شرکت isp همکاری دارید:D
به ۲ دلیل ..
یک .. تعداد سفارشات خیلی زیاد هستند و وقت ما برای پیگیری دائم تک تک مشتریان محدود
دو .. پیغام خصوصی های متفاوت آنقدر زیاد هستند که برخی پیغام ها چندین و چند صفحه به عقب میروند ..
درضمن مشتری خودش میدونه داره چی میخره .. لذا باید زمان روهم در نظر داشته باشه
برخی از مشتریان .. امروز سفارش میدن .. انتظار دارن تا نیم ساعت بعدش براشون تحویل پست بدیدم ..
این نکته رو در نظر نمیگیرن که فقط اونا نیستند که سفارش دانلود دارند .. و مشتری ها طبق زمانی که پرداخت وجهشون صورت میگیره توی نوبت قرار میگیرند ..
و مشتریان با پکیج های مدت دار نیز پس از اتمام حجم سفارششون و یا مدت زمان بسته سفارششون .. هر آنچه تا به آن تاریخ لیست داده باشند .. سفارش بسته میشود .. و در نوبت قرار میگیرد ..
اکثرا تا قبل از تاریخ موعود سفارششون تکمیل میشود و بعضا تک وتوکی باقی میماند

امکان تحویل حضوری هم هست .. بنده اندیشه هستم .. باید تشریف بیارید اینجا
سوال دومتون بی ربط به تاپیک هست ..

iPouyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام..
می‌خواستم ببینم هزینه به چه صورت دریافت می‌شه؟ یه درصدی قبل تحویل؟ کلا قبل تحویل یا جور دیگه‌ای؟ و اینکه امکان تحویل گرفتن روی هارد شما هست؟

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
سلام..
می‌خواستم ببینم هزینه به چه صورت دریافت می‌شه؟ یه درصدی قبل تحویل؟ کلا قبل تحویل یا جور دیگه‌ای؟ و اینکه امکان تحویل گرفتن روی هارد شما هست؟
سلام
اگر حجم سفارشتون مشخص باشه .. یا سریعاً مشخص بشه .. فاکتور براتون صادر میشه و همه هزینه قبل از شروع کار از شما دریافت میشود ..
و اما اگر حجم سفارش مشخص نباشد .. ابتدا بیعانه از شما دریافت میگردد تا حجم سفارش مشخص بشود .. پس از مشخص شدن حجم دقیق بری شما فاکتور صادر میگردد ..
پس از پرداخت و تسویه کامل سفارش شما در لیست سفارشات قرار میگیرد ..
برای سفارشات زیر یک ترابایت امکان استفاده از هارد امانتی نیز میسر میباشد ..

iPouyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
زمان کم‌تر تحویل نمی‌دین؟ زیر یک ماه منظورمه.. احتمالا حدود ۱ ترابایت دانلود دارم من. بعد اینکه تضمینی هست که شما فایل‌ها را به موقع و کامل و سالم تحویل بدین؟ با توجه به اینکه همه هزینه رو هم دریافت می‌کنید

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
زمان کم‌تر تحویل نمی‌دین؟ زیر یک ماه منظورمه.. احتمالا حدود ۱ ترابایت دانلود دارم من. بعد اینکه تضمینی هست که شما فایل‌ها را به موقع و کامل و سالم تحویل بدین؟ با توجه به اینکه همه هزینه رو هم دریافت می‌کنید
البته که امکان تحویل زودتر هم هست .. به محض اینکه حجم پنل خریداری شده تکمیل بشه و یا اینکه خودتون دستور بستن سفارشتون رو بدم .. سفارشتون میره توی نوبت
زمان تحویلی که مشخص میکنیم و بهتون اعلام میکنیم تغییری نمیکند

iPouyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم قبل اینکه بخوام نهایی کنم سفارشم رو، اعتماد سازی به چه صورته؟ شما تمام هزینه رو قبل تحویل گرفتن می‌خواین و من قراره هارد هم برای شما بفرستم (احتمالا).. و اینکه شرایط استفاده از هارد امانی چطوره؟

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
چندین ساله دازیم اینجا فعالیت میکنیم ..
اگر نمیتونید اعتمادکنید مشکلی نیست میتونید از جای دیگری خرید بفرمائید .. هیچ اجباری نیست
پس از پرداخت برای ارسال هارد بهتون آدرس میدهیم ..
اگر آدرس بدیم خدمتتون هارد امانتی درکار نخواهد بود..
برای هارد امانتی نیز .. ابتدا مبلغ هارد رو بصورت امانتی به ما میدهید .. پس از برگشت هارد نزد ما و تست سلامت مبلغ امانتی به حساب شما بازگشت داده میشود
لازم بذکر هست .. تعداد هاردهای امانی محدود هستند .. لذا برخی مواقع درخواست هارد امانتی زیاد میود .. امکان نوبت بندی هارد هاردنیز هست
برخی مواقع مشریان هارد های امانتی را بجای یک یا نهایت دو روز یک هفته یا حتیبیشتر نگه میدارند که همین باعث تاخیر در ارسال هاردامانتی میشود ..
ولی برای هاردخود مشتری این اتفاق نمافتدو سر موقع ارسال میشود

بالا